Sveiciens visiem!
Taatad peec Ragana atteikshanaas no kandideeshanas, tomata mudinaats piasakos veeleeshanaam.
Par mani (ljoti iisi): virsliigas uzvareetaajs ;)
Par mani (iisi): klubs, kas 3,5 sezonaas no IV liigas tika liidz BBB ;) Bet nu liekas, ka shajaa laikaa shii speele ir izkozta. Tam paliidzeeja HT pieredze. Lai arii sheit itkaa viss ir citaadaak, tomeer pamati ir tie pashi.
Iisteniibaa kandideeshana ir taada mazliet negaidiita, jo Ragans lieliski tika galaa ar saviem pienaakumiem un taadeelj uzskatiiju, ka vinjam jaaturpina. Liidz ar to paaraak daudz nekaadas izmainjas nesolu. Speeleetaaju skilus preciizi arii nezinu, bet daudz ko nojaushu.
Taatad, ko varbuut vajadzeetu mainiit:
1) Manaa izpratnee vairaak uzmaniibas jaapieveersh aizsardziibai. Tas vareetu attiekties gan uz sastaava izveeli, gan uz luugumiem speeleetaaju iipashniekiem patrenneet tieshi poziicijai atbilstoshu aizsardziibu.
2) Izskataas, ka U21 shajaa ciklaa vareetu buut tiiri speeciiga, taadeelj labaakos speekus gribeetos veltiit tieshi tai (richinj, neceri uz Ikstenu!!!).
3) Meegjinaashu skaidrot izlases speeleetaaju iipashniekiem, lai nepaarspeelee speeleetaajus (ieguus gan vinji, gan izlase)
Ja mani ieveelees, ljoti ceru uz Ragana un citu konsultaacijaam, jo izlashu sakaraa esmu n00bs!