BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 32

Σεζόν 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272399.100 in reply to 272399.99
Date: 9/6/2015 8:26:47 AM
Overall Posts Rated:
118118
Είμαι μεγάλος fan του Kon αλλά φέτος έχω εντυπωσιαστεί από τους γερόλυκους του Apollo! Ειλικρινά με έχει σκλαβώσει η ομάδα του! :)

From: Kon
This Post:
00
272399.101 in reply to 272399.100
Date: 9/6/2015 1:04:00 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Εμένα μου αρέσει πολύ η ομάδα των Fakistra Shells! Διαλεγμένοι παίκτες οι οποίοι συγκροτούν ένα μασίφ σύνολο, με επιπλέον αβαντάζ την καλή τους ηλικία.

From: alekos1

To: Kon
This Post:
00
272399.102 in reply to 272399.101
Date: 9/6/2015 2:42:02 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Βλέπω ανταπόκριση στο κάλεσμα του ALARIHOS.
Πολύ καλο αυτό για το forum και για το ενδιαφέρον για το παιχνίδι.
Μου είναι δύσκολο από τόσους καλούς manager με τέτοιες ομαδάρες να επιλέγω κάποιον πιο αδύνατο.Να θυμόμαστε όμως πως και εμείς κάποτε δεν είμαστε τόσο δυνατοί.Και ενώ από την περυσινή σαιζόν έχω δηλώσει τον θαυμασμό μου για την ομάδα των FAKISTRA SHELLS (ισχύει αυτό),αμέσως μετά την ήττα μου στην έδρα μου, θα εμμείνω στην αποψή μου.
Δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση των SIPIADA.Μου φαίνεται πως βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Θα προσπαθήσω να τον ενθαρύνω γράφοντας κάτι.Κάποτε είχα καλύτερη ομάδα από τους RHINO WARRIORS και ανέβηκα στην Α1.Πέρασαν πολλές σαιζόν από τότε,εγώ έφτασα έως την ΙΙΙ κατηγορία,όπου δυσκολεύτηκα πολύ να ξεκολήσω και τελικά ανέβηκα στην ΙΙ και συναντιόμαστε πάλι.Εκείνος τώρα έχει πολύ καλύτερη ομάδα και ίσως επιστρέψει στην Α1.
Τα γράφω αυτά για να σου πω πως αν κάνεις σωστό προγραμματισμο,ακόμα ίσως να μπορείς να σώσεις την χρονιά.Άλλωστε εσύ έχεις δύο νίκες,που σου δίνουν βάσιμες βλέψεις για την κατάληψη της έκτης θέσης.

This Post:
33
272399.103 in reply to 272399.91
Date: 9/8/2015 7:54:25 AM
Overall Posts Rated:
118118
11-5 το σερί υπέρ των κόκκινων μέχρι στιγμής και σήμερα μπαίνουμε στη 3η αγωνιστική των διασταυρώσεων των ομίλων!

kologries-kleinmein: Ματς ζωής και θανάτου και για τους 2! Ο krouela όπως μάντεψα σωστά την προηγούμενη αγωνιστική "έδωσε" το ματς για να φτιάξει τους χρόνους προπόνησης! Σήμερα θα το χτυπήσει γιατί αν χάσει θα μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι της μάχης της παραμονής! Από την άλλη το ίδιο ισχύει και για τον koutsoukman που έχει μείνει πολύ πίσω φέτος και κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό! Πιστεύω σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς θα παίξουν οι αγωνιστικές καταστάσεις και η έδρα όχι όμως οι μισθοί για αυτό και πιστεύω στον άσσο αν και το διπλό δεν θα με χάλαγε καθόλου σαν ομάδα! :)

