לא אמרתי שאנחנו אשמים בהפסד בריב' :)
שיחקת, עד כמה שידוע לי, עם החבר'ה שכן לוקחים ריב' טוב, אולי חוץ מבן יוסף שאמרת שהוא די חלש שם, ושלא תבין לא נכון-בלעדיו המצב היה יותר קשה היום. אני בעד הבחירה בו אם אתה שואל.
אגב-הפסדנו ב11, לא ב21... וזה פלוס מינוס כן ההבדל בין רגוע ונורמל... 10-15 נק' מנסיוני. מצד שני-זה גבולי, תמיד קיימת האופציה שהיינו מפסידים גם בנורמל, 11 זה גבולי-קשה לדעת איך היה נגמר בנורמל, בלתי אפשרי בעצם.
ושוב, בנוגע להתלהבות, אני חושב שצריך לעשות רק שינויים הכרחיים, אם זה לא בשביל שחקן שישחק קבוע ברוטציה- אני הייתי ממליץ לוותר, כי כמו שאמרת-התלהבות פה חשובה.
ו.. דיברת גם על ביתיות שאנחנו כנראה נגיע בלי והכל, ומיד אחרי זה אמרת "בחוץ קשה מאוד לנצח, כל נבחרת" - זה הכי נכון שיש.
אם נגיע עם ביתיות אפילו ל2 משחקים הראשונים של הנוק-אאוט, ונוכל לעלות בהם רגוע-אז אתה תרוויח את יתרון ההתלהבות שלך על נבחרות אחרות ותוכל להפתיע ולעשות דברים יפים.
כאילו.. לדעתי לפחות, זה בא ביחד.. לא או זה או זה, כי אם נשחק רק בחוץ יהיה לנו קשה מאוד גם להרוויח התלהבות וגם לנצח, ואז אחרי משחק-שניים אנחנו נהיה גמורים מבחינת התלהבות ותבוא נבחרת חזקה ותוריד אותנו.
המיקום, אגב, משפיע על איכות היריבה שנקבל בהתחלה, ככה שהמשחקים שנותרו חשובים מאוד מאוד.
סתם נקודה למחשבה....