BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - קרואטיה - עונה מס' 8 שבוע מס' 1

ישראל - קרואטיה - עונה מס' 8 שבוע מס' 1

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
79658.1
Date: 3/6/2009 4:43:22 PM
Overall Posts Rated:
1010
אז קיבלנו שיבוץ לטורניר התנחומים סוף סוף..
לא היה לנו מזל מכל הנבחרות החלשות שיש בטורניר הזה לקבל בשבועיים הראשונים דווקא 2 נבחרות מהחזקות בטורניר כמו קרואטיה בשבוע הראשון ויוון בשבוע השני..

עברתי על הנבחרות שנמצאות כמובן שיש גם את פורטוגל שלא עלתה לאליפות העולם וגם ברזיל ברשימה.. 2 נבחרות מאוד בולטות להגיע רחוק בטורניר הזה וכן יש עוד נבחרות מעולות ולא יהיה קל..

לשבוע הקרוב ספציפית לא חושב שצריך לצפות ליותר מידי.. אטיאס עבר לצעירה וגם צדוק ירד לכושר 5 אחרי אובר דקות בשבוע האחרון.. [תסריט שמלווה אותנו בכל הקמפיין אז אני כבר לא מתרגש], עומר גרנט גם אותו סיפור ומדובר בשחקן שעשה קפיצות משמעותיות לאחרונה וחבל שגם אותו נחסר..

החיסרון של צדוק ואטיאס ישאיר אותנו עם קו קדמי מאוד פרוץ וחסר.. בגארדים אין אחד על כושר 8 ובקיצור אין טעם שאני אמשיך..
ננסה להפתיע כמה שאפשר.. אולי בעוד זימון אחד או 2 שיוכלו לעזור.. אבל זה יהיה משחק קשה מאוד .

מי שרוצה לעשות סקאוט על היריבה מוזמן..
עצות וטיפים לטקטיקות ורוטציות יתקבלו בשמחה.

Last edited by Warrior at 3/6/2009 6:25:56 PM

This Post:
00
79658.2 in reply to 79658.1
Date: 3/6/2009 4:46:00 PM
Overall Posts Rated:
1010
דרך אגב למרות שכתבתי את ישראל קודם,
זה יהיה משחק בחוץ.. בשונה מאליפות אירופה פה כל אחד משחק בבית ויש משחקים שמארחים ומתארחים..

בשבוע הזה אנחנו בנוסף לכל גם נתארח בקרואטיה שזה בטוח לא יעזור..
אני חושב שנגיע אפילו כאנדרדוגים אבל נעשה מאמצים להשיג תוצאה טובה .
גם הפרש חשוב בטורניר הזה.

Last edited by Warrior at 3/6/2009 4:46:43 PM

From: gilad

This Post:
00
79658.3 in reply to 79658.2
Date: 3/7/2009 4:26:32 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום לכולם!
חברה לעורר את הדיון הזה!
ממה שראיתי, הנבחרת שנגדנו, וגם המאמן שלה, מעדיף לשחק החוצה.
אבל אין מה להסתכן, ונראה לי שהם יעלו פוש
אני חושב שיש לנו יתרון עליהם מבפנים ולכן צריכים לעלות לוק אינסייד.
בהגנה לא להסתכן ולשמור אישית
יאללה אל אל ישראל
גלעד

From: adomole

This Post:
00
79658.4 in reply to 79658.3
Date: 3/7/2009 6:11:01 AM
Overall Posts Rated:
22
דווקא לוק אינסייד? עם הפורם הרע של הגבוהים שחסרים את אטיאס לשחק פנימה עלולה להיות התאבדות.

הפורם של הקרואטים בין הגבוהים והגארדים מאוזן בערך. הרוב על 7-8.
בגארדים-יש לנו יתרון לדעתי, ולא קטן.
לדעתי צריך לעלות ראן אנד גאן עם משולש של 3 הגארדים, הם לא יצליחו לשמור גם על יופז, גם על אמיל אופיר שהוא סקורר בחסד וגם על גארד נוסף שעופר יכול לשלב, סעדון על פורם 8 אז אם הוא מתאים הוא יכול להשתלב יפה במקום גרנט שנמצא בפורם רע.

בגבוהים-אני חושב שחובה לשלב את גילי זדוק למרות הפורם הרע. הגבוהים שלהם חזקים, דגש על עמדת הפאוור פורוורד שם נראה שיש שחקן מגוון מאוד.

נבחרת קרואטיה היא מאוזנת מאוד, ובגלל שגם הפורם מאוזן-לדעתי המאמן הקרואטי ישחק פוש דה בול+אישית.
זה אומר שההגנה שלנו צריכה להיות אישית גם.
התקפה? אני בעד ראן אנד גאן עם 3 הגארדים, ככה גם נרגיש פחות את הפורם הרע של גילי זדוק, שלא אמור לקלוע הרבה בטקטיקה הזו במילא.

אגב, במשחק הזה לריב' תהיה משמעות גדולה.

