Οντως πλεον και τα 80 λεπτα φαινεται να ειναι παρα πολλα. Το θεμα ειναι οτι τσιγκουνευομαι να δωσω λεφτα για να παρω κι αλλο παικτη για αλλαγη ετσι οπως εχει γινει η αγορα..
Εγώ έχω μαλώσει με τις μεταγραφές!Η τελευταία είναι ο Μιλίκιν πριν από 7 μήνες! :-)
Βασικά για restart και προπόνηση είμαι κάποια στιγμή,αλλά μάλλον θα προσπαθήσω να μείνω φέτος!Δεν παίρνω και όρκο βέβαια! :-)
Τελικος την αλλη δευτερα με την U21 ετσι? Μπηκα στο τσατ χθες αλλα δεν σας πετυχα
Ήμουν μέσα στο 2ο,αλλά μάλλον φύγατε!Ναι,τελικός!Νικάμε και περνάμε!Νόρμαλ θα πάμε για να μην μπούμε με άσχημο ενθουσιασμό στο Παγκόσμιο(αν μπούμε)!Υπάρχει ο κίνδυνος της δυνατής του αντιπάλου,αφού αν μας νικήσει κάνει το 3 στα 3 και πάει Παγκόσμιο,αλλά είμαστε φαβορί!
Ο Κοτίδης έκανε ότι μπορούσε!Κλήρωση-ορισμό κατά παραγγελία με παγωμένα τα επιθυμητά μπαλάκια!Λέει ότι οποιαδήποτε αποτυχία πια θα ωφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αμπαλοσύνη του team και κυρίως στη δικιά μου...
Δήλωσε χαρακτηριστικά: ''ΠΕΡΟΥ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ!!ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ???ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ,ΦΙΤΖΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ??????''