BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 41.sezon

41.sezon

Set priority
Show messages by
From: ozx

This Post:
11
291730.103 in reply to 291730.102
Date: 3/10/2018 1:45:15 PM
Overall Posts Rated:
188188
yiğidosporun hocasını tebrik ediyorum ... çiğneme zamanı çıkarak beni yendi...tebrikler...umarım 7. ve 8. olan takımlarada aynı özveride oynarsın...tabi oyuncun kalırsa satılmadık ....bana karşı art niyetli olduğun konusunda şüphelerim vardı ama artık yok.

This Post:
11
291730.104 in reply to 291730.103
Date: 3/10/2018 1:59:51 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Sen mtde kendi pozisyonunda en iyi olan oyuncularımı 9 formdayken oynatma neymiş taktik deniyormuşuz ben o maaşlara sen taktik dene diye katlanmıyorum. Üstüne 3 hafta hazırlık maçı ayarlamayıp haftalık lisanslı gelirimi iyice düşür sonra ben çz çekince gel burada art niyetten bahset. 7. ve 8. arkadaşlara karşı sahaya 3 kişi çıkacağımdan şüphen olmasın arada ki averaj farkının açılmasını istemeyiz değil mi ?

This Post:
11
291730.105 in reply to 291730.104
Date: 3/10/2018 2:13:59 PM
Overall Posts Rated:
188188
Aferin böyle devam et ...

This Post:
00
291730.106 in reply to 291730.105
Date: 3/10/2018 9:17:03 PM
Overall Posts Rated:
9797
Hocan tebrik ederim inşallah BEİ de şanlı bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırırsın:)

This Post:
00
291730.107 in reply to 291730.106
Date: 3/11/2018 5:25:16 AM
Overall Posts Rated:
13351335
Sağol hocam, tek amacım o :)

Last edited by capali at 3/11/2018 5:25:23 AM

From: ozx
This Post:
55
291730.108 in reply to 291730.107
Date: 3/11/2018 7:51:47 PM
Overall Posts Rated:
188188
Öncelikle bu mesajı atma gerekliliği hissettim çünkü bana yapılan bu samimiyetsiz ve etik dışı davranışı görmezden gelen bir BB camiasını görmek beni çok üzdü. Kısasa kısas mantalitesini destekleyen bir topluluk içinde yer alıyormuşuz meğer. Şöyle geriye dönüp benimle ilgili çok kolay eleştiri yapanların bu konuda söyleyecek hiç bir şey olmaması çok manidar. Gerek U21, gerekse MT koçluğu zamanında çok eleştirildim, bu eleştirilerin hepsinde haklılık payı olabilir gözüyle baktığım için kaos ortamı oluşmasın diye kendimi hep geri plana ittim ve yazılan bir çok şeyi görmezden geldim. Ama yiğidospor takımının başındaki kişinin (dikkat edin hoca demiyorum çünkü hoca dediğimiz kişi aynı zamanda öğretici kimliğe sahip olması gerekir) yaptığı bu etik olmayan davranışı görmezden gelemeyeceğim. bana yapılan bu haksızlığın altında "ben ne yaparsam yapayım arkamdaki ekibim beni destekler" ideolojisi yatmakta. Kimileri bu yazdıklarıma çok tepki verecek. Tepki vereceklerin tamamı bilinki bu ekibin bir parçası.

U21 ve MT döneminde Türkiye'ye kazandırdığım üç kupa var. Her iki dönemde de oldukça eleştirildim. Bu süreçte doğrularım ve yanlışlarım olmuştur. Ama yaptıklarım hep başarı odaklı hamlelerdi. Ben yiğidospor takımının ve onu destekleyen her kim varsa kıskançlık duyguları ile hareket ettiğini düşünüyorum. Nitekim MT dönemimde menajer popülaritesi başarısız olmamama rağmen yerlerde sürünüyordu. Bu durum zaten belli kararların belli kişiler tarafında ortak alındığının göstergesi...Bu ortaya attığım konu yeni değil eski dönemlerde de yazıldı çizildi. Beni bu kadar eleştirmelerinin altında bence bahsettiğim ekibin yapmak istediği şeyleri benim tek başıma yapabiliyor olmam yatıyor.

TBL'den düşme konusunda hiç umurumda değil açıkçası bugüne kadar 4 kez TBL'e çıkma başarısı gösterdim, gene çıkarım bu böyle bilinsin. Önemli olan insanın iç güzelliği o olmayınca dışa yansımaları ortaokul seviyesinde "sen bana bunu yaptın bende bunu sana yaparım" seviyesine iniyor.

