Može mi tko objasnit potez kk noe kada je krenuo u četvrtu ligu s toliko velikim plaćama.Zar nije razmišljao da će popušiti mnogo para.
evo da ti ja odgovorim; u jednom trenutku odlučio sam iz prve lige prošetati do četvrte i nadam se natrag u prvu. a razlozi su bili što se životarilo u prvoj ligi, love nije bilo za neka pojačanja i napredak, a najvažnije nisam imao ni jednog pravog trenirca. uz to, fali mi pehar sa ljubičastom vrpcom, a želim i MVP četvrte lige tako da mogu treantu pit krv na slamku, jer čovjek ima sve pehare osim tog MVP-a. sad su mi u ekipi samo hrvatski igrači i nikad više neću nekog stranca kupit. imam i dva trenirca, Selestrina i Giru koji će za nekih pet sezona biti u repci sigurno. Hurić nažalost ide danas na TL jer je tu i Magaš u treningu tako da za njega nema više mjesta i šteta da propada kod mene.
što se financija tiče, na računu je dovoljno love da bih po ovim cjenama mogao složiti ekipu za vrh prve lige bez problema. sada sam tjedno nekih 25-30k u minusu dok sam u kupu. na kraju sezone će biti više utakmica tjedno sa zaradom od ulaznica (play off) a tu je i 250k za osvajanje četvrte lige tako da mislim da neću spušiti više od 300-500k ove sezone, no sve ću to nadoknaditi sljedeće sezone. dakle, o svemu sam razmišljao i ponavljam, najvažnije je u svemu da napravim 1-2 igrača koji će biti nositelji repke u budućnosti, a to mogu u nižim ligama bez problema, dok si to jedan prvoligaš ne može priuštiti ni u snu. Selestrin i Giro mi već sad imaju bolje sekundarce od svih centara koji su bili u repci dok sam bio izbornik (osim Verbića) a još će ovu i sljedeću sezonu biti u tim treninzima.
eto, nadam se da ti je sad malo jasnije zašto sam tako postupio...