BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 43

Season 43

Set priority
Show messages by
This Post:
11
294754.106 in reply to 294754.105
Date: 8/9/2018 5:28:14 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Η ομάδα μας απέδειξε ότι έχει πραγματικά μέταλλο. Παρά τον τραυματισμό του βασικού πφ, Cora, στο 4ο λεπτό, την αγωνιστική σφαγή από τη διαιτησία και την αποβολή του βασικού μας πλει μέικερ, Zylmans, πήρε δικαιότατη νίκη απέναντι στους μέχρι πρότινος αήττητους πρωτοπόρους, Hamsters με 99-85 και μάλιστα με εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο αρχηγός και ηγέτης, R. Kopsalakis, που στα 24 του δείχνει τρομακτική ωριμότητα δήλωσε: "Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ ισορροπημένη & ποιοτική ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά & αυταπάρνηση όλα τα παιδιά. Ακόμα και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας δείχνουν ήδη μεγάλη ποιότητα. Καλύψαμε με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια του Cora και την αποβολή του Zylmans. Ο κόσμος έδειξε αξιοθαύμαστη συμπεριφορά και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, πάμε για νίκη σε όλα τα επόμενα παιχνίδια". Ο προπονητής δήλωσε πανευτυχής. "Θα παίξουμε με ομάδα ανάγκης στο Κύπελλο, δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο θεσμός αυτός. Περισσότερο κοιτάζουμε το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την βελτίωση των παικτών που έχουμε και του γενικότερου δυναμικού. Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Cora, αλλά τί να κάνουμε; Συνεχίζουμε.". Τα υπόλοιπα σύντομα στην οθόνη σας.

Last edited by epanastatis79 at 8/9/2018 5:38:12 AM

This Post:
00
294754.107 in reply to 294754.106
Date: 8/9/2018 6:08:28 AM
Overall Posts Rated:
1111
Πολυ ωριμη δηλωση απο ενα παιδι που ειναι μολις 24. Αν συνεχισει να δουλευει ετσι, συντομα θα ηχησουν οι σειρηνες του νΒΑ στα αυτια του!

This Post:
11
294754.109 in reply to 294754.108
Date: 8/10/2018 8:07:56 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Σημαντική επένδυση για το μέλλον η μεταγραφή του 19χρονου πολύ ταλαντούχου Έλληνα Ν. Τυροβουνιώτη σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή 43000$. Η ανακοίνωση της ομάδας μας στη διαδικτυακή μας πύλη: "Η Αφροδίτη Ζωγράφου ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Ν. Τυροβουνιώτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας. Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.". Ο νεαρός παίκτης ήταν ιδιαίτερα ευτυχής στις πρώτες του δηλώσεις: "Ήρθα σε μια ομάδα που βελτιώνει τους Έλληνες παίκτες και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός μου. Να βελτιωθώ και -γιατί όχι;- να παίξω μια μέρα στην Εθνική. Η Αφροδίτη είναι μια ιστορική ομάδα και στόχος μου είναι να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της". Ο νεαρός, υψους 2,08, ήταν εδώ και μέρες στόχος της ομάδας, η οποία κινήθηκε με εκπληκτική ταχύτητα και έκλεισε την πολύ σημαντική αυτή μεταγραφή. Ο νεαρός ξεναγήθηκε ήδη στις εγκαταστάσεις του χαώδους, Γουδή Αρένα, και εκστασιασμένος αποχώρησε για να πάρει τη γεύση της πρώτης απογευματινής προπόνησης.

From: zikzak
This Post:
00
294754.112 in reply to 294754.111
Date: 8/18/2018 4:36:17 PM
Overall Posts Rated:
1818
Μετα απο καιρο παρακολουθησα ενα ημιχρονο καθως δεν ειχα χρονο με τις διακοπες και την προετοιμασια που εχω.
Παρατηρησα πριν το παιχνιδι πως ειχα κανει το 2/2 κοντρα σε Χαμστερς και Παρτεκουλες εκτος εδρας και σημερα πηραμε το ροζ φυλλο με τον Ολυμπιακο Βολου. Κατεβηκαμε στο ματς με ηρεμη διαθεση καθως κατι παρομοιο περιμενα και απο τον αντιπαλο μανατζερ. Οι καταστασεις μας ηταν σε παρομοια επιπεδα οποτε περιμενα η εδρα να σπρωξει οσο επρεπε. Κανενας παικτης δεν εκανε το μεγαλο παιχνιδι αλλα οσοι μπηκαν βοοηθησαν ειτε επαιξαν 40' ειτε 5'. Σκληρο παιχνιδι το σκορ μεχρι τα μεσα 3ης περιοδου πηγαινε σχεδον ποντο-ποντο. Επομενο ματς ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ το τριτο εκτος σε συνολικα 4 ματς. Θα παμε να παρουμε οτι καλυτερο. Καλη συνεχεια!

This Post:
11
294754.113 in reply to 294754.112
Date: 8/21/2018 12:05:28 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Το παιχνίδι το έχει τερματίσει. Παίζεις με μια ομάδα που δεν έχει ουσιαστικά πάγκο και απλά πρέπει να φανεί το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στις βασικές σας 5άδες. Οι αντίπαλοι παίκτες θυμίζουν ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ της Βαρκελώνης και οι δικές σου παίκτες, ισορροπημένοι και πάνω από 95σκιλς, με αρκετά καλές καταστάσεις θυμίζουν κάτι μεταξύ Τσουτσουμπέκα και Τραμπαρίφα. Με λάθος μαντεψιά οι άλλοι συνεχίζουν να μην αστοχούν σουτ, να είναι σε εκπληκτική κατάσταση και οι δικοί μου ζόμπι κοντά σε Νεκροταφείο βγαλμένα από ταινία "Η νύχτα των ζωντανών νεκρών". Παίκτης με 102 σκιλς δεν ευστοχεί σε σουτ και οι άλλοι θυμίζουν Λ. Μπέρντ και Μ. Τζόρνταν στα φόρτε τους. Εντάξει, παιδιά, χαλαρώστε. Ο χειρότερος αμυντικός μου έχει 14 άμυνα από αυτούς που παίζουν. Έλεος με τις μαλακίες πια.

