BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון בחירות לנבחרת הצעירה

דיון בחירות לנבחרת הצעירה (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud
This Post:
00
74949.2 in reply to 74949.1
Date: 2/24/2009 2:55:13 AM
Overall Posts Rated:
274274
הנושא הזה הוא בשביל דיונים. כל אחד יכול לפרסם פה כמה הודעות שהוא רוצה, אבל להישמר מהתקפות אישיות. אתם יכולים למצוא את החוקים של הבחירות ב(74947.1) ואת החוקים של הנאומים ב(74948.1)
המעקב אחרי הסדר בנושאים של הבחירות יהיה נוקשה יותר מכיוון ששמנו לב ממשחקים אחרים שהנושאים האלו יכולים לצאת משליטה דיי במהירות

Last edited by Ehud at 2/24/2009 3:00:24 AM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: dror amit

To: Ehud
This Post:
00
74949.3 in reply to 74949.2
Date: 2/24/2009 8:48:09 AM
Overall Posts Rated:
1414
כמאמן הפורש של הנבחרת הצעירה אני אהיה הראשון להגיב על נאומו של גל.
גל הוא ללא ספק אחד המאמנים הטובים והמשקיעים במשחק
אבל..

אני מתנגד לגישה שלו לגבי הנבחרת הצעירה
בגישה הזו אתה למעשה מבטל לפחות 8 שחקנים בסגל ופוגע במאמנים שלהם.
אתה לא בונה שום עתודה לנבחרת הבוגרת במשך שתי עונות
ופגיעה כזו אינה מתקבלת על הדעת.אתה יכול לאתר פוטנציאלים לעונות הבאות ולשמור אותם ברשימת מעקב
ולהתעדכן כל שבוע אם השתפרו.כאשר המאמן של השחקן יודע שאם ימשיך לאמן אותו השחקן יגיע לנבחרת.
אין שום צורך להוציא שחקן מהנבחרת בגלל שהוא בן 21 ואולי לא יגיע לבוגרת
אם הוא הכי טוב שיש והמחליף לא מגיע לרמות שלו.
הצלחת הנבחרת הצעירה כן חשובה לקהילה ולהודיע מראש
שאין שום כוונה להגיע להישגיים פסולה מבחינתי.
הסגל הנוכחי בשינוי שחקן אחד או שניים יכול להגיע גם העונה למקום שני או שלישי ולהתחיל את העונה במוקדמות אליפות העולם.
בתום העונה תהיה לך העתודה שתכין ואז תצרף אותם לסגל

אני לא מכיר אף נבחרת שעובדת בצורה הזו
וצורת העבודה שאתה מציע תפגע בנבחרת הבוגרת בטווח הבינוני
וכמובן תפגע בקהילה ובמאמנים רבים בקהילה שלנו ובמדינות אחרות.
במצע
הזה אני לא מאמין
בך כמאמן ראוי כן.

בכל מקרה בהלצחה.

From: haim m
This Post:
00
74949.4 in reply to 74949.3
Date: 2/24/2009 12:05:14 PM
Overall Posts Rated:
11
אני לא חושב בינתים שיש מועמד ראוי לנבחרת אז לכן בינתים אני לא מצביע לאף אחד אני חושב לפי מה שכתבתה אתה לא מתאים לנבחרת
כי המטרה העיקרית היא לעלות שחקנים מהצעירה לבוגרת ולא ושאתה אומר שאתה לא רוצה לזכות בתארים אתה פוגע בנבחרת

שתי המטרות העיקריות של הנבחרת הם: לזכות בתארים ולעלות שחקנים לבוגרת אם אתה לא תחזק תשחקנים שיש להם פותנציאל להגיע לנבחרת הבוגרת
הקדנציה שלך תחשב גרועה

From: Gal G

This Post:
00
74949.5 in reply to 74949.3
Date: 2/24/2009 12:20:27 PM
Overall Posts Rated:
3737
דרור, ידידי
כידוע לך ומהיכרותינו, אינני מתכוון לפגוע באף אחד
אני לא מכיר את חומר השחקנים הקיים כי הינו חסוי ולעיני המאמן בלבד

