Άδικα βάσει κανονισμών όχι.
Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποίησα τις ομάδες μου για ώφελος της Εθνικής και όχι της αρχικής μου ομάδας.
Οι προσωπικές μικρότητες που οδήγησαν στην καταγγελία απέναντί μου απλά κράτησαν χαμηλά την Εθνική μας.
Εμένα απλά με καθυστέρησαν λίγες σεζόν και μη σου πω πως καλό μου έκαναν γιατί ξεκίνησα από την αρχή και τα κάνω όλα σωστά, διορθώνοντας και τα λάθη που είχα κάνει με την πρώτη μου ομάδα.
Αλλά η ζημιά που έγινε στην Εθνική μας με το κλείσιμο των καλύτερων φαρμών μας, είναι πραγματικά ανυπολόγιστη
Δεν ξέρω πόσοι από σας κοιτάτε την πορεία των Εθνικών μας και γενικά ασχολείστε με το τι παίζει σε άλλες Εθνικές, αλλά πρόσφατα παίξαμε με την Τσεχία.
Έχουμε καταχωρημένους στη βάση δεδομένων μας όλους σχεδόν τους παίκτες τους και ειλικρινά είχαμε θολώσει με την προπόνησή τους. Όλοι η βασική πεντάδα τους πάνω από 140 σύνολο σκιλ και 2 πάνω από 150!
Υπολογίστε τώρα πως ένα καλό ντραφτ υποψήφιο για Εθνική πρέπει να είναι MVP και πάνω και σύνολο σκιλς 60+
Ας πούμε 65 για χάρη της κουβέντας. (σύνολο σκιλς περιλαμβάνουν και αντοχή βολές, τα 12 δηλαδή που βλέπετε)
Σαν τον παραπάνω βγαίνουν περίπου 3, 4 σε κάθε σεζόν και αν!
Στα 18 με προπόνηση μονής θέσης και προπονητή εξάρι θα πάρει 13 ποπ απ κατά μέσο όρο (12 με 14)
Για κάθε επόμενο έτος αφαιρέστε ένα σκιλ point.
Αρχές 19 θα έχει 65+13=78
Αρχές 20 θα έχει 78+12=90
Αρχές 21, 90+11=101
Αρχές 22, 101+10=111
Αρχές 23, 111+9=120
Αρχές 24, 120+8=128
Αρχές 25, 128+7=135
Αρχές 26, 135+6=141
Αρχές 27, 141+5=146
Αρχές 28, 146+4=150
Αρχές 29, 150+3=153
Όλα τα παραπάνω με ιδανικές συνθήκες που σπανίως υπάρχουν.
Στους τραυματισμούς να προπονείς αντοχή ή βολές, ώστε ακόμα και τραυματίας να πάρει ποπ απ.
Η αρχική φάρμα να έχει υποδομή και λεφτά να τον αντέξει μέχρι να τον πουλήσει σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας που θα συνεχίσει την υπόλοιπη προπόνηση.
Τα δευτερεύοντα να έχουν προπονηθεί στις μικρές ηλικίες που το ύψος παίζει μικρό ρόλο και να εκμεταλλευτεί πλήρως το elastic effect.
Πιστέψτε με όλα τα παραπάνω τα έχουν κάνει οι Τσέχοι.
Πιστέψτε με απλοί χρήστες που ενημερώνονται απλά από τον Εθνικό προπονητή με πρόγραμμα προπόνησης ΔΕΝ μπορούν να παράξουν τέτοιους παίκτες.
Σας παραθέτω ίσως το καλύτερο τεσσάρι αυτή τη στιγμή σε όλο το ΒΒ, τον Urbanek
(10942075) Jump Shot: 16 Jump Range: 6
Outside Def.: 10 Handling: 16
Driving: 18 Passing: 16
Inside Shot: 19 Inside Def.: 17
Rebounding: 16 Shot Blocking: 6
Stamina: 5 Free Throw: 7
152 σύνολο σκιλς, 140!!!! καθαρά (χωρίς βολές και αντοχή)
Αν θέλετε να δείτε και τον 33χρονο παππού Center τους
(8189609), τον έχουν στη λίστα προς πώληση...
153 σύνολο σκιλς, αλλά μόνο... 131 καθαρά (μεγάλωσε και θα έκανε κανά Pop down)
Τώρα όποιος πιστεύει πως οι παραπάνω παίκτες και όχι μόνο, είναι αποτέλεσμα προπόνησης που κάνω εγώ και σύ, τότε κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά για το παιχνίδι.
Παίζουν κοίτα μέσα με 16άρες πάσες στο 4 και στο 5!!!!!
Συγγνώμη για το παραλήρημα, αλλά άθελά του ο Ηλίας πάτησε ευαίσθητη χορδή και θέλησα να γράψω ένα σεντόνι.