BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > [14. Sezon] Doğu-Batı Maçları

[14. Sezon] Doğu-Batı Maçları

Set priority
Show messages by
This Post:
00
162956.17 in reply to 162956.10
Date: 11/3/2010 3:17:50 AM
Overall Posts Rated:
153153
gene de favori sendin ve 1-3-1 yapmasam kazanırdın kesin ama motor sayesinde bu sefer kazanan ben oldum. bir TBL maçında yaptığım 1-3-1'e rağmen rakipten daha fazla hücum ribaundu alıyorsam o motorun suyu ısınmış demektir. Çinli de gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu senin için.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
162956.18 in reply to 162956.17
Date: 11/3/2010 5:56:34 AM
Overall Posts Rated:
153153
2. Hafta Doğu-Batı Maçları:

can sıkıntısından biraz erken yazıyorum tahminleri..:)

FlareX UnieX - DeU CarnivorS = EAGLES FİRE ARENA 'dan zaferle ayrılan moralli DeU bu maçı da alır. Batı

Bagkur Idmanyurdu - SİMYASPOR = denk güçlerin mücadelesinde herşey olabilir ama motorun evsahiplerini çok sevdiğini geçen hafta güçlü Dingo'yu yenerek gördüğüm için Batı diyorum.

kırkısrak eagles - BC Dingo = Geert Blairon artık iflah olmaz hocam. sat kurtul ama 2 hafta sakat bir adama da kimse 3 milyon vermez bu piyasada. Yao maça yetişse bile berbat formuyla oynama şansı sıfırın da altında. Batı

Layhar - HucJiaB = Bedavaya sattın güzelim Jared Sherwin'i hocam.:) Batı

indiana pacerizers - Uludağ Wolfs = indiana'nın sağı solu belli olmuyor ama geçen hafta Layhar'dan sürpriz bir yenilgi alan Uludağ bu maçı vermez. Batı

SchweyeSchweye MiyaMiya - KANaryagucu = Schweye'nin 7.'liği garanti gibi ama KANaryagucu hâlâ durumu kurtarabilir. mevara'nın Polonya'lı şutörünün de sakat olduğunu dikkate alırsak saha avantajıyla KANaryagucu ağır basıyor. Batı

xXLoneStarStateXx - Schweppes Kinder = hımm, zor maç ama Schweppes Kinder yine bir adım önde duruyor bence. Batı

RealMaden-SK - MuGiWaRaIcHiMi = Alper Guarino'yu iyi fiyata satmışsın bence. tebrikler. Batı

Oha! 8-0 Batı mı?

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
162956.19 in reply to 162956.18
Date: 11/6/2010 1:41:56 PM
Overall Posts Rated:
6565
bugunku mactan sonra anladım kı kurdugum takım bu oyunun takımı degıl. rakıbın ıkı sakatı bı 6 faullu oyuncusu var ve yedekten gelen 12k lık pıvot benım 200k lık oyuncumdan ıyı performans sergılıyor. 30k lık yıldızı da unutmayalım. cok kotu bı zamanda olsa da hem bu performans dusuklugunden hem de oyunun su sıralar fecı bayması sebebıyle oyuncuları tek tek satmaya baslıyorum. kupada tutunmak ıcın hepsını bırden satmıcam ama yenıden kalıtelı bı ılk bes kurabılecegımı de sanmıyorum. hedefımız zor da olsa lıge tutunmak olacak bundan boyle.

This Post:
00
162956.20 in reply to 162956.19
Date: 11/6/2010 2:02:23 PM
Overall Posts Rated:
1515
aynen, bi ara 3. ceyrek baktım sizin maca..kesin alırsın diyordum tabloyu görünce ama alamayınca çok da şaşırmadım..artık şaşırtmıyor beni böyle şeyle bu oyunda

benim takım daha feci ama..bosuna iç dış defans verip durmuşum sezonlardır..bir de iç defansı ve bloğu iyi diye bir eleman aldım,mal gibi de top sürme şut falan veriyorum geldiğinden beri..salih abinin fois'i çıkıp fosunu çıkarıyor:) gerci 40klık adamlar karsısında da gördük,hiçbir işe yaramıyor..5klık adamım daha çok iş yaptı bugün uzun pozisyonunda

1-2 sezon daha altta yapılanıp gelmek en iyisi..en iyisini alper yaptı,haftalık 400-500 kaldırıyor..şimdiki aklım olsaydı bende aynısını denerdim

birkaç adam satılana kadar kupaya kasarım,sonra geçici olarak veda ederim sizlere

edit: gerçi şimdi gördüm..içeri baka karşı 3-2 yapmanın etkisi varmış maglubiyette

Last edited by Son Kişot at 11/6/2010 7:07:41 PM

Advertisement