P.Faliro bc-BOMBAY MIXX: Αν κέρδιζε την προηγούμενη αγωνιστική ο JAMES WAX θα ξεκούραζε κάποιους παίκτες στον αγώνα. Τώρα όμως που προέρχεται από ήττα, πιστεύω ότι θα αναγκαστεί να βάλει όλους τους βασικούς και να κάψει μερικούς σε λεπτά προπόνησης! Από την άλλη ο Apollo έχει πιο βάτο αντίπαλο στο κύπελλο, προέρχεται όμως από ήττα και ενδεχομένως άλλη μια ήττα τον αφήνει πολύ πίσω στη μάχη της παραμονής! Δύσκολο ματς πιστεύω στο διπλό αν και όταν έχει έδρα η ομάδα του Apollo είναι απρόβλεπτη! Ανοιχτό ματς πάντως και στα δυο αποτελέσματα!

Rhino Warriors-Kolosseus: Όπως προείπα και την προηγούμενη αγωνιστική ο LACfiore, με μεγάλα ποσοστά πιθανότητας, δεν θα κατεβάσει ομάδα προκειμένου να χτυπήσει το ματς στο κύπελλο! Εύκολο ματς για τον ALARIHOS και άσσος με +50 πόντους διαφορά!

Propain-Sipiada: Σημαντική νίκη για τον marculionis η οποία όμως είχε τεράστιο κόστος για την ομάδα με τον τραυματισμό για 5!! εβδομάδες του Stilianos Apostolas! Δύσκολα να χτυπήσει όμως το σημερινό ματς γιατί μάλλον θα προτιμήσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου! Από την άλλη ο BullsEye έχει την πιο απρόβλεπτη ομάδα και είναι ο κύριος υπεύθυνος που δεν πιάνω 8 στα 8 κάθε αγωνιστική!! Μια φορά τον μάντεψα σωστά και έπιασα 8 στα 8!! Χαχαχα! Άνετος άσσος το ματσάκι σήμερα! Εκτός και αν ο BullsEye θέλει για ακόμα μια φορά να με πάει κουβά!

Fakistra Shells-Great Alexander: Μεταγραφικος οργασμος για την ομαδα του PetraN που θα τον βοηθησει στις επομενες αγωνιστικες, οχι ομως και στην σημερινη! Για ακόμα μια αγωνιστική ο ria77 θα κάνει μια εύκολη νίκη!

Averwf Larisas-Tiptoners: Μεγάλος αγώνας για την ομάδα μας σήμερα! Ίσως να έχουμε έκπληξη στο σημερινό ματς και να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας μιας και ο Sosta έχει δύσκολο έργο στο κύπελλο και να θελήσει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς στο σημερινό ματς! Προέρχεται όμως και από εντός έδρας ήττα μιας και αποφάσισε και στο προηγούμενο ματς να ξεκουράσει κάποιους βασικούς! Προβλέπω διπλό αλλά ο Da Boss έχει ξεκαθαρίσει σε όλους στην ομάδα ότι αν δεν φτύσουν αίμα στο παρκέ θα τους ξηλώσει όλους!

L e g e n d-Enjoy Bulls: Τεράστιο διπλό για τον Kon που έσπασε το απόλυτο του Sosta και μου απόδειξε για ακόμα μια φορά πόσο κορυφαίος μάνατζερ είναι! Από την άλλη ο alekos1 είναι παρέα με τον BullsEye αυτοί οι δυο που με κουβαδιάζουν συνέχεια! Για 2ο σερί ματς με κουβαδιάζει μάλιστα! Βασικά σήμερα θα το χτυπήσει το ματς μιας και έχει ομάδα bot στο κύπελλο αλλά πιστεύω ότι θα έρθει άσσος το ματς και δεν θα συνεχιστεί για ακόμα ένα ματς ο κουβάς του alekos1!