Υ.Γ. Τα φάουλ ήδη 13-5 υπέρ των αντιπάλων, πόσο σπρώξιμο πια;

Απορώ γιατί παίζω αυτό το παιχνίδι. Η εικόνα και σήμερα με ξενέρωσε.

Last edited by epanastatis79 at 8/21/2018 12:11:18 PM

From: zero4
This Post:
00
294754.114 in reply to 294754.113
Date: 8/21/2018 1:55:52 PM
Overall Posts Rated:
2929
Καλησπέρα παιδιά . Γράφω πρώτη φορά λόγω του περιορισμένου χρόνου μου. Καλή σεζόν καταρχήν .
Γράφω κυρίως με αφορμή το μήνυμα του επαναστατη. Μερικές φορές καλό είναι να κοιτάμε πως θα διορθώσουμε την ομάδα μας και να μην υποτιμαμε τις προσπάθειες των άλλων. Οι παίκτες μου είναι τόσο πλήρεις που αμφιβάλλω αν κυκλοφορούν ανάλογοι σε όλες της ΙΙΙ κατηγορίες . Κι επειδή κάποιοι μίλησαν για σκιλς υπάρχουν παίκτες με 119 115 110 σκιλς στην ομάδα . Οι αλλαγές μου κοντραρουν τα σκιλς των βασικών κάποιων ομάδων . Οπότε ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα . Δεν γίνεται να είμαι τυχερός κάθε φορά , ούτε έχω κάνει καμία συμφωνία με τους διαχειριστες. Όταν βλέπω όμως παίκτες με 2 μπασιμο στους ψηλους σε ουδετερο συστημα να πανε να χτυπησουν τις 12αρες περιμετρικες των ψηλων μου ειναι παραλογο. Ακόμα και με λαθος μαντεμα. Το λάθος μάντεμα δεν κάνει θαύματα από μόνο του. Καλη συνέχεια σε όλους και όλα αυτά τα λέω χωρίς καμία εμπαθεια σε κανέναν .

Last edited by zero4 at 8/21/2018 2:06:14 PM

This Post:
00
294754.115 in reply to 294754.114
Date: 8/21/2018 3:59:50 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Σε ουδέτερο σύστημα δεν παίρνει ο ψηλός τις περισσότερες προσπάθειες αλλά το 3 και το 2. Οπότε μάλλον άκαιρο αυτό που λες. Δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση η διαφορά και ιδίως με λάθος μάντεμα. Παίζω 35 σεζόν το παιχνίδι και πίστεψε με έχω παίξει με πολλών ειδών ομάδες. Σπάνια βλέπεις τόσο σπρώξιμο από το παιχνίδι. Και εγώ έχω παίκτες με 112 και 102, τί σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να χάνω με 40 πόντους; Έχεις 5 παίκτες, μια ομάδα χωρίς πάγκο, συνεπώς, συγχώρεσε με, αλλά δεν δικαιολογείται τέτοια διαφορά. Το λέω με πάσα βεβαιότητα. Δεν είναι οι παίκτες μου 70-75 για να πεις ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές, ιδίως αν δεις ότι δεν είχα κάτω από 14 άμυνα. Καλό είναι να μην υποτιμάμε αλλά να μην υπερεκτιμάμε την ομάδα μας. Έτερον εκάτερον, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο κατάλληλος λόγος να παρατήσω την ομάδα και να τελειώνουμε, αρκετές μαλακίες είδαμε.

Υ.Γ. Σεβαστή απόλυτα η άποψή σου, σεβαστή και η δική μου όμως. Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Last edited by epanastatis79 at 8/21/2018 4:07:15 PM

This Post:
00
294754.116 in reply to 294754.115
Date: 8/22/2018 1:25:31 PM
Overall Posts Rated:
1111
Δεν θα μπω σε τεχνικη αναλυση για το γινεται οταν παιζουμε με καποιον αξιομαχο αντιπαλο, απλα παραθετω τι εγινε στον χθεσινο αγωνα μου εναντιον του Μαζιο που εχει παρατησει το παιχνιδι και δεν κατεβαζει ομαδα. Βαζω μεσα την 2η πενταδα για να αποφορτισω τους βασικους και να παρουν λιγο προπονηση τα νεα παιδια. Ετυχε να ειμαι σπιτι εκεινη την ωρα οποτε ειχα ανοιχτο το παραθυρο τους ματς. Στην 1η περιοδο ειχα χασει με 6 φαουλ εκαστος τους 2 ψηλους μου. Στο ημιχρονο ειχα χασει με 6 φαουλ και τον πλεη μεηκερ. Επειδη ειχα αφησει μονο 6 παικτες στο ροστερ, αρχισε να βαζει μεσα τυχερους οπαδους. Ακομη και ενας απο αυτους βγηκε με 6 φαουλ... σε ποιον εκαναν οι παικτες μου τα φαουλ? Στους τυχερους οπαδους του αντιπαλου που δεν εβαζν καν τις βολες? Τσαμπα πηγε η προπονηση αυτη την εβδομαδα...

Advertisement