BuzzerBeater Forums

Hellas - III.12 > σεζον 18

σεζον 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199731.10 in reply to 199731.9
Date: 11/12/2011 12:47:39 PM
Overall Posts Rated:
11
Γειά σας παιδία.
Είμαι ο Κυριάκος και σας εύχομαι καλή σεζόν ( λίγο καθυστερημένα αλλά δεν πειράζει)!

This Post:
00
199731.11 in reply to 199731.10
Date: 11/12/2011 1:23:09 PM
Overall Posts Rated:
531531
γεια σου κυριακο το ονομα μου σταυρος

για πες μας ρε κυριακο πως τα βλεπεις τα πραγματα στον ομιλο τι στοχους εχεις ?

From: spartan

This Post:
00
199731.12 in reply to 199731.11
Date: 11/13/2011 4:44:15 AM
Overall Posts Rated:
531531
λοιπον εκανα ενα ψαξιμο στο φορουμ πιο παλιες σεζον και ειδα οτι ηταν αρκετα δραστηριο (ισως λιγο παραπανω απο οσο επρπε αλλα δραστηριο) για να ξεκινησουμε παλι να γουσταρουμε αλλα ομορφα μπορουμε να κανουμε πολυ χαβα ομορφα ομως με αναλυσεις αγωνων και τετοια

This Post:
00
199731.13 in reply to 199731.11
Date: 11/14/2011 3:57:44 PM
Overall Posts Rated:
11
Στόχος μου είναι η 6 θέση ώστε να έχω και το πλεονέκτημα στα play out. η 5η θέση φαντάζει δύσκολη...
οι δύο πρώτοι στους ομίλους θα αποτελούν πιστεύω και το ζευγάρι των τελικών.

This Post:
00
199731.14 in reply to 199731.13
Date: 11/16/2011 3:40:24 AM
Overall Posts Rated:
531531
σωστο σε βρισκω αρα θα στοχοποιησεις καποιους αγωνες για να το πετυχεις .εχει βαση το σκεπτικο σου απο την αλλη ο σκιν θα ειναι σιγουρα τελικο απο την δικη μας πλευρα παλι τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα με 4 ομαδες που παλευουν συν μια ακομα οταν βρει τον ευατο της και αναφερομαι στον αθενς που ηταν και ο περσινος φιναλιστ εχει καταπληκτικη ομαδα αλλα δειχνει η να το παρατησε η να θελει να ριξει την ομαδα του παντως αν πει οτι θελει να διεκδικησει ανοδο το εχει οποτε γινομαστε ετσι 5 ομαδες που θα γινει χαμος

This Post:
00
199731.15 in reply to 199731.14
Date: 11/16/2011 9:48:20 AM
Overall Posts Rated:
00
STON OMILO MAS THA GINEI XAMOS,APO TOUS PIO DYSKOLOUS POU YPARXOUN....TWRA PAIZOUME MAZI....GOOD LUCK.AN K NOMIZW THA SE KERDISW....!!

This Post:
00
199731.16 in reply to 199731.15
Date: 11/16/2011 9:54:17 AM
Overall Posts Rated:
00
TZAMPA EXASES PROTHES..EXW ME AYTOUS EKANA MIA XAZOMARA K EXASA TO MATS..EVALA EKSOTERIKH AMYNA PANW STON SOUTER TOU K NA DEIS OTAN SOUTARE POIOS TON MARKARE???!!!!O CENTER MOU EPAIZE MAN TO MAN PANW TOU K MOU EVALE 60 PONTOUS..ENTELWS XAZO AMYNTIKO SYSTIMA...DEN MPORW NA KATALAVW GIATI EPAIZE O CENTER MOU PANW STON SOUTER TOU...

This Post:
00
199731.17 in reply to 199731.16
Date: 11/16/2011 10:31:34 AM
Overall Posts Rated:
531531
ο παρτους ολους εχει πολυ καλοστημενη ομαδα με ισχυρες αμυνες δεν ειναι ευκολο να τον κερδισεις .
τωρα για το μεταξυ μας παιχνιδι ολα τα αποτελεσματα ειναι ανοικτα ακομα δεν εχει συμπληρωθει το ροστερ μου αλλα η ομαδα μεχρι τωρα εχει φερει καλα αποτελεσματα .
ο ομιλος ειναι νομιζω ο πιο δυσκολος της τριτης κατηγοριας

This Post:
00
199731.18 in reply to 199731.17
Date: 11/16/2011 11:19:10 AM
Overall Posts Rated:
00
ENTAKSEI EXEI KALI OMADA..ALLA EGW SOU LEW GIA TIN XAZI TAKTIKI POU EINAI MALAKIA..K EGW ENAN PAIKTI PSAXNW TWRA K EIMAI OK...

From: spartan
This Post:
11
199731.19 in reply to 199731.18
Date: 11/18/2011 2:41:22 AM
Overall Posts Rated:
531531
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

doxara xanarxomaste-naoussa celtics

τηλεοπτικο ματς στην εδρα του δοξαρα που φετος φαινεται πιο συγκεντρωμενος απο περσι με διαθεση να πρωταγωνιστησει.
Δεν νομιζω οτι ο δοξαρα θα αντιμετωπισει προβλημα και ευκολα θα φτασει στην νικη απεναντι σε μια πολυ καλη νεοφωτιστη ομαδα στην κατηγορια που θα πρεπει να καταβαλει μεγαλες προσπαθειες ωστε να σωσει την χρονια το πονταρισμα λοιπον στον ασσο.

partoys oloys-enosis

Ντερμπαρα με τα ολα της .Δυο απο τις παραδοσιακες δυναμεις του ομιλου θα χτυπηθουνε αν υπηρχε το Χ στο μπασκετ θα ηταν το σιγουρο σημειο.
Ξεκιναω με τον παρτους ολους που ειναι πολυ δυνατος στην εδρα του και δεν αφηνει περιθωρια στις αντιπαλες ομαδες να κανουν παιχνιδι με ισχυρες αμυνες και τον γκουτιερεζ να σκοραρει συνεχως ομως στο παιχνιδι με την ενωση τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα ,η ενωση δεν εχει πολλα περιθωρια απωλειων ακομα και το αξιοσημειωτο ειναι οτι ειναι αητητη εκτος εδρας ενω μετρα 2 ηττες μεσα στην εδρα της .
πραγματικο ντερμπυ δεν μπορω να προβλεψω τον νικητη αλλα δινω ενα μικρο προβαδισμα λογω εδρας στον παρτους ολους.