Last edited by ozx at 3/12/2018 5:04:22 AM

From: cmlatly

To: ozx
This Post:
00
291730.109 in reply to 291730.108
Date: 3/12/2018 2:49:26 AM
Overall Posts Rated:
2424
Her iki hocamı da iyi tanimiyorum, mazideki başarilarina haakim degilim ama tbl gibi turkiyenin en ust ligibdeyiz ve zaten turkiyede en iyiler arasinda oldugumz anlamina geliyor.
Ben çok klan oyunu oynadim. Bu oyun motorunda belli bir klan hakimiyeti yok ama sanki öyle bi özellik eklense biz türkler direk kendimizi her zamanki gibi belli ederiz :) bu hissediliyor bazen. Ama dedigim gibi sadece forumda son donem takipteyim.
2 takim arasinda oyun kurallari geregi şike sayilabilecek mac gunu hazirligi olsun kadro seçimi olsun hic bir kisitlama yok, keza kupa maclari icin ligde bilerek yeniliyoruz bazen.
Kin güdüp kalp kırmaya değecek bir platform degil burasi bence. Gecen geçti diye duşunuyorum.

This Post:
22
291730.110 in reply to 291730.109
Date: 3/12/2018 2:57:14 AM
Overall Posts Rated:
9797
Eskiye takılıp da bugün eskiden böyle olmuştu bende böyle oluverdiye getireyim diye hüküm vermemek gerekiyor
Bana göre kalp kırmak çok yanlış.

This Post:
22
291730.111 in reply to 291730.108
Date: 3/12/2018 10:16:45 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Ne güzel demişsin kısasa kısas diye, böyle diyerek zamanında bilinçli bir şekilde oyuncularımı oynatmadığını yine bilinçli şekilde milli takıma hazırlık maçını ayarlamadığını kabul ediyorsun sanırım. Sen bunları yaparken etik değerler söz konusu değilken ben sana karşı çz çıkınca mı aklına etik değerler geldi ?

Daha önce hazırlık maçı ayarlamadığın için mt forumuna attığım mesaj aşağıda;

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Benim mesajım herhangi bir hakaret vs içermiyor sadece bir sitemim var fakat ne bir cevap nede başka bir geri dönüş alabilmiş değilim. Zaten aynı konuyla ilgili candaşın da mesajı gelmiş fakat ona da bir dönüş yapılmamış en azından forum yoluyla.

Bunun dışında benim oyuncularım senin döneminde formdayken ne zaman kolay bir rakip bulsan hemen yedek bırakmaya çalıştın. Bunu da taktik denemeye çalışıyorum diye açıklamaya çalıştın fakat en önemli maçlara gelince denediğin taktiklerin hiçbirini göremedik, yine iş düşünce benim oyuncuları kullanmaya devam ettin taktikler yalan oldu.

Mt döneminde popülaritenin yüzdesi neden düşük diye burada laf yapmanın anlamı yok. Bu konu ile ilgili anlamadığın birşey varsa ulusal forumda sebeplerini sorup cevap bekleyebilirsin ama sen nasıl millete cevap vermeye tenezzül etmiyorsan onlar da belki sana cevap vermekle uğraşmazlar. Madem sen bu konudan yine de şikayetçisin bende olumsuz oy kullananlardanım sebebi yukarıda gayet açık gözüküyor.

Tüm bu yaptığın şeyler göz önüne alınınca sayende lisanslı ürün gelirim baya bir azaldı ve hatırı sayılır bir gelir kaybım oldu. Belki sen sırf bana zarar vermek için milli takımı yönetmeseydin gelirlerim artacak bei de daha iyi bir kadro kurup çeyrek finalin ötesini görebilirdim kim bilir ?

Ayrıca cumartesi günü seninle değil başka kimle oynarsam oynayım %90 ihtimalle çz çıkacaktım çünkü pivotum satılıyor bu kadroyla bir daha maç kazanma ihtimalim yok ve kazanırsam POya kalmayı garantiliyorum. Ama maçın seninle olması %90 olan ihtimal %100e çıktı. Hiç tereddüt etmeden yazdığım sebeplerden dolayı çz çıktım. Şimdi bakıyorum da benim sana çz çıkarak verdiğim zarar senin bana verdiğin zararların yanında pek bir şey ifade etmiyor. Gönül isterdi ki gerçek bir kısasa kısas olsun ama şimdilik elimden gelen bu. Herkese anladığı dilden yaklaşmak en iyisi...

Message deleted
From: jarosik_61

To: ozx
This Post:
11
291730.113 in reply to 291730.111
Date: 3/12/2018 10:41:58 AM
dürbinar sharks
III.1
Overall Posts Rated:
151151
oyunu dördüncü sezondan beri oynarım ve hiçbir dönem oyunun genel forumlarında etkin olmadım ve mesajları okumadım.bir problem soru sorma gereği yazmışımdır sadece.kendi olduğum ligin mesajlaşma kısmında elimden geldiğince yazarım.sizin meselenizi bilmiyorum sizler yazınca okudum olaya hakim olmadığım için otomatik olarak beni ilgilendirmiyor bu konu.meselesi olan iki arkadaşa sevgi ve saygılarımla...

Advertisement