aman salıh abı alı gelırse sadece tbl yı degıl avrupadan kupa getırecek takım kurar para ganı kardesımde
kursun tabi. lige canlılık gelsin. "
köy ihtiyar heyeti" nden "
gnctrkcll" kulübüne geçiş yapalım.:)
Ahmet@ Hafız'ı kadroda tutsaydım bile fiyatının artacağını hiç sanmıyorum hocam çünkü millet uyandı artık. önce ana özelliklerine bakıyor, sonra da milli takımda oynayıp oynamadığına bakıyor. senin forma gelirinin artması için Hafız'ın milli maçta oynayıp, o oynadığı maçın kazanılmasında ciddi anlamda paya sahip olması filan gerekiyor. sadece milli takım kadrosunda olduğu için senin forma gelirlerinde artış olmasını bekleme. Hafız'dan zarar etmenin sebebi ben değilim yani.:) oyuncu sayfasında yazan mesaja gelince; o mesajı ben yazdım ve maaş kriterlerine uyan oyuncuların sayfasında çıkıyor otomatik olarak. maaş kriterini özellikle düşük tuttum. maaşı düşük olsa bile yan özellikleri gelişmiş oyuncularda da bu mesaj çıksın ve sahibi bana ulaşsın istediğim için artırmıyorum maaş çıtasını. Hafız yan özellikleri olmayan düz bir pivot, hasbelkader onda da çıkıyor olması, mt potansiyeli taşıdığı anlamına gelmez.
Uzaktan Şut: vasat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: vasat Top Tutma: vasat
Top Sürme: değersiz Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: muazzam İç Defans: muazzam
Ribaunt Alma: muazzam Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: berbat Serbest Atış: korkunç
Tecrübe: işe yaramaz
bu oyuncunun Azerbaycan Milli takımında yedek kaldığını düşünebiliyor musun? hayaldi gerçek oldu.:P cidden bu oyuncu eğer formu düşükse maç kadrosuna bile giremiyor yeri geldiğinde. Dolayısıyla Hafız'ın bu oyuncu varken milli kadroda olması biraz haksızlık olur. yedeğin yedeği olarak da şu oyuncuyu tutuyorum kadroda;
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: işe yaramaz
Dış Defans: korkunç Top Tutma: iyi
Top Sürme: korkunç Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: olağanüstü İç Defans: olağanüstü
Ribaunt Alma: görkemli ↑ Blok Yapma: vasat
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: zayıf
Tecrübe: işe yaramaz
yorum senin.:)
left hand path@ bu sezonu yeniden heyecanlı kılacak tek şey, senin gene sürpriz bir kadro yaparak play-off'ların altını üstüne getirmen olur.:)
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach