3) türkiye TBL finali: dust my broom: 106 - 118 hesaplütfen
(65690234) ilk maça playoff-normal çıkarak kaybedip 2.maçta kendi evimde kazanma seçeneğini yeğleyecek iken kadromun gücünü fark edip ilk maçı kazanabileceğime inandım ve eforu playoff-çiğneme zamanı olarak değiştirdim.
bunu gören BB'ler 2.maçta veya 3.maçta yapacağı kod oyununu ilk maçta yapmaya karar verdiler.
maçın henüz 3.dakikası. SF pozisyonunda oynattığım renzo schek
(12268733) maçın başında sakatlanır.
bu, bariz olarak önceden belirlenmiş bir sakatlıktır.
taktik sayfasında jeronym hana'yı dış defans eksikliği yüzünden yedeğe alıp 7 skill seviyesi yüksek dış defansa sahip renzo schek'i SF'ye alışım ve hesaplütfen'in bu pozisyonda PG oynatması BB'ler tarafından görülmüş ve dış defansı yüksek olan renzo'nun ayağı kaydırılmış, yerine guard savunamayacak kadar dış defans eksiği bulunan hana girmiştir.
oyunlar devam ediyor:
ne olur ne olmaz diyerek jorge elriz
(11864926) adlı pivotum hile'nin alt metninde "faul problemi" yaşamaktadır. inandıramazsınız koçlarım. inanmamı bekleyemezsiniz, af diliyorum bebeler. 6 faul ile kenara giden jorge elriz'in yerine yedek PG'm girer ve
maç biter.
göründüğü üzere sakatlık ve 6 faul olayları yaşanmasaydı bu maçı dust my broom deplasmanda yaklaşık 10 sayı üstünlükle önde kapatacaktı. adaletinize inanmıyorum sevgilim.
bu da üç idi.
benden anlayışlı davranmamı beklemeyin. buna fail denmez. ben fail-man değilim, bu bilinçli bir hiledir. oyun yazarları tarafından, tarafıma beslenmiş bir kindir. protestolarımın ses getirmediğini bildiğiniz halde bana bu kadar çirkin yollardan kasıt uygulamanıza anlam veremiyorum. nasıl bir küçük adamlıktır? bu kadar ileri gidebilecek kadar para kazandırmadım mı sizlere? taraftarlığınızı boykot etmek yerine taraftarlık satın alıp banner'ıma "sadece vicdan bebe" yazdım. yarattığınız tek taraflı oyunda sizden başka eğlenen olmadı. ne başkaları bundan zevk aldı ne de ben.
parantez açmam gereken bir konu var: (hesaplütfen ve de ipsala takımlarından BB'ler adına özür diliyorum. tüm bu yazdıklarım başarılarınıza gölge düşürmek amacı taşımamaktadır. BB'lerin oynadığı oyunlardan habersiz kazandığınız şampiyonluklar hakkınızdır. tüm bu aptal oyunların farkında olmama rağmen forumda sizlerle şakacı üslübum ile konuşmaya devam ettim. ipsala menejeri phasma hocam ile karşılıklı "huaa" muhabbeti bence sembol değeri taşımaktadır. cenk (hesaplütfen) hocama forumda hep takıldım ama çeşitli sebepler yüzünden cevap gelmedi. yanlış anlaşılmak istemiyorum, anlayın ki benim derdim sizlerle değil. bütün türkiye buzzerbeater camiasından çıkardığım bu cıngar yüzünden özür diliyorum.
BB'ler, daha bitmedi, kusura bakmayın, siz eğlenirken benim başarıdan mahrum bırakılmam sorun değil.
eğlenmeye devam.
kurduğunuz üç kişilik lunaparkta atlı karınca gibi loop eder durursunuz.
geriye kaldı 31264 jeton. dönün durun.
oyun adaletinin sorgusu diğer menejerler tarafından yapılmasaydı bu oyun 60-70 bin üyeden 31264 üyeye düşmezdi. oyunun popülerliği artacağına buzzerbeater gün geçtikçe eriyip gitmezdi. 2010'dan beri oynadığım bu oyunu siz bitirdiniz. adaletsizlik ve güven kaybı sizin şu küçük lunaparkınızı perili köşk'e çevirmiştir. kendi halinizde eğlenin durun.
UKara
aka silsüpür
Dust My Broom menejeri
ve daha niceleri geldi geçti