evet var hele dış defans oyunda en önemli özellik olmuş durumda şu an, top sürme konusund abiraz haksız eleştiri yapıyorsun vasat top sürmeleri oyuncuların mugininki eminim seninkine göre çok fazladır o kadar bir etki olsun mugi de hafife alınmayacka takım olduguna göre sonuç o kadar mantıksız değil.
bir ara şu yeni aaldığın pyuncuyu bana yollasana merka etitm herkes öve öve bitiremiyor.
yapma hocam..
sırf HucJiaB maçına dönmesin diye Mugiwara'yla aynı şekilde 3 kısa çıkardım sahaya, Barbero'yu oynatmadım..
formlara bir bak gözünü seveyim..
pasör takım olmuyor, şutör takım olmuyor, formda takım olmuyor, uzun takım olmuyor, illa o taktiğin aynısını mı yapacağız yani..?
al, bu da Pardo'nun özellikleri..
Uzaktan Şut: efsanevi Şut Menzili: harikulade
Dış Defans: dünya dışı Top Tutma: olağanüstü
Top Sürme: muazzam Pas Verme: verimli
İçeriden Şut: berbat İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: işe yaramaz
Tecrübe: zayıf
@pacerized: son bir iki haftadır forumlarda da çok hareketsizlik var hocam..
oyun kan kaybediyor gibi..
kafama çalsaydın pardoyu" al, bu da pardonun özellikleri" :)))) yerim ben bunu benimle olan maça kadar satma :))
hiç top sürmesi olmayan uzunlarla oynayıp içeriden verim beklemek yanlış bence top sürmesi olmayan uzunlar olunca dolayısıyla top kısalara dönüyor içeriden tam verim beklemek yanlış. pas konusunda takımın iyi ama karşılaştırsam her iki yönden de mugi kadrosu ağır basıyor (bildiğim kadarıyla), ama ts konusunda hala ısrarlıyım MT için baktığımda oyuncularında gördüğüm en önemli eksikti bundan canının yanacağı açıktı. Barbero yu bilmiyorum nasıl bir oyuncu olduguna dair fikrim yok. ben motorun sadece tutarsızlık konusunda şikayetçiyim. yoksa bana mantıksız gelmiyor çokda.
çiftlik takım olacaksan son kez yenme fırsatı ver öyle ol :)))