Şampiyonluk favorim R1card0'dur. Bunu söyleyip susma hakkımı kullanmak istiyorum
Ben r1card0'nun yerinde olsam bu teklifi nazikçe reddederdim. Daha yeni düştü TBL'den. Uzunca bir süre uzak kalması gerek. TBL kurtlar sofrası olmuş, yeni gelenlere hiç acımıyorlar valla. Geleni gerisin geri gönderiyorlar. :)
Bu arada bir teklifim var; Bir maçta fark 50'yi geçtiğinde, borsadaki devre kesiciler gibi bir önlem butonu olmalı. Yani RO oynasa bile 50 farkın üstüne çıkıyorsa eğer bir takım, otomatikman RO'dan "
Tatil modu" na geçmeli maç içinde. Gerçek hayatta böyle bir skor oluştuğunda iki takım da iyice laubali oynamaya başlar ve skor bu hale gelmez.
GS-Jammers maçının skoru nedir öyle yahu? Hadi bu kadar fark attın, çocukları niye 6 faulle oyundan attırıp antrenman sürelerini mundar ediyon? Hele Jammers'ın çaylak KF'si 13'te sıfırla oynamış. Maç bitiminde çocuk ağlayarak soyunma odasına kaçtı utancından. Gs'nin KF'sine hiiiiççç yakıştıramadım bunu. İnsan nezakaten maçın sonlarında boş bir turnikeye izin verir! :|
eagle paw da Çanakkale karşısında son çeyrekte maçı koparabilmiş görünüyor. Ligin 2. yarısında çok zevkli maçlar izleyeceğiz demektir bu.
Düzce - dürbinar maçının ilk yarısı bittiğinde bana gelen duyumlara göre taraftarlar kulüp binasındaki tüm camı çerçeveyi indirmiş. Sanırım maç bitimine yakın da benzincide kuyruğa girmişlerdir bidonlarla benzin almak için. Umarım maçtan önce yaptığım uyarıyı dikkate alıp şehre dönmeyerek bu geceyi Düzce'nin tesislerinde geçirmişlerdir, zira dönselerdi bile uyumaya gidecekleri evlerinin yıkıntılarından yükselen dumanlarla karşılaşacaklardı. :|