значи да се извиня първо на наско за контузиите обаче и да се оплача ,нямам много време във вкъщи да влизам ,поради работата ми нормално все пак и си давам наставления от телефона вече може би за 6 път този сезон (не си водя точна статистика) ми пуска нещо което дори не ми е минавало през ума и ужастно се дразня .За мача с Наско бях пуснал резервите през компа за една две минути направих всичко и няма нищо общо с това което бях дал като наставления ,но по интересното е как така само и хванало Ц ми и ТК и как така усати играе резервен център след като съм дал немеца (гм-то чети внимателно и ке спечелиш обезателно).Как и да е ама ей само заради тоя сезон сезон с един куп грешни наставления се отказах почти от играта ,не може да кажа нещо нещо (щото съм идиот малко така да се каже и малко ми дрънчи главата проверям впоследствие ,разписание и гледам дали има червена чавка въпреки всичко и пак гледам наставления и са като е почнал мача и гледам какво се е получило )Дразни ме мисля че си е съвсем нормално ,ама какво ли разбирам аз