BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
11
243239.109 in reply to 243239.108
Date: 7/9/2013 11:21:23 AM
Overall Posts Rated:
170170
Και εγώ να προλάβω τις προβλέψεις μου γιατί πέσαμε λίγο...! Και είναι και ωραίο κουπόνι λόγω διασταυρώσεων.

scratching burners - Ag. Dimitrios Ninja Turtles : Το παιχνίδι των δύο θετικών εκπλήξεων στους δύο υποομίλους. Ο χελωνονιτζάκης άφησε τον αγώνα του Σαββτου και θα χτυπήσει αυτόν. Ειναι ένα κλικ πιο πάνω σαν ομάδα άρα άσσος

Great Alexander - MartiouUnited : Ωραίο ντέρμπυ,κλειστό ματς θα γίνει θα πάω με το διπλό (λόγω συμφεροντος :) )

Rationalistas -PAOK4 : 50-0

TaPaidiaThsLilith -Alfea : Ασσος, τον εμπιστευόμαστε τον Αλφέα...!

Pella B.C. - OTINANE : Εσπασε το ροδι η Πέλλα, αλλά έχει και κύπελλο. Ασσος

Agor Aegean - olimpiakos zwgrafou : Υπό κανονικές συνθήκες ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ. Θα πάω με τον άσσο αν και πιστευω οτι δεν θα υπάρχει κανονικό παιχνίδι

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - bromia : Οντως πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εγω θα πάω με τον ασσο. Κλειστό ματς αναμένεται...!

giouxtas- kleinmein :
Καλώς τα παιδιά.Καλώς τα 7-1 θα αναφωνεί ο Αλέξανδρος αφού πλέον έχουμε πελατιακή σχέση.Μόνο μια φορά έχω καταφέρει να τον κερδίσω και σήμερα δεν νομίζω να μπορέσω να το επαναλάβω.
χεχεχεχε εδω κράτησα το σχόλιο του Νίκου γιατί μου άρεσε...! χεχεχε! Αλλα ούτως η άλλως πάντα με παίζω να κερδίσω

This Post:
44
243239.110 in reply to 243239.109
Date: 7/12/2013 10:55:36 AM
Overall Posts Rated:
1616
Να δώσω κι εγώ το πρώτο μου κουπόνι τώρα που έχω δει πάνω κάτω όλες τις ομάδες καλά.

Alfea - Rationalistas : Πάμε με τον άσο του ισχυρού σ'αυτό το ζευγάρι

Ag. Dimitrios Ninja Turtles - giouxtas : Εδώ θα πάω με το διπλό μιας και στα χελωνονιντζάκια έκατσε λαχείο στο κύπελλο. :D Πολύ δύσκολο παιχνίδι πάντως

bromia - Agor Aegean : Και εδώ θα πάμε με τον άσο μιας και η bromia έχει και το παιχνίδι κυπέλλου στο μυαλό της

kleinmein - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ : Απαλλαγμένοι και οι 2 από το κύπελλο, θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, θα πάω πάλι με τον ισχυρό.

olimpiakos zwgrafou - Pella b.c : και εδώ με τον ισχυρό, μπορεί ο ζωγραφιώτης να σπάσει την έδρα. Αλλού θα υποφέρει..:p

MartiouUnited - Burners : Πέρα από συναισθήματα, θα ποντάρω στο διπλό. Πιο έμπειρη ομάδα ο Μαρτίου, από την άλλη το κολαστήριο των 11.500 μαυριδερών άπλυτων ίσως έχει άλλη γνώμη..

ΟΤΙΝΑΝΕ - Tapaidiathslilith : Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής κατά τη γνώμη μου. Τα παιδία διψάνε για νίκη, ο ΟΤΙΝΑΝΕ φαίνεται πιο έτοιμος. Θα ρισκάρω για να μη με πούνε και σιγουράντζα στον άσο..

Last edited by pournaras at 7/12/2013 10:59:20 AM

This Post:
00
243239.112 in reply to 243239.111
Date: 7/13/2013 1:34:13 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μα 4 φάουλ στον Avvakumov πριν ακόμα το τέλος του ημιχρόνου; Και λίγα έγιναν
Πάντως, βλέποντας λίγο το παιχνίδι, είδα ότι χωρίς C για πάνω από μία περίοδο κράτησες μία ομάδα που παίζει μέσα στη ρακέτα για πάνω από μία περίοδο με την εξωτερική άμυνα και μόνο.
Perimeter Defense prominent (medium)
Inside Defense respectable (high)

Τεράστια μαγκιά. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα είμαστε στο 3-1. Θα τα πούμε την επόμενη περίοδο στο γήπεδο μου.

