...én nem fűzöm ilyen hosszúra, de azért írok pár sort... :)
tavalyi szezonról annyit, hogy bajnokság úgy alakult, ahogy az várható volt és lennie is kellett... a kupában érthetetlen vereséget szenvedtem az 5. fordulóban, bár az elején meg szerencsés sorsolást kaptam végig. Játékos fejlődések egész jól alakultak... ennek gyümölcsét remélem kiélvezhetem és elviszik a srácokat hnap reggelre (igaz az argentin centeremmel kudarcot vallottam, sérülés és elégtelen fejlődés miatt egyaránt). emellett meglepő a magyarországi összetett 50. helyem, ha azt nézzük, hogy I és II osztályban össz van 80 csapat... jó ezt látni.
célokról nem szeretnék még beszélni, meglátjuk az első 5-6 forduló után ... de természetesen csak a feljutással lennék teljes mértékben elégedett, sőt ennek rendelek mindent alá (az igazolásokon sok fog múlni). Kupában meg nem szeretnék megint így búcsúzni, jó lenne egy 6. forduló netán 7. De ha a bajnokság úgy alakul, akkor inkább előbb búcsúzok, ennyit mostmár nem ér.
DRAFT a 2. helyről olyan lett amilyen, kaptam egy használható ECS-t, meglátjuk mi lesz belőle... 1-2 évig tán maradhat.
sok sikert és sérülés mentességet mindenkinek!