Ne güzel demişsin kısasa kısas diye, böyle diyerek zamanında bilinçli bir şekilde oyuncularımı oynatmadığını yine bilinçli şekilde milli takıma hazırlık maçını ayarlamadığını kabul ediyorsun sanırım. Sen bunları yaparken etik değerler söz konusu değilken ben sana karşı çz çıkınca mı aklına etik değerler geldi ?
Daha önce hazırlık maçı ayarlamadığın için mt forumuna attığım mesaj aşağıda;
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...Benim mesajım herhangi bir hakaret vs içermiyor sadece bir sitemim var fakat ne bir cevap nede başka bir geri dönüş alabilmiş değilim. Zaten aynı konuyla ilgili candaşın da mesajı gelmiş fakat ona da bir dönüş yapılmamış en azından forum yoluyla.
Bunun dışında benim oyuncularım senin döneminde formdayken ne zaman kolay bir rakip bulsan hemen yedek bırakmaya çalıştın. Bunu da taktik denemeye çalışıyorum diye açıklamaya çalıştın fakat en önemli maçlara gelince denediğin taktiklerin hiçbirini göremedik, yine iş düşünce benim oyuncuları kullanmaya devam ettin taktikler yalan oldu.
Mt döneminde popülaritenin yüzdesi neden düşük diye burada laf yapmanın anlamı yok. Bu konu ile ilgili anlamadığın birşey varsa ulusal forumda sebeplerini sorup cevap bekleyebilirsin ama sen nasıl millete cevap vermeye tenezzül etmiyorsan onlar da belki sana cevap vermekle uğraşmazlar. Madem sen bu konudan yine de şikayetçisin bende olumsuz oy kullananlardanım sebebi yukarıda gayet açık gözüküyor.
Tüm bu yaptığın şeyler göz önüne alınınca sayende lisanslı ürün gelirim baya bir azaldı ve hatırı sayılır bir gelir kaybım oldu. Belki sen sırf bana zarar vermek için milli takımı yönetmeseydin gelirlerim artacak bei de daha iyi bir kadro kurup çeyrek finalin ötesini görebilirdim kim bilir ?
Ayrıca cumartesi günü seninle değil başka kimle oynarsam oynayım %90 ihtimalle çz çıkacaktım çünkü pivotum satılıyor bu kadroyla bir daha maç kazanma ihtimalim yok ve kazanırsam POya kalmayı garantiliyorum. Ama maçın seninle olması %90 olan ihtimal %100e çıktı. Hiç tereddüt etmeden yazdığım sebeplerden dolayı çz çıktım. Şimdi bakıyorum da benim sana çz çıkarak verdiğim zarar senin bana verdiğin zararların yanında pek bir şey ifade etmiyor. Gönül isterdi ki gerçek bir kısasa kısas olsun ama şimdilik elimden gelen bu. Herkese anladığı dilden yaklaşmak en iyisi...