This Post:
00
79658.5 in reply to 79658.4
Date: 3/7/2009 8:02:14 AM
Overall Posts Rated:
1010
תודה לשניכם על הסקאוט המהיר והעצות..
עומר אני לא חושב שאני אקח את הסיכון לשחק עם צדוק עם כל הרמה שלו והכבוד שיש אליו, זה כבר לא 6 זה 5 ובקבוצה פרטית איתי יכול לפתוח איתו וזה פחות יורגש אבל בנבחרת הוא מתמודד מול גבוהים שלא רחוקים מהרמה שלו, יכולים להיות גם ברמה שלו אבל בדרך אחרת לדוגמא איזה קלעי 16-18 שיהיה מולו במאצאפ,
ואומנם מבחינה התקפית אם נשחק ראן הוא לא יתרום [גם אם נשחק פנימה הוא לא יתרום, סמוך עליי..] אבל אם הקרואטי יחליט על פוש או ביכלל לוק אינסייד זאת הסתכנות גדולה מידי כי נקבל שם מעל 30 נקודות לדעתי,
גם הציונים נפגעים מאוד בשילוב שחקן עם כושר כזה.. כשגם ככה הם נמוכים מהפורם המכובד של רובם..

וזה לא שיש אופציות רבות, אבל כל אופציה אחרת תהיה עדיפה על שחקן בכושר כל כך ירוד, לפחות מבחינתי..
בכל מקרה מה שלא נתון לוויכוח זה שהחיסרון שלו ברוטציה ובלי הגיבוי של אטיאס תחת הסל יחליש אותנו משמעותית ונקווה למזער את זה .

From: adomole

This Post:
00
79658.6 in reply to 79658.5
Date: 3/7/2009 10:57:52 AM
Overall Posts Rated:
22
עזוב את הציונים עופר זה לא באמת מעניין מישהו, אתה לא מנצח משחק דרך ציונים.

ו.. זה כבר שיקול שלך.. אני ממליץ כן לשתף אותו כי הוא שחקן מדהים, אני לא מאמין שהקרואטי ישחק פנימה, קרואטיה נבחרת מאוד מגוונת, והפורם שם אמנם גם לא מדהים במיוחד, אבל גם הוא מתחלק יפה בין הגארדים והגבוהים.
שוב, זה גם שיקול שלך, למרות שאני בטוח ש3 בפנים אתה לא תעלה.
אני, אגב, כן חושב שצריך לקחת מען סיכונים בטקטיקה למשחק הזה, מדובר בסגלים שווים, אבל להם יתרון קטן בפורם וביתיות.
לכן, אני חושב שבטקטיקות צפויות (לדוגמא-2 הקבוצות פוש דה בול ואישית) הם ינצחו אותנו.

נקווה שתעלה על הדרך הנכונה לנצח.

Message deleted
From: oz
This Post:
00
79658.8 in reply to 79658.1
Date: 3/8/2009 9:06:05 AM
Overall Posts Rated:
00
אל תגזים-אבירם ובן אמי וקורנפיין בפורם טוב, אני הייתי הולך ככה:
פאוור-פורוורד
פותח:עוז בן עמי
מחליף:אבירם בן ארי

סנטר
פותח:קורנפיין בפורם מספיק טוב בשביל לפתוח, גם עם צדוק יותר טוב ממנו
מחליף:אין מנוס מלהשתמש בצדוק, אפילו כמחליף

To: oz
This Post:
00
79658.9 in reply to 79658.8
Date: 3/8/2009 9:35:00 AM
Overall Posts Rated:
1010
להגזים במה?

בנושא צדוק אני חושב שהזכרתי אפילו עוד לפני שנבחרתי וגם במהלך הקמפיין שאני לא אשתמש בשחקן עם כושר 5 ומטה גם אם הוא השחקן הכי טוב במשחק.. כושר 6 זה עוד גבולי ותלוי גם בכושר של האחרים בקבוצה וגם ביריבה אבל אני בכללי לא אוהב להתאים מאצאפ של שחקן שנחות ב2-3 רמות בכושר..

צריך להבין שמדובר ברמות של נבחרת זה לא קבוצות פרטיות.. גם אם היריב במאצאפ הרבה פחות טוב, עוד עדיין ברמת נבחרת שזה אומר 12-13 לפחות וכשמדובר בנבחרת קרואטיה אני מאמין שגם יותר..

כמה שצדוק טוב, עוד עדיין לא יעמוד במאצאפ כזה לא הגנתית ולא התקפית..
אי אפשר לקחת סיכונים כאלה.. נכון שאנחנו באים מעמדה נמוכה יותר ועוד בחוץ אבל אני חושב ששיתוף שחקנים בכושר כזה רק יחמיר את המצב וזה לא התסריט שאנחנו רוצים .

From: Shay

This Post:
00
79658.10 in reply to 79658.9
Date: 3/8/2009 10:10:11 AM
Overall Posts Rated:
00
עופר אתה מגזים עם ההערכה שלך לפורם.
צדוק הוא בין 4 הסנטרים הכי טובים בעולם פורם אולי פוגע בדברים מסוימים אבל הוא לא מוריד את שחקנים ברמות כאלה דרסטיות פורם 5 זה לא פורם 3 ואם תעלה בלי צדוק אתה תירה לנבחרת(ולעצמך) ברגל.
י

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: yaniv1

To: Shay
This Post:
00
79658.11 in reply to 79658.10
Date: 3/8/2009 10:23:55 AM
Overall Posts Rated:
00
לדעתי אתה טועה,לעלות עם כושר כזה של צדוק זה ייריה ברגל,נקודה.