Diğer yandan şehrin diğer takımı dönemin en iyi hamlelerini yaptı. Önümüzdeki yıl şampiyonluğun en önemli adaylarından biri oldu. Beverley, George ve tabii ki Kawhi ile nasıl bir savunma takımı olacaklarını tahmin etmek zor değil. Savunmacı bir uzunla bir numaralı aday olurlar önümüzdeki sezon için.
Lakers bir risk aldı Kawhi konusunda, çok mantıklı bir riskti ama oyuncuyla görüşme yapmak konusunda geç kalmış olabilirler. Kawhi tercihini açıklayana kadar piyasada yan parça namına çok oyuncu kalmadı. Müzmin sakat DMC ile anlaştılar sonunda da. Şu kadroda Green ve Kuzma dışında kimsenin bu takıma katkı verme ihtimali yok.
Tabii ki bunu söylemek için erken, ama bu kadro Batının zirvesinden playoffa girecek bir kadro değil, Clippers ve Nuggets'ın net olarak gerisinde olduklarını düşünüyorum. Conley takviyesiyle takımdaki neredeyse tek eksik parçayı tamamlayan Jazz ve Whiteside takviyesiyle pota altını tamamen karartan Trailblazers da (takımın amacı bu zaten) üçüncü sıranın adayları arasında.
?? (Ivıca Zubac) Monretz Harrel
Kawhi Leonard Paul George
Patrick Beverly
Clippers konunda sana katılıyorum savunmacı/atletik pivot ihtiyacı var.
Lakers konusunda
katılmıyorum ben Lakers'i Clippers'in önünde görüyorum.
Portland ve Jazz konusuna da katılıyorum. Özellikle Jazz gerçekten çok sağlam eklemeler yaptı. Yeni sezonda çok can yakarlar.
Last edited by $adan caner at 7/7/2019 11:06:45 AM