Athens Celtics-KOUTSOUMPILO

Νομιζω οτι εδω ειναι απλα τα πραγματα αν δεν εχει παρατησει το παιχνιδι ο αθενς θα κανει περιπατο δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια .
Μεσα στην εδρα του ο αθενς δεν θα αφησει αυτον τον αγωνα η διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων ειναι τεραστια και ο περσινος φιναλιστ ειναι ετοιμος λενε οι πληροφοριες μου για την αντεπιθεση του.

Αυτα απο τον κοκκινο ομιλο δικα μου παιχνιδια δεν σχολιαζω ποτε .
Παμε στους μπλε τωρα

Patzitzifiakos B.C.-kings age

Ενα παιχνιδι που θα πονταρω στον παντζιτζιφιακο λογω εδρας η ομαδα που ηρθε απο τα μεγαλα σαλονια δεν προκειται να αφησει τετοια παιχνιδια να χαθουν μεσα στην εδρα της απο την αλλη ο κινγκς ειναι ενας πολυ καλος χρηστης εμπειρος που αν υποτιμηθει μπορει να κερδισει σε οποιαδηποτε εδρα αλλα εχω την εντυπωση οτι εδω τα πραγματα γιαυτον ειναι δυσκολα οι ποιοτητα των παικτων του αντιπαλου κατω απο το καλαθι θα κανουν τα πραγματα πολυ δυσκολα γιαυτον αν αποφασισει να χτυπησει τον αγωνα οποτε θα πονταρω ξεκαθαρα στον ασσο.

prasini lailapa-Adames

Ο ανταμς αγωνιζεται στην εδρα της νεοφωτιστης πρασινης λαιλαπας που ψαχνει την πρωτη της νικη αλλα νομιζω οτι ο ανταμς δεν θα αντιμετωπισει κανενα προβλημα στο παιχνιδι αν ειναι σοβαρος και θα κερδισει αλλωστε αν θελει να πετυχει τους στοχους του αυτους τους αγωνες πρπει να τους καθαριζει .Σαφως ανωτερη ομαδα ο ανταμς δεν θα αντιμετωπισει κανενα προβλημα πονταρω στην νικη του και ας ειναι εκτος εδρας.

georginios aris-peristeri bc

Παιχνιδι που δεν θα το συζητουσα καν αλλα το μικρο ροστερ του αρη σε συνδυασμο με τον τραυματια που εχει μπορει να εξελιχθει σε ντερμπυ .
οι περιστεριωτες ειναι καλοστημενη ομαδα που εχει σταθερη αποδοση φυσικα η διαφορα δυναμικοτητας ειναι τεραστια και τελικα ευκολα η δυσκολα ο αρης θα παρει τον αγωνα αλλωστε ειναι και απο τα φαβορι και αυτος φετος για τελικο η ποιοτητα των υπολοιπων παικτων ειναι τεραστια που νομιζω οτι τελικα θα του δωσουν τον αγωνα και ιδιως και μεσα στην εδρα του αρα πονταρω στον ασσο και εδω

peristeri7-Skinheads bc

Το ματσακι ειναι διπλο ο σκιν δεν χαριζεται σε κανεναν φετος αλλωστε και αυτος ειναι απο τα φαβορι για τελικο αλλα σε αυτο το σημειο θελω να πω 2 κουβεντες για την νεοφωτιστη ομαδα σιγουρα το παιχνιδι με τον σκιν ειναι μακρια απο τις δυνατοτητες της αλλα εχει μια καλη ομαδα και νομιζω οτι αδικειται απο την θεση που βρισκεται.
μου θυμιζει λιγο την δικη μου ομαδα περσι που μολις ειχα ανεβει στην κατηγορια και μου πηγαιναν ολα σταραβα αν προσεξει τις καταστασεις των παικτων και στοχοποιησει αγωνες θα ειναι μια πολυ δυσκολη ομαδα βεβαια σε καμια περιπτωση δεν μπορει να κερδισει το ματς με τον σκιν.

Αυτα ηταν τα προγνωστικα μου χωρις να θελω βεβαια να θιξω καμια ομαδα να δουμε τωρα αν θα παω ταμειο καλη επιτυχια σε ολους.

This Post:
00
199731.20 in reply to 199731.19
Date: 11/18/2011 5:07:59 PM
Overall Posts Rated:
170170
πολλα ερωτηματικα εχω για την μεχρι τωρα παρουσια του περσινου φιναλιστ,ειναι μια ετοιμη ομαδα και δεν του ταιριαζει αυτη η θεση αλλα ουτε και να το παρατησει!Χαιρομαι που βλεπω σκιν ψηλα,το ιδιο και απ την αλλη σπαρταν και βλεπω καλη πορεια απο κινγκ!!!Μπραβο και στον ανταμς που ασχολειτε περισοοτερο με το φορουμ!!

Advertisement