אך אם זאת
תודה על המחמאות לגבי, אך האינטרס
הינו מודגש
אינו לטווח של העונה

וזאת למה
כי לא ניתן לבנות דור של 15-30 שחקנים בשנה
ו/או להנחיל צורות אימון והדרכות ובניית סגל עתידי אם כל שנה נסתכל על 5 - 8 כוכבים שישנם לנו באותה עונה
היו לנו שיחות בעבר, ואני יודע כי יש פה דרך אחרת שחלקה מקובלת עליך אך לא במלואה, כמו גם על הרבה חברי הקהילה (קהילת הבאזר, שלא יהיו הבנות לגבי קהילה אחרת)

ואני שוב אדגיש - ישנה מטרת הישגיות מאוד ברורה - רק היא לא בכל משחק העונה , היא בקידום אדיר שיהיה לקהילה ולהשגיות בטווח של שתי עונות ויותר

ולסיכום תגובתי אליך
אני בהחלט מודה לך על התמיכה בי כמאמן
ומכבד את אי הסכמתך לדרך,
אך כפי שאמרתי, במציאות רוב מדינות אירופה המתקדמות
בוצעו תוכניות חומש למינהם

בבאזר - אינני בדקתי
אני יודע אבל לאילו תוצאות נוכל להגיע

גל

From: LA-Nir
This Post:
00
74949.6 in reply to 74949.5
Date: 2/24/2009 12:56:23 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני מודע לזה שהדרך של גל קצת קיצונית ואני מבין את הרתיעה שיש לחלק מחברי הקהילה מללכת בדרך כזאת אבל אני כן מכיר מדינה שפגעה במודע במעט בנבחרת הבוגרת בישביל לחשוב על העתיד וזה פורטוגל הם בים שם מפלצת ברמות הנוער ובעוד עונה גג 2 לדעתי היא הולכת להתפוצץ

אני חושב שהדרך של גל עם כל הכבוד לזה שעלו 5 שחקנים לבוגרת במהלך 2 עונות האימון של דרור כמאמן מדברת על לגדל דור שלם של שחקנים הרכב מלא שיעלה ביחד לבוגרת בעות 2 עונות וביחד עם המבוגרים והמנוסים יותר של הנבחרת ילחמו על תארים וכזה דבר של דור שעולה במכה מהצעירה לבוגרת ראינו אפילו בישראל (מישהו זוכר את נבחרת העתודה שזכתה מקום שני באירופה? בורשטיין נאור שהיה פצוע באותו זמן מרקוביץ ושוט') בגדול אני חושב שבתוכנית כזו אפשר לראות התקדמות כבר אחרי עונה אפשר יהיה לראות את השיפור

מה שגל אמר ואני יודע את זה בגלל שיחות איתו זה לא חיסול מוחלט של כל בני ה 21 בנבחרת אבל אם רואים שחקן בן 19-20 שלא ברמה הרבה פחות טובה מאותו בן 20 ומתקדם יפה אז למה לא?י

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: gilad

This Post:
00
74949.7 in reply to 74949.5
Date: 2/24/2009 1:19:04 PM
Overall Posts Rated:
00
שלום לכולם!
ביינתים גל הוא היחיד שהעלה נאום והוא נראה המועמד הרציני ביינתים
קראתי את הנאום שלך,ובאמת שיכנעתי אותי, והקול שלי יילך אליך.

קודם כל רשמת שיהיה לך העדפה לבני 19 למשל על פני שחקנים בני 21, אפילו עם הבני 21 יהיו טובים יותר!
ואני באמת לא מבין, מה מפריע ההתפתחות של הבני 19, אבל ביינתים לוותר על שירות של בני 21? אני אודה לך מאוד עם תגדיר יותר את המידיניות שלך בנושא!

