ben sana pek katılmıyorum hocam, diğer hocalar alınmasın ama şampiyon olacak takımın kadrosu çok yönlü olmalı, sadece içeriye veya dışarıya dayanan bi kadronun BB'de başarı yakalaması artık çok zorlaştı.
Bence artık en önemli şeylerden birisi, maça çıkmadan önce rakip takımın senin nasıl maça çıkacağını kestiremeyecek olması. Eğer kadroda bu çeşitlik sağlanırsa başarının daha kolay geleceğine inanıyorum. Bu yüzden gerek uludağ'ı gerekse de schweppes'i durdurmanın yolu belli. Yani bu takımlar çok süpriz yapabilecek takımlar olarak gelmiyor bana..
Bunun dışında artık kaliteli dışarı oyuncuları bulmak veya yetiştirmek iç oyuncu bulmaktan daha da zorlaştı diye düşünüyorum. Bu bağlamda eaglesight'ın doğru hamleler yaparak belki de Türkiye'nin en kuvvetli takımını yaratabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyordum. Fakat bence elinedki şansı çok iyi kullanamadı, çok daha iyi yerlere gelebilirdi.
Son olarak da kendi takımımdan bahsetmek gerekirse, ben de takımımda yukarıda bahsettiğim yapıyı kurmaya çalışıyorum. Tabi çok üst düzeyde bir takım kurmak kolay değil ama uğraşmak güzel olan yanı..Planlarım var, kasa para dolu, beni izleyin..:)
run out pants to sniff?