בשבילי הסיכוי לאליפות נמוך מאוד, אבל כן, זה מה שנשאר להילחם, בעיקרון שי די גמר לי את העונה היום
מה לא היה כשר במשחק? מי שמכיר אותי, יודע שאני לוחץ כל הזמן
היום בחרתי לא ללחוץ, למה? כי זה נראה שככל שהמשחק הולך ומפתח שליטה בריבאונד נהיית יותר משמעותית, ראיתם מה קרה בנבחרת למשל, אז הלכתי לחוקים, וכתוב שם במפורש, זה מוריד מהריבאונד, אז החלטתי לא ללחוץ , כדי לא לאפשר ליריבה לקחת יותר מדי ריבאונד התקפה
עכשיו זה כאילו החוקים משקרים, כי בחיים לא לקחו עליי מספר ריבאונד התקפה שדומה למספר הריבאונד הגנה שאני לקחתי, לא נגד שום קבוצה, בחיים לא שלטו לי ככה בריבאונד, וזה דווקא בשנייה שעברתי לשמור הגנה שאמורה להיות טובה יותר בריבאונד, אישית
ואני מכיר נתונים של שחקנים של פימפרז, ואני יכול לאמר לכם שהיכולת ריבאונד של הקבוצה שלי יותר טובה, לפחות בשחקנים שאני יודע עליהם, אז אם לאחרים אין איזה 10 בריבאונד אני לא מוצא גורם שיתן לפימפרז כזאת שליטה לא נורמלית, ואגב, יש לי רק שחקן אחד עם מתחת ל5 בריבאונד בסגל, אז זה לא שלרוב השחקנים שלי אין יכולת ריבאונד
אני לא יודע, אולי סתם מזל, אולי באג, אין לי מושג
מה שכן הגיוני שקרה, פימפרז שמרו 2-3 וברור לי שלא הייתי אמור לקחת הרבה ריבאונד התקפה, אבל אני מדבר אך ורק על ריבאונד הגנה, כי הם לקחו 26 ריבאונד התקפה, ואני יודע שמה26 ריבאונדים האלה הם ייצרו לפחות 20 סלים, וזה הדבר שניצח להם את המשחק, לא שום דבר אחר, כי בשאר הפרמטרים, לפחות ברובם, ניצחתי