Φ.Ο.ΑΡΙΔAΙΑΣ-Giouxtas: Τα ΠΑΟΚια του stathispaok πλέον τρέχουν το καλύτερο νικηφόρο σερί της κατηγορίας από την στιγμή που ηττήθηκε ο Sosta και που αποκλειστήκαν από το κύπελλο και πλέον είναι φωτιά στα ματς πρωταθλήματος! Από την άλλη η ομάδα του EGM-Nickleon προβλημάτισε για ακόμα ένα τηλεοπτικό ματς απέναντι βέβαια σε ανώτερη ομάδα! Προβλέπω πάντως να συνεχιστεί το σερί του stathispaok για ακόμα μια αγωνιστική!

Last edited by Scarlito at 9/8/2015 9:26:30 AM

This Post:
11
272399.104 in reply to 272399.103
Date: 9/8/2015 8:23:43 AM
Overall Posts Rated:
138138
Κορυφαίος αναλυτής με σωστό διάβασμα του αντιπάλου, καλό σκαουτινγκ και πιπεράτα σχόλια.

Ανεξαρτήτως κουβά: You are the Best

This Post:
00
272399.105 in reply to 272399.104
Date: 9/8/2015 9:24:31 AM
Overall Posts Rated:
118118
Κοντά στο ένα 2ωρο τρώω για να γράψω τα κειμενάκια μου! :P Προσπαθώ να δώσω λίγο περισσότερη αίγλη στο φόρουμ μας! Κρίμα που λείπουν από εδώ και φιλαράκια όπως ο γερο-Κοτίδης και ο N.Tsig! Θα είχε και περισσότερο χαβαλέ με ιστορίες από τα αφεντικά των ομάδων! Και από όσο ξέρω και εδώ υπάρχουν και άλλοι που μιλάνε αλλά φέτος κάνουν τους δύσκολους! Για σένα λέω Δημήτρη aka LACfiore! :P

This Post:
11
272399.106 in reply to 272399.105
Date: 9/8/2015 11:01:44 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Ορίστε αγαπητοί συνάδελφοι, ο Σικελός μαφιόζος που ονομάζεται Scarlito, ζητάει και τα ρέστα από πάνω. Φέρε και σε μας τις Ρωσίδες που έδινες σε Κοτίδη & Tsig, να ανεβούμε ομαδικώς και όχι να γλεντάτε μόνοι σας στη έπαυλη του Nick Tsigounopoulou.
Αλλά βέβαια, τέτοιοι φαιοί χαρακτήρες είστε, μοναχοφάηδες και λύκοι. Απαιτώ να γυρίσει ο Nick Tsig στον όμιλο!!! Τουλάχιστον αυτός έκανε και κάνα πάρτυ, πίναμε και τίποτα!!!

This Post:
00
272399.107 in reply to 272399.106
Date: 9/8/2015 1:12:14 PM
Overall Posts Rated:
118118
Καλά εντάξει άμα ήμουν ο Sosta θα είχα σπάσει την οθόνη με αυτά που θα έβλεπα... Ότι να ναι αυτό το BB με το τρόπο που σου δίνει ή κλέβει το παιχνίδι... Αυτή τη φορά όμως την 3η ήμουν o τυχερός! Απίθανη νίκη και έπιασαν οι απειλές το Da Boss στους παίχτες! Ο Enrique Fragoso σαν άλλος Σπανούλης απέναντι στη Κροατία το '07 "χύνει" στο παρκέ τον Liborio Alfieri και βάζει τρίποντο buzzerbeater! 5/8 σήμερα στις προβλέψεις και αυτός ο alekos1 δεν σταματάει με τίποτα να με στέλνει στο κουβά! Παρακάτω τα αποτελέσματα της 10 αγωνιστικής:

Ημέρα 10 (Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
kleinmein 79 - kologries 74
Kolosseus 36 - Rhino Warriors 114
Giouxtas 85 - Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 89
BOMBAY MIXX 104 - P.Faliro bc 48
Sipiada 38 - Propain 150
Enjoy Bulls 93 - L e g e n d 80
Tiptoners 84 - Averwf Larisas 87
Great Alexander 72 - Fakistra Shells 99

