benim düzenli olarak oynadığım 2 oyundan biri bu ve ikisine de yeni başladım. biraz bunun etkisiyle biraz da 3. ligden düşen gelen takımların sende olduğu gibi alttakilere kıyasla daha güçlü olması sebebiyle - kısır bir döngüye girmekten ve yarın işlerin daha da kötüleşmesinden korkarak - elimdeki gençleri bozdurmaya başladım açıkçası. takımların sürekli olarak değiştiği bir ligde oynamak pek zevkli gelmiyor. ama buna sabırsızlık da denebilir pek tabii ki

ve de haklısın sabır her zaman kazandırır.
motordan pek anlamıyorum açıkçası ve çok da kasmıyorum bu iş için. belki zamanla uğraşırım ama şimdilik gerçek hayatta izlemek isteyebileceğim takımlardan birini oluşturmaya çalışıyorum. bu açıdan işin zevkine bakıyorum.
antrenmanı bu sene para kazanmak için kullandım; sattığım oyuncuların piyasada fiyatını arttırabilecek özelliklerine yükleniyorum, bu sayede transfer piyasasını da yavaştan öğreniyorum.
uygulamasını yap(a)masam da dediklerinde haklısın. sanırım gelecek sezondan itibaren ben de antrenmana ve kendi zevkime göre oyuncu yetiştirmeye yöneleceğim ama öncesinde zirveyi bi deneyeceğim. netice çıkarmam zor ama bakalım ne olacak?