ben maçların oynandığı zamanlarda çevrimiçi kullanıcı sayısına bakıyorum dikkat ederseniz 100-150 arası bağlı kullanıcı oluyor maçlarını canlı izleyen birisinin oyunla ilgisiz olduğu pek söylenemez hatta buna maçlarını canlı izleyemeyen ilgili arkadaşlarıda katarsak bence minumum 150 kişi oyunla ilgileniyor. ben oyuna 2. ligde başladığımda kullanıcı yoktu pek hatta tbl nin yarısı sahipsiz takımdı şimdi 2. liglerde bile sahipsiz takım kalmadı bence kullanıcı sayısı çok hızlı ilerliyor biz farkedemiyoruz
Kesinlikle katılıyorum hocam. İzleyen 150 kişi varsa bir o kadar da maç saatinde işi olup da izleyemeyen kullanıcı vardır. Oyunla ilgilenen 50 kişi var demek haksızlık olur.
Liglerdeki durumu aktarmak gerekirse:
Türkiye I 16 16 Full
Türkiye II 64 64 Full
Türkiye III 236 256
Türkiye IV 1024 1024 Full
Türkiye V 313 4096
Kullanıcı sayısında da İspanya, İtalya, Polonya, Amerika'nın ardından 5.sıradayız. Aramızda da o kadar çok büyük farklar yok.
BB-Türkiye için olabilecek en güzel şey ise oyuna yeni giren kullanıcıların oyunun temel kurallarını öğrenebilmesini sağlamak, oyunun güzelliklerini tanıtmak, kurallara uygun davranıp normal bir şekilde de başarılı olunabileceğini göstermek olacaktır.Bu şekilde ilgili kullanıcı sayısını daha da arttırabiliriz.
Last edited by -kingJames at 3/29/2009 8:43:38 AM