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 150 : Propain
Ριμπάουντ : 71 : kologries
Ασσίστ : 34 : BOMBAY MIXX, Propain
Κλεψίματα : 13 : Rhino Warriors
Τάπες : 13 : Rhino Warriors

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 45 : L. Mugione (Propain)
Ριμπάουντ : 25 : M. Husnan (Propain)
Ασσίστ : 10 : K. Darnakas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Κλεψίματα : 6 : S. Simokinas (Rhino Warriors)
Τάπες : 5 : L. Di Chio (Rhino Warriors), A. Goumbala (Fakistra Shells)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : Y. Jiaqiang (Propain) (26 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31
Σούτινγκ Γκάρντ : L. Mugione (Propain) (45 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 9 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 53
Σμολ Φόργουορντ : K. Darnakas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (21 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 10 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Πάουερ Φόργουορντ : A. Goumbala (Fakistra Shells) (23 Πόντοι, 20 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 5 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 48
Σέντερ : M. Husnan (Propain) (20 Πόντοι, 25 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 42

Ο MVP της βραδιάς
L. Mugione (Propain) (45 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 9 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 53

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
K. Bachanek (Kolosseus) (8 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -16

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : Y. Leventis (Sipiada) : 10 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : T. Tsouknidas (kologries), T. Poulakis (Sipiada) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : E. Piconese (P.Faliro bc), A. Caneco (P.Faliro bc), V. Dooley (P.Faliro bc), D. Fridakis (P.Faliro bc), L. Alfieri (Tiptoners), J. Cabane (Rhino Warriors), L. Mugione (Propain), M. Husnan (Propain), W. Soroko (Propain), V. Pistolelis (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), Y. Leventis (Sipiada), N. Lianopoulos (Sipiada), J. Chengfeng (Sipiada), Y. Stavroulakis (Sipiada), T. Díez de Escoron (kleinmein), A. Yaseri (kleinmein), K. Bachanek (Kolosseus), P. Loffredo (Kolosseus), D. Melo (Kolosseus) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : M. Tardieu (Giouxtas) : 7 Τρίποντα

Ο καλύτερος : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) : Αξιολόγηση : 19.0

Ο χειρότερος : N. Lianopoulos (Sipiada) : Αξιολόγηση : 2.5

Last edited by Scarlito at 9/8/2015 2:14:09 PM

This Post:
11
272399.108 in reply to 272399.107
Date: 9/11/2015 9:13:39 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Πολύ καλό το tab με τις ενεργές προσφορές. Τώρα δύσκολα θα ξεχνάμε παίκτες.
Μπράβο στους ΒΒήδες!!!

This Post:
33
272399.109 in reply to 272399.103
Date: 9/12/2015 7:58:33 AM
Overall Posts Rated:
118118
5-3 υπέρ των κόκκινων την προηγούμενη αγωνιστική και συνολικά έχουμε νταμπλ σκορ στις νίκες των κόκκινων με 16-8! Πάμε να δούμε και τα σημερινά ματς!

Enjoy Bulls-Averwf Larisas: Δύσκολο πρόγραμμα για τον alekos1 ο οποίος μέσα σε διάστημα 3 ήμερων έχει να αντιμετωπίσει δυο φόρες τους Fakistra Shells εκτός έδρας, το ένα τηλεοπτικό μάλιστα για το πρωτάθλημα και το άλλο για το κύπελλο! Θα τα χτυπήσει και τα 3 τα ματς άραγε ή θα καταφέρουμε να βγούμε κερδισμένοι από τη όλη κατάσταση? Ο Da Boss είναι ευχαριστημένος από την μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στους Tiptoners οπότε δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την εκτός έδρας νίκη! Πιστεύω τελικά ότι η ομάδα μου εκτός απρόοπτου θα φύγει με το διπλό!

