BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > PLAY-OFF - PLAY -OUT

PLAY-OFF - PLAY -OUT

Set priority
Show messages by
From: aquila
This Post:
00
91022.1
Date: 5/22/2009 7:07:22 AM
Overall Posts Rated:
227227
valla ben gititkten sonra kimbu foruma yazacka merak ediyorum yeni bir başlık açmak için kimse uğraşmamış

yoruma gelince

asıl ve tek soru schweppes bu sene şeytanın bacağını kıracak mı ??

bence umut var sizce?

This Post:
00
91022.4 in reply to 91022.1
Date: 5/22/2009 9:20:04 AM
Overall Posts Rated:
4444
bnce bu sefer kıracak hocam ama hep deplasmanda oynaması dez avantaj bakalım ne olacak ))
swit düştü diyebiliz artık
bnm maç içinde ilk maç gercekten cok zevklıydı son periyota kadar onde gitmemize ragmen macı verdık ewimdeki maçı alırsam sayet ligde kalan takımın bn olacagımı düşünüyorum :D

This Post:
00
91022.5 in reply to 91022.3
Date: 5/22/2009 9:22:56 AM
Overall Posts Rated:
4444
eaglesight hoca dısında bni sanslı goren yoktu ama 1 sayı ıle verdık maçı akyurt hocam 1-2 sezon içinde ligdeki en iyi kadro bnde olacak o yuzden bu lıgde kalmam lazım ligdede dısardan oynayan cok takım yokken bnm elenmem ligde taz tuz bırakmaz eren hocam elendikten sonra :D:D

This Post:
00
91022.6 in reply to 91022.3
Date: 5/22/2009 12:03:40 PM
Overall Posts Rated:
11
swift ilk maçtan niyetini belli etti , çekişmeli bir mücadele bekliyordum olmadı maalesef (süpriz de yapabilir ben herhalukarda temkinliyim ;))
kahramanlar-reel_madeni maçı için yorumumu bu haftaki form durumlarını göz önüne alarak 2-1 reel_madeni olarak değiştiriyorum...Oyuncularının form durumları alper hocanın ligde kalmasını sağlayacaktır (kesinlikle deplasmanda oynadığı maçın etkisinden dolayı tahminim değiştirilmemiştir)

Galatasaray - Schweppes maçına gelince sanırım bu sene de gelenek bozulmayacak, ve galatasaray finale çıkacaktır...
Uludag - Hucjiab maçında ise uludağın playoff normal ile bu maçı riske atıp final için avantaj sağlama yoluna giderse şampiyonluk için şansı olduğunu düşünmekteyim, tabi pn çıkarsa bu maç için Hucjiab a şans doğurur...Zira diğer tarafta iki tarafta pçz çıkacak ve testilerden biri ki muhtemelen Schweppes kırılacak...Yoksa galatsaray bu senede şampiyonluğu alacaktır...

This Post:
00
91022.8 in reply to 91022.7
Date: 5/22/2009 2:19:48 PM
Overall Posts Rated:
3434
konferans finali maçına normal çıkacağım büyük ihtimal çekişmeli maç olacaktır. kaybedeceğim pek bişey yok maç hasılatları hariç :)

doğuda galatasarayın zorlansada kazanacağını düşünüyorum Schweppes Kinder bu sene çok iyi düzeyde olsada deplasmanda kazanması çok zor gözüküyor. 2 takımada başarılar..

ligde kalma maçlarında soo rahat kazanacak gibi fakat kahramanlar - Galatasaray RealMaden maçı çok çekişmeli olacak tahminim oyuncu formlarını iyi ayarlayan takım kazanacaktır..

From: andaç
This Post:
00
91022.9 in reply to 91022.8
Date: 5/22/2009 7:56:58 PM
Overall Posts Rated:
00
moutlinho hocamızın güzel yazısını gördükten sonra bir şeyler yazmam gerektiğini düşündüm şu bir gerçek Uludağ Wolfs olsun Schweppes Kinder olsun son dönemlerde en çok finallerde karşılaştığım iki takım ve kadro yapılarına baktığım zaman ( türk oyuncu bulundurma anlamında) lig şampiyonluğunu gerçekten hakkaten iki takım zaten ikisinden biri ev sahipleğini ele geçirse rahatlıka bu şampiyonluğa kavuşacak takımlar

oynancak maçlar hakkında yorum yapamıyacağım ama şunu söylemek isterim kırkısrak eagles takımının direk düşmesi beni çok şaşırttı ne kadar draft için oynasada kadro yapısını beğendiğim takımlardan bir tanesiydi

This Post:
00
91022.10 in reply to 91022.9
Date: 5/23/2009 7:23:02 AM
Overall Posts Rated:
22
ben sana pek katılmıyorum hocam, diğer hocalar alınmasın ama şampiyon olacak takımın kadrosu çok yönlü olmalı, sadece içeriye veya dışarıya dayanan bi kadronun BB'de başarı yakalaması artık çok zorlaştı.

Bence artık en önemli şeylerden birisi, maça çıkmadan önce rakip takımın senin nasıl maça çıkacağını kestiremeyecek olması. Eğer kadroda bu çeşitlik sağlanırsa başarının daha kolay geleceğine inanıyorum. Bu yüzden gerek uludağ'ı gerekse de schweppes'i durdurmanın yolu belli. Yani bu takımlar çok süpriz yapabilecek takımlar olarak gelmiyor bana..

Bunun dışında artık kaliteli dışarı oyuncuları bulmak veya yetiştirmek iç oyuncu bulmaktan daha da zorlaştı diye düşünüyorum. Bu bağlamda eaglesight'ın doğru hamleler yaparak belki de Türkiye'nin en kuvvetli takımını yaratabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyordum. Fakat bence elinedki şansı çok iyi kullanamadı, çok daha iyi yerlere gelebilirdi.

Son olarak da kendi takımımdan bahsetmek gerekirse, ben de takımımda yukarıda bahsettiğim yapıyı kurmaya çalışıyorum. Tabi çok üst düzeyde bir takım kurmak kolay değil ama uğraşmak güzel olan yanı..Planlarım var, kasa para dolu, beni izleyin..:)

run out pants to sniff?