myślę, że Miś wcale nie musi sie tak bardzo obawiać walki o utrzymanie...Odpadki na razie zrezygnował z walki (nie wiem jakie są jego plany, czy chce spadać i tak do końca będzie okupował to 8 miejsce, czy niedługo zaczyna piąć się w górę), nade mną już niedługo będzie miał kilka winów przewagi, więc też go już raczej nie przegonie kogo bym nie kupił...
chyba przesadzacie z tym tankowanie do ASG, myślę, że to może być przesada i proszenie się o spadek...wiem, że pewnie byście po mnie bardzo nie płakali, stąd takie namowy :P z kasą to nie będzie tak różowo, że będę miał w czym pływać...póki cpo tylko 400k i zysk w granicach 150-170k tygodniowo pewnie...więc pewnie wyjdzie na to, że znów kupie 2 podkoszowych w podeszłym wieku (może ciut bardziej wszechstronnych) i będę na zero...jedyny plus z ost manewrów jest taki, że zasiliłem się całkiem fajnym obwodowym.
chyba faktycznie za jakiś czas sprzedam mojego Chińczyka...trochę go podtrenuję i idzie na odstrzał...wpłynie konkretniejsza kasa i coś się ruszy do przodu...kupie za niego pewnie z 3 porządnych grajków i można mysleć o walce wtedy ;)