BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.7 > III.7. általános fórum

III.7. általános fórum

Set priority
Show messages by
From: Bischy
This Post:
00
108431.11 in reply to 108431.9
Date: 9/10/2009 1:21:01 PM
Overall Posts Rated:
00
Üdv mindenki!

Látom alakul a dolog a csoportban, sajnálom ,hogy nem ide kerültem (vissza) :), de talán ha feljutok/kiesek és megint akkor sikerül :D. Itt még a fórum élet is aktívabb és bocs ,hogy bele rondítok :D

From: kisbia

This Post:
00
108431.12 in reply to 108431.9
Date: 9/10/2009 5:34:39 PM
Overall Posts Rated:
66
Ne gondold Dávid, hogy az a kilec győzelem olyan lehetetlen küldetés a II. osztályban! Ha van egy jó kis és egy jó nagy embered simán megvan! Nekem van egy BD-m (Vadicska) és volt egy portugál centerem 17-es lepattanóval! Vadicska a pont lista élén végzet s ha nem adom el a portugál gyereket akkor ő a lepattanót nyeri meg! Viszont jött akkor a 9. szezon elején egy jó irányító draft így át kellett rendeznem az erőviszonyokat, hisz a center 70.000-s fizuja nehezen tartható, ha edzőt kell cserélni hirtelen. Én ugyanis 4-s edzővel játszottam, de az kevés egy MVP irányító edzéséhez! Így döntenem kellett vagy megpróbálom bejuttatni a válogatotba a srácot bármi áron vagy a bajnokságra koncntrálok! Felmértem gyorsan a helyzetet és most itt vagyok! :) Viszont az irányítóm már szépen alakul! :)
Egyszó, mint száz nem lehetetlen a II. osztályban játszani! Tervem, ha sikerül alap pillért faragnom az irányítómból az U21-majd a nagyválogatotba, utána kicsit bevásárolok mellé és Vadicska mellé egy izmosabb erőcsatárt és irány a II. osztály! :) Center nekem többet nem kell, irreálisan nagy a fizujuk, s a Bulls, is tudott egy két bajnokságot nyerni center nélkül! :)

This Post:
00
108431.13 in reply to 108431.12
Date: 9/12/2009 3:27:19 AM
Overall Posts Rated:
66
Az elmúlt éjszakák folyamán átgondoltam a dolgokat s annyira hülye voltam, hogy csak na. Így tegnapról ma hajnalra virradóan vettem 3 emberkét akik kiegészíthetik a Győző-Vadicska párost s lehet megcélzom az egy posztos edzés mellett mégiscsak a feljutást! :)

This Post:
00
108431.14 in reply to 108431.13
Date: 9/13/2009 3:55:36 PM
Overall Posts Rated:
44
De jó hogy máris lesérült a frissen vásárolt superstar C-m... Ráadásul beállt, 30mp múlva le is sérült...

This Post:
00
108431.15 in reply to 108431.14
Date: 9/13/2009 4:25:28 PM
Overall Posts Rated:
66
Te legalább nyertél! Én bár lelazásztam a meccset, hosszabbításba kikaptam, de mindegy lesz ez még jobb is!
Még egy-két meccs ami lehet, hogy elmegy, de utána... :)

This Post:
00
108431.16 in reply to 108431.15
Date: 9/18/2009 5:22:03 AM
Overall Posts Rated:
117117
na csak, hogy megmozgassam az állóvizet.
...Peszeni maradásával lezárult számomra az idei átigazolási herce-hurca. Úgyérzem, nagy reményekkel vágunk neki ennek a szezonnak ... végre reális feljutási esélyekkel. De nagyon nagy lesz a tülekedés, megjegyzem halkan. Kelet megerősödött, szerintem mostmár veretesebb 8as van ott (szerencsére), mint nyugaton. Utolshow, KisMester, LosAngelesDevils ... nem merném megtippelni ki végez az élen, de talán ez a sorren tükrözi a valóságot... Leszámítva Utolshow gyenge rajtját, nehogy sokba kerüljön. Nyugaton meglepődnék, ha nem húznám be a konferencia elsőséget (nem lebecsülve senkit mondom ezt, hisz már most nagy fejtörést okoz a következő három forduló). Tavalyihoz hasonlóan PhoenixSunstól és Vörösberénytől várom a legnagyobb ellenállást, de meglepően jó gárda feszül JailhouseMonsters neve alatt. Velük mindenképpen számolni kell.
Most ennyit prediction gyanánt, sok sikert mindenkinek a hétvégéhez.

This Post:
00
108431.17 in reply to 108431.16
Date: 9/19/2009 5:55:00 AM
Overall Posts Rated:
66
Köszi, hogy esélyesként említettél, meg is teszek majd érte mindent! :) Bár nem így indult a szezonom, s még kb. a két következő meccsem is valószínűleg elbukom, de utána már váltok az edzésen s tudom játszatni a megfelelő kezdő 5-t! :)
Annyira még nem elemeztem ki a csapatokat és az erőviszonyokat, de úgy érzem a gyenge rajt ellenére is még elcsíphetem valamelyik rájátszást érő helyet! Az átigazolási időszak nálam is úgy néz ki véget ért, talán még egy lesz, nem fix.