BOMBAY MIXX-Propain: Τηλεοπτικό το ματς σήμερα για αυτό και ο JAMES WAX θα το χτυπήσει! Προβλέπω ότι θα κάψει το ματς με τον Kon γιατί οι αγ. καταστάσεις έχουν πέσει! Ο BullsEye θα μπει για να κερδίσει βέβαια μιας και δεν έχει κύπελλο αλλά προβλέπω άσσο λόγω έδρας κυρίως! Εκτός αν οι αγ. καταστάσεις παίξουν το ρόλο τους!

Tiptoners-Fakistra Shells: Το ντέρμπι της αγωνιστικής! Ο Sosta προέρχεται από ένα αρνητικό σερί 3 αγώνων, 2 στο πρωτάθλημα + ο αποκλεισμός από το κύπελλο, για αυτό και θα παίξει μόνο για τη νίκη που θα τον κρατήσει στο κυνήγι για το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς! Από την άλλη ο ria77 έχει 2 ματς εντός έδρας, τηλεοπτικό και κύπελλο, απέναντι στον alekos1 και ίσως κατεβεί με μερικές αλλαγές προκειμένου να βγουν τα λεπτά προπόνησης στο τέλος της εβδομάδας! Προβλέπω άσσο μόνο γιατί το θέλει περισσότερο ο Sosta το σημερινό ματς!

Great Alexander-kologries: Το ντέρμπι ουραγών! Ο PetraN ενισχύθηκε με παίκτες σε αντίθεση με τον krouela που φαίνεται να πουλάει την ομάδα! Προβλέπω άσσο στο ματς μιας και η έδρα θα δώσει την ώθηση στο PetraN να ξεκινήσει την αντεπίθεση του στο πρωτάθλημα!

Giouxtas-P.Faliro bc: Με ματς κυπέλλου και οι 2 ομάδες ακόμα! Ο EGM-Nickleon στερείται τις υπηρεσίες του πολυτιμότερου παίκτη του ενώ δεν πάει πίσω και ο Apollo ο οποίος έχει στα πιτ τρεις παίχτες! Δύσκολο το ματς σίγουρα θα κάψουν κάποιο ματς και οι 2! Βλέπω άσσο αν και πιστεύω ότι ο Apollo θα το χτυπήσει το ματς!

Sipiada-L e g e n d: Ο marculionis θα το χτυπήσει το ματς μιας και στο κύπελλο πολύ δύσκολα θα προχωρήσει! Από την άλλη ο Kon μετά από καιρό έχει επιτέλους όλους τους παίχτες στη διάθεση του! Το θέμα είναι αν θα αποφασίσει να κάψει κάποιο ματς ενόψει κυπέλλου! Βλέπω διπλό εκτός και αν ο Kon έχει διαφορετική άποψη! :P

kleinmein-Rhino Warriors: O koutsoukman φαίνεται ότι έχει βάλει την ομάδα του στον αυτόματο πιλότο και πολύ δύσκολα θα ξεκολλήσει από τις θέσεις των play out! Στρατηγέ τελικά ο Kon και εγώ για σένα δουλεύουμε!! Χαχαχα!! Εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το διπλό σε αυτό το ματς! :)

Kolosseus-Φ.Ο.ΑΡΙΔAΙΑΣ: Ο LACfiore σίγουρα θα κάψει κάποιο ματς για να βγουν τα λεπτά της προπόνησης! Το θέμα είναι ποιο, το σημερινό ή της επόμενης αγωνιστικής? Από την άλλη ο stathispaok παίζει χωρίς άγχος και συνεχίζει το νικηφόρο του σερί μιας και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας! Θα κάνει το 8 στα 8 σήμερα? Δύσκολο ματς και βλέπω οριακά διπλό!

This Post:
11
272399.110 in reply to 272399.109
Date: 9/12/2015 12:23:57 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα και το αν τελικά θα φύγεις με το διπλό από την έδρα μου,έχεις μια μπαλίτσα από εμένα γιατί πιστεύεις σε αυτό και γιατί με κοντράρεις για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική,στα προγνωστικά,παρότι σε στέλνω στον κουβά.

Advertisement