In ceea ce priveste time-out'ul cerut personal de cei online,sunt de aceeasi parere cu Andrei;Insa cred ca s-ar putea introduce 1 time-out cerut de noi cand dam ordinele (spre ex:sa ceri time-out cand adversarul marcheaza de 3 ori la rand intr-un interval de 1 min sau fara sa marchezi tu. Ei bine,acest time-out sa aibe functia de a schimba tactica intr-un mod,acela de a ridica/scadea tempo-ul selectat de tine initial. ) Oricum,ceva de genul .
Nu cred ca este drept mai ales fata de incepatori (care si asa au destule dezavantaje de inceput [precum nu isi permit antrenori mai buni decat avansat si/sau sa plateasca salaraii prea mari jucatorilor samd),inca un lucru de genul cred ca ar exclude foarte multi "noi manageri" si ar aduce la un declin prea mare intre managerii vechi,buni sau noi fara experienta etc.
Raman la parerea ca 2-3 mici schimbari/adaugari de reguli/atribute/noutati pot avea un impact mai bun,decat unul mare.
PS:Nu este un joc gen "Travian" care se reseteaza si se-ncepe de la 0. Aici o arena marita nu poate sa fie demolata si investitia initiala "reinvestita",nu sunt 2-3 lumi unde se incepe din nou jocul ca sa fii "leagueleader",ci ai o echipa pe care o dezvolti cat de bine poti si petreci un timp placut alaturi de alti manageri :) !
O seara placuta .