Sok sikert mindenkinek a mai meccsekhez!

Last edited by kisbia at 9/19/2009 5:55:11 AM

This Post:
00
108431.18 in reply to 108431.16
Date: 9/19/2009 1:23:17 PM
Overall Posts Rated:
44
Akkor majd én amolyan meglepetés-csapatként fogok bejönni az 1-3.helyek valamelyikébe :D Szeretném megszorongatni a csoport topcsapatait, ha máshol nem akkor legalább az én csarnokomban:) Kupában kedvező sorsolással sokáig eljuthatok, most a 2. fordulóban is gyengébb ellenfél vár rám.
Átigazolások: az eredeti tervekkel ellentétben 1 játékos kellett csak, Ferrari jövő héten már játszhat (remélem szombaton).
Így tehát már meg is vettem az új külső emberemet:))

Last edited by david245 at 9/19/2009 3:19:56 PM

This Post:
00
108431.19 in reply to 108431.16
Date: 9/19/2009 2:42:12 PM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Hello, kösz a bizalmat, remélem a mai mérkőzés megerősített Téged. Habár félidőben nem hittem volna, hogy ilyen szorosra hozom... Szerintem nem biztos, hogy jó a csapatom, de legalább lelkes bűnözők alkotják a társaságot, és nem adjuk olcsón a bőrünket egyik meccsen sem:) Ha már visszajutottunk a magasabb osztályok egyikébe, akkor feltétlenül meg kell halnunk a pályán minden meccsen. És akkor az eredmény már csak másodlagos. A lényeg tehát, hogy küzdünk becsülettel, megnehezítve az erősebb csapatok dolgát. A mai győzelmedhez pedig sok sikert!

This Post:
00
108431.20 in reply to 108431.19
Date: 9/19/2009 6:27:29 PM
Overall Posts Rated:
117117
jaja, szoros lett, de jól alakult (számomra)... botrányosan büntetőztünk, nem is értem... na mindegy, remélem több ilyen nem lesz. Eléggé felmérgesített, főleg hogy nem is tudom mióta, de élőben néztem a meccset. Na de már a következő összecsapásra kell koncentrálni, nem lesz semmivel sem könnyebb meccs ... aztán a kupában majd fújhatunk egyet, főleg hazai közönség előtt.

This Post:
00
108431.21 in reply to 108431.20
Date: 9/20/2009 5:25:45 AM
Overall Posts Rated:
44
Itt nagyon sima meccs volt, talán meglepően sima... Kár hogy bottá vált a Pomáz, erős csapatuk volt, pláne belül voltak nagyon erősek.
Nehéz meccs lesz valóban kedden, az egyik feljutásra esélyes csapathoz látogatunk, bár idegenben nem vagyunk olyan jók, de megpróbáljuk legalább megnehezíteni a Dunkers dolgát. Szoros meccseket szoktunk játszani, mostanában inkább Dunkers győzelemmel. Utána viszont nekünk is egy könnyű ellenfél jön a kupában, kötelező a továbbjutás...
Senki ellen sem fogjuk könnyen adni a bőrünket, az pedig egy nagyon jó csapat amelyik hazai pályán meg tud minket verni, úgy hogy nem PIC+2. sort állítok a kupa miatt, hanem 1. sort küldöm fel esetleg MOTS-sal.
Tervekkel ellentétben mégis vettem egy belső embert, de ő csak addig marad amíg Ferrari fel nem épül. Összességében jól sikerültek az erősítések, az új centereket kivéve minden poszton 6-15-es fizetésű játékosok vannak, most hogy eljött a lett játékos.
Az első 3 forduló alapján így néznek ki az erősviszonyok:
Kelet:
Az első háromba várom mindenképpen a Kis Mester, Los Angeles Devils, Utolshow hármast (sorrendet nem tudnám megtippelni). Negyedikként kérdéses ki juthat be a Joke és a WinTeam is elég jó csapatok, de akár a Budapest Bulls is bejuthat (bár 3 vereséggel rajtolt, de erős sorsolása volt...), a két leggyengébb csapatnak a Jenőhivatalt illetve a San Antonio Spurisokat tartom, szerintem nekik jut majd a 7-8.hely ilyen sorrendben.
Nyugat:
Lethal Dunkers és Phoenix Suns nyugaton a legjobb csapatok, ők szerzik majd meg az 1-2.helyeket. Harmadiknak a saját csapatomat várom, negyedik helyre bejöhet a Jailhouse Monsters, Vörösberény, Kelenföld (ha jól erősít csak akkor), Sugerabugera lesz valószínűleg a 7., Pomáz pedig biztosan utolsó helyen fog végezni.

Advertisement