BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279448.108 in reply to 279448.107
Date: 6/7/2016 11:23:23 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οντως πλεον και τα 80 λεπτα φαινεται να ειναι παρα πολλα. Το θεμα ειναι οτι τσιγκουνευομαι να δωσω λεφτα για να παρω κι αλλο παικτη για αλλαγη ετσι οπως εχει γινει η αγορα..

Εγώ έχω μαλώσει με τις μεταγραφές!Η τελευταία είναι ο Μιλίκιν πριν από 7 μήνες! :-)

Βασικά για restart και προπόνηση είμαι κάποια στιγμή,αλλά μάλλον θα προσπαθήσω να μείνω φέτος!Δεν παίρνω και όρκο βέβαια! :-)

Τελικος την αλλη δευτερα με την U21 ετσι? Μπηκα στο τσατ χθες αλλα δεν σας πετυχα

Ήμουν μέσα στο 2ο,αλλά μάλλον φύγατε!Ναι,τελικός!Νικάμε και περνάμε!Νόρμαλ θα πάμε για να μην μπούμε με άσχημο ενθουσιασμό στο Παγκόσμιο(αν μπούμε)!Υπάρχει ο κίνδυνος της δυνατής του αντιπάλου,αφού αν μας νικήσει κάνει το 3 στα 3 και πάει Παγκόσμιο,αλλά είμαστε φαβορί!

Ο Κοτίδης έκανε ότι μπορούσε!Κλήρωση-ορισμό κατά παραγγελία με παγωμένα τα επιθυμητά μπαλάκια!Λέει ότι οποιαδήποτε αποτυχία πια θα ωφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αμπαλοσύνη του team και κυρίως στη δικιά μου...

Δήλωσε χαρακτηριστικά: ''ΠΕΡΟΥ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ!!ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ???ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ,ΦΙΤΖΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ??????''

This Post:
00
279448.110 in reply to 279448.109
Date: 6/7/2016 2:23:56 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο πάνσοφος γέροντας αφού πανηγύρισε την νίκη της ομάδος δήλωσε: ''Οι αθλητάς ήσαν παλικάρια!Κουρασμένα μεν,έτοιμα να εισέλθουν εις το ΚΑΠΗ του χωριού,αλλά ήτο αναμφισβήτητα παλικάρια!Το πρόβλημα δεν επαφίεται εις τους άθλητας!Υπήρξαν άλλωστε νεότεροι και ποιοτικότεροι!Η γάγγραινα των τιμημένων Legend ήτο ανέκαθεν ο άμπαλος μάνατζερ,ο καταστροφέας της λογικής και υπεύθυνος κάθε αποτυχίας...

Έπειτα σε κους-κους με άλλους σοφούς του Συμβουλίου,κάνοντας ανάλυση της αγωνιστικής, πήρε το αυτί μου να λέει: ''O Manu έπεσε από την Ακρόπολη,την σκαπούλαρε και μάλιστα βρήκε και πορτοφόλι''...Καλά τα λέει??? :-)

This Post:
22
279448.112 in reply to 279448.110
Date: 6/7/2016 7:42:35 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Βασικά για restart και προπόνηση είμαι κάποια στιγμή,αλλά μάλλον θα προσπαθήσω να μείνω φέτος!Δεν παίρνω και όρκο βέβαια! :-)

Σταχτη στα ματια ειναι αυτο απο τον Αλεξανδρο7 αφου η καταταξη δειχνει οτι ο Κοτιδης ειναι ικανος και σε χρονιά restart μπορει να διεκδικει το πρωταθλημα!!

This Post:
00
279448.113 in reply to 279448.112
Date: 6/8/2016 5:34:25 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Σταχτη στα ματια ειναι αυτο απο τον Αλεξανδρο7 αφου η καταταξη δειχνει οτι ο Κοτιδης ειναι ικανος και σε χρονιά restart μπορει να διεκδικει το πρωταθλημα!!

Ο Κοτίδης θεωρεί ότι με 2-3 προσθαφαιρέσεις και τον ίδιο στο τιμόνι του πάγκου,μπορεί να πάρει double άκοπα!Βέβαια με εμένα εκεί,λέει ότι να πούμε και ευχαριστώ αν σωθούμε!

Γενικά ο πάνσοφος έχει τεράστια εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και δεν χαρακτηρίζεται από μετριοφροσύνη!Η μετριοφροσύνη είναι για τις μετριότητες λέει... :-)

This Post:
11
279448.116 in reply to 279448.113
Date: 6/12/2016 8:32:32 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ρεεε εμενα λες μετα. Ο Καριδης με 6 ποπ νταουν μετα απο 3-4 σεζον που τον ειχες τον πουλας στα ιδια λεφτα και λιγο παραπανω απο αυτα που τον πηρες...

Οι διασυνδεσεις που εχει ο Κοτιδης ειναι απιστευτες τελικα. Βρηκε αγοραστη στις Φιλιππινες!!

Κι εγω ψαχνω 1 ψηλο για αλλαγη να μην φορτωνονται οι βασικοι μου και τιποτα

This Post:
00
279448.118 in reply to 279448.116
Date: 6/12/2016 8:53:41 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ρεεε εμενα λες μετα. Ο Καριδης με 6 ποπ νταουν μετα απο 3-4 σεζον που τον ειχες τον πουλας στα ιδια λεφτα και λιγο παραπανω απο αυτα που τον πηρες...

Οι διασυνδεσεις που εχει ο Κοτιδης ειναι απιστευτες τελικα. Βρηκε αγοραστη στις Φιλιππινες!!

Κι εγω ψαχνω 1 ψηλο για αλλαγη να μην φορτωνονται οι βασικοι μου και τιποτα

Ρεεε!!!Με κοροιδεύεις??Τουλάχιστον ο Καρίδης έχει 112 σκιλ!Ο δικός σου σε ίδια ηλικία,είχε 99!Αγοράστηκε 625κ την προηγούμενη και πουλήθηκε 1,5 σχεδόν!Μακράν καλύτερη μπάζα η δικιά σου! :-)

Πάντως έχουν ξεφύγει οι τιμές!Καλά τον πούλησα,αλλά άντε να βρεις νεότερο αντικαταστάτη χωρίς να σκάσεις τα υπερδιπλάσια!

Εμ!2 μήνες τους βγάζω!!Ευτυχώς οι Φιλιπινέζοι ξέρουν καντάρια μπάσκετ και εκτίμησαν την αξία του!Αλλά τον αδικείς τον Κοτίδη!Είναι έξαλλος με την πώληση και ακούστηκε να ουρλιάζει:

''ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ,ΤΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ???ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΕ,ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗ!!ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7??ΑΛΒΑΝΟΣ???ΤΟΥΡΚΟΣ??ΑΡΑΒΑΣ???ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!''

Advertisement