BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > [9. Sezon] Maç Tahminleri

[9. Sezon] Maç Tahminleri

Set priority
Show messages by
This Post:
00
94581.2 in reply to 94581.1
Date: 6/4/2009 6:33:29 PM
Overall Posts Rated:
3434
IIIusive @ Istanbul Daltons.. sezonbaşı oyuncular formsuz olduğu için istanbul daltons süpriz yapabilir

Beton Spor @ DeU CarnivorS.... deu nun zorlanmıyacağını düşünüyorum

HucJiaB @ KANaryagucu.... yine ilk maçlar olduğu için kanaryagücü kazanabilir

akyurt fighters @ Uludağ Wolfs..geçen sezon olduğu gibi bu sezonda maça rahat çıkacağım kendi evimde asla isteklilik kullanmam özellikle bu sezon. yine çekişmeli bir maç olacaktır

Schweppes Kinder @ Soldier of Orcun.. kendi sahasında olmasına rağmen soo takımının kazanması zor gibi

Troy Destroyers @ GalataSaray_RealMaden.. zor bir maç ben saha avantajı ile grm kazanır diyorum

Fab_Five @ LFM ... Fab_Five takımı büyük ihtimal kazanır

galatasaray @ Baglan_Semetey .. ev sahibi takımın sezonun ilk maçında süpriz yapma şansının olduğunu düşünüyorum.

Magic @ Lakers ...... hedo kendini çok geliştirdi takımıda oldukça formda fakat lakers takımı kötü formda olmasına rağmen daha güçlü ve saha avantajını elinde tutuyor.tahminim eğer orlando ilk 2 deplasman maçından birini kazanamazsa seriyi kaybeder. çünkü sona yaklaştıkça saha avantajı artar görüşündeyim. bide nba tahmini yapayım dedim çok zevkli bir seri olacağı kesin :)

From: troy

This Post:
00
94581.5 in reply to 94581.1
Date: 6/5/2009 5:42:04 AM
Overall Posts Rated:
00
ilk maçımı kazanmam için rakipten epey bi oyuncu sakatlamam gerekecek!:)

bu arada ezeli rakip olarak bizim taraftarlar seni seçmiş hocam. olmuşken en iyisi olsun demişler.:)

This Post:
00
94581.7 in reply to 94581.6
Date: 6/5/2009 10:05:53 AM
Overall Posts Rated:
4141
öncelikle herkese selamlar:)
biliyorsunuz lige yeni geldim..inşallah güzel bir sezon olur:)

IIIusive @ Istanbul Daltons
bu sezonki ezeli rakibim olan ve TBL aşkıyla yanıp tutuşan IIIusive,sezona hızlı başlar diye düşünüyorum..

Beton Spor @ DeU CarnivorS
2 sezon önce aynı ligden olduğum Beton Spor maçı zorlasa da, DeU CarnivorS alır diye düşünüyorum...

HucJiaB @ KANaryagucu
sezona en azından bir süre rahat ol ile başlayıp isteklilik depolamak istediğim için, rakibim fazla zorlanmaz diye düşünüyorum..

akyurt fighters @ Uludağ Wolfs
Uludağ Wolfs, ev sahibi avantajını da iyi kullanıp,maçı alır görüşündeyim..

Schweppes Kinder @ Soldier of Orcun
Schweppes Kinder'ın sezona önde başlayacak takımlardan olacağını tahmin ediyorum..kadrosu daha elverişli..bence maçı kazanır..

Troy Destroyers @ GalataSaray_RealMaden
deplasmanda olması nedeniyle, bir başka çaylak TBL takımı Troy Destroyers kaybeden taraf olur diye düşünüyorum...

Fab_Five @ LFM
çekişmeli bir maç olur..Bence LFM yarım adım önde

galatasaray @ Baglan_Semetey
galatasaray'ın bu maçı bırakacağını kazanmıyorum...

This Post:
00
94581.8 in reply to 94581.7
Date: 6/6/2009 3:25:08 PM
Overall Posts Rated:
3434
bu sezon ilk maçımı izledim bu kadar rezil bir oyun olamaz heralde. maç motorunda değişiklik yapmamışlar bence tamamen başka bir motor koymuşlar. 1-3-1 alan oynadığımız maçta 16 tane üçlük yedik takımın ribaunt ortalaması verimli olmasına rağmen rakip takım kendi sahamızda bizden iki kat fazla hucum ribaunt u aldı. 4. çeyrekte maça 20 de 2 saha içi isabetiyle başladık buda yemezmiş gibi maçın son dakikasını en kötü taktik ile oynadık benim yeğenimi koç yapsaydım bundan iyi yönetirdi maçı 6 lık meneger var takımın başında 4 sayı gerideyken 1 dk kala taktik foul yaptırıp ikilik hucum ettiriyor takıma. maç içinde oyunkurucum rakip pivotu savunduğu oluyor şg veya kf yi savunsa anlıyacağım ama pivot ne alaka anlamak mümkün değil bu maç motorunu hangi kriterlere göre hazırladılar söyleselerde anlasak. bu sezon ilk 4 den vazgeçtim 8. lik için oynayacağım maç motorunu protesto ediyorum :)

From: aquila

This Post:
00
94581.10 in reply to 94581.8
Date: 6/6/2009 5:26:10 PM
Overall Posts Rated:
227227
hocam değişikliklerde şöle demişlerdi hangi bölgeden şut deners eoyuncu o bölgedeki savunacak diye yeni motrodan anladığım tek şey o başkada birşey anlamadım :) bend eprotesto ediyorum

This Post:
00
94581.11 in reply to 94581.9
Date: 6/6/2009 10:38:13 PM
Overall Posts Rated:
3434
ben yenildiğim için bunları söylemiyorum hocam sonuç gayet normal maç çekişmeli geçti ve daha az çaba sarfettiğim için yenildim. sonuca bakarsak çok normal fakat maçın oynanma şekli bana göre çok saçma. bidaha dışardan oynayan takımlara karşı 2-3 alan çıkacağım belki 50-60 tane üçlük yiyerek rekorlara girerim. 1-3-1 alan ile 46/16 yiyorsak demekki 2-3 alan ile 90/50 üçlük yiyerek sayı yeme rekorunu kırarım. 6 sezondur oyuncu yetiştirmek için uğraşıyorum bir değişiklik ile hepsi boşa gidiyor. neyse daha fazla motor ile ilgili konuşmayacağım sonuçta oyunun sahipleri onlar ne isterlerse onu yaparlar.