Last edited by Master Splinter at 7/13/2013 1:35:41 PM

This Post:
00
243239.114 in reply to 243239.113
Date: 7/13/2013 3:03:09 PM
Overall Posts Rated:
2727
Απλά πάω εκεί,πίνουμε τις ρακές μας στο θεωρία και απολαμβάνουμε τις κοπέλες που χορεύουν

Με 100+ k πλεόνασμα την εβδομάδα, πρέπει να αρχίσω να απολαμβάνω τη ζωή του πρόεδρα.

This Post:
00
243239.115 in reply to 243239.113
Date: 7/13/2013 3:45:12 PM
Overall Posts Rated:
2727
Κάπου διάβαζα για τον ρόλο που παίζει το OD του αντιπάλου στην οργάνωση του παιχνιδιού. Παρόλο που έπαιζα LP και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να παίρνουν την μπάλα οι ψηλοί, κυρίως ο σέντερ όπου και υπήρχε τεράστια διάφορα ποιότητας όταν τραυματίστηκε ο βασικός σου, κυρίως οι κοντοί πήραν προσπάθειες. Για αυτό μπορώ να υποθέσω ότι η μπάλα απλά δεν έφτανε στον ψηλό.

This Post:
33
243239.116 in reply to 243239.115
Date: 7/15/2013 9:11:09 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ας ρίξουμε μια ματιά στα αυριανά παιχνίδια.

Great Alexander - Alfea : Πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι αρχικά φαίνεται αφού ο Alfea έχει τις καταστάσεις για να χτυπήσει κ να πάρει το ματς.Επιπλέον και οι 2 ομάδες συνεχίζουν στο κύπελλο και ίσως να επιλέξουν να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες.Θα πάμε με τον Μεγαλέξανδρο που νομίζω ενδιαφέρεται λιγότερο για μια καλή πορεία στο κύπελλο.

Rationalistas - OTINANE : Επίσης δύσκολο παιχνίδι αφού οι ΟΤΙΝΑΝΕ είναι ικανοί για την νίκη.Θα ποντάρουμε και πάλι όμως σε νίκη των μπλε λόγω των ελαφρώς καλύτερων καταστάσεων.

burners - PAOK4 : Οκ ο παοκτσής θα πέσει αλλά δεν ενδιαφέρεται καν να προπονήσει κανα 2 μικρούς?Μου κάνει εντύπωση.Δε πιστεύω να το παράτησε εντελώς.Με 2 παίκτες χιλιάρικου και 2-4 μικρούς προπονεί άνετα 2-4 ταλεντάκια σε 1- 2 θέσεις τα ξαναπουλάει και βγάζει επιπλέον χρημα..

giouxtas - MartiouUnited : Θα πάμε για την νίκη ενάντια στον GM μας.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - Ninja Turtles : Τα χελωνονιντζάκια δεν χαρίζονται στην έδρα τους.

TapaidiathsLilith - zwgrafoy : Mεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων.Νομίζω τα παιδιά θα επιλέξουν να κατέβουν στο κύπελλο.

Pella - bromia : Η bromia έχει καλύτερη ομάδα και θα το πάρει το ματς λογικά.

Αgor Aegean - Kleinmein : Το ντέρμπι της αγωνιστικής.Ελπίζουμε σε νίκη των μπλε αλλά η λογική δείχνει έδρα.Θα πάμε με τους kleinmein.Δύσκολα να πουληθεί ο Alvarez πριν το ματς...Γιατί όχι όμως...

This Post:
33
243239.118 in reply to 243239.117
Date: 7/16/2013 11:15:22 AM
Overall Posts Rated:
170170
Πάλι στο τσακ πρόλαβα και εγώ...!

Great Alexander - Alfea : Οντως περίεργο ματς με κυπελλο και για τις δύο ομαδες. Νομιζω ο Αλφέα δεν θα το παλέψει

Rationalistas - OTINANE :Θεωρω πως έστω και δύσκολα το διπλό θα έρθει

burners - PAOK4 : 50-0

giouxtas - MartiouUnited : Δυστυχώς ο Αυτοκράτορας θα κερδίσει τον πολυαγαπήμενο μας GM

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - Ninja Turtles : Τα έχουμε ξαναπει. Χελωνονιτζάκια αγαπάμε

TapaidiathsLilith - zwgrafoy :Ασσος

Pella - bromia :Χμ, εχω ένα προαίσθημα για ντέρμπι, αλλά θα πάω και γω με τον άσσο

Αgor Aegean - Kleinmein : Ντερμπυ με κανονικά το προβάδισμα να το εχει ο Αγορ. Με εχει και πελάτη. Ομως λόγω ασυμβίβαστου θα πάω με τον ΑΣΣΟ

Νικο η αλήθεια είναι οτι είμαι χαμένος λίγο μεταξύ παραλίας και δουλειάς. Καλό και κακό μαζί...! :)

Last edited by koutsoukman at 7/16/2013 11:23:29 AM

Advertisement