עוד שאלה לי אליך, מה העמדה שלך בנושא הרוח הקבוצתית, עם תעדיף לעלות איזי עם אופציה להפסיד או לעלות נורמאל ואז להבטיח ניצחון?

בהצלחה לך גל
ולכל שאר המתמודדים
גלעד

From: Gal G

This Post:
00
74949.8 in reply to 74949.7
Date: 2/24/2009 1:39:50 PM
Overall Posts Rated:
3737
קודם כל
תודה רבה על הבעת התמיכה

אני אחדד יותר כי גם לא רציתי לחפור בנאום
הכוונה שלא תהיה נוסחה מתמטית במי לבחור אלא
יועדף שחקן צעיר בשנה על פני שחקן בוגר אם הוא יהיה בטווח של עליות גדול יותר - לדוגמא
אם אראה שחקן בן 20, גארד, עם 10 בקליעות, 10 בהגנה ו 7 במשניות
לעומתו שחקן עם 8 ו-9 ובקליעות אך אותם נתונים בכל השאר, אעדיף את הצעיר יותר כי בטווח של שנה ובעזרה בהדרכה לאימונים הוא יהיה טוב יותר
ואף הרבה יותר טוב
לדוגמא - השנה לגארדים אצלי היו בין 10-13 עליות
לכל אחד וניתן למקסם ליותר

נקודה נוספת
לבנות סגל שיהיה יעודי למטרות משחק מול הגדולות
ולא שחקני מטרה - רק קליעה, רק ריבאונד

לשאלתך השנייה
בקבוצה שלי למדתי מיהודה את חשיבות הרגוע לטווח הארוך
בנבחרת במטרות הנוכחיות זה יהיה עניין של זרימה

תמיד הייתי טקטיקן, ברמות של כמעט כל העונה עליתי בטקטיקה הפוכה מהיכולת האמיתית של הקבוצה ועוד תרגילים מסוג אילו
אני לא מאמן שמרן, אני מסתכל המון וקורא סטטיסטיקות ומנסה ללמוד את החולשות

מקווה שעניתי לך
גל

From: Warrior

This Post:
00
74949.9 in reply to 74949.8
Date: 2/24/2009 2:09:01 PM
Overall Posts Rated:
1010
אם אראה שחקן בן 20, גארד, עם 10 בקליעות, 10 בהגנה ו 7 במשניות
לעומתו שחקן עם 8 ו-9 ובקליעות אך אותם נתונים בכל השאר, אעדיף את הצעיר יותר כי בטווח של שנה ובעזרה בהדרכה לאימונים הוא יהיה טוב יותר
ואף הרבה יותר טוב

אני חושב שזאת טעות של הרבה אנשים, ששוכחים שגם המבוגרים יותר בשנה מתאמנים בכל זאת בן 20 זה לא מבוגר לאימונים זה מעולה ותלוי גם בפוטנציאל ובסדרת האימונים, כמה עמדות ואיזה רמה המאמן ..

אני כמו שאתה יודע גם תומך בך לאימון הצעירה ומאמין בדרך של הסתכלות לטווח הארוך ומחשבה על בניית עתיד לבוגרת בהכרח עכשיו כשהרמה קצת ירדה מהקמפיין הקודם של הצעירה וצריך לבנות מחדש..

ואני חושב שגם אמרתי לך את זה כשדיברנו אני חושב שיש שחקנים מעולים בני 20 ו21 גם כן עם עתיד גדול לבוגרת, רובם כאלה.. לפחות עד שנראה מה יוצא מהדראפט הנוכחי...
אבל גם המאמנים שלהם צריכים מוטיבציה כדי להמשיך לעבוד קשה ואחרי שהם כבר הוכיחו את עצמם והביאו את השחקן לרמה שהוא פוטנציאל נבחרת מגיע להם יותר שהשחקן ישתתף בצעירה מאשר שחקן צעיר בן 18-19 שקצת קשה לחזות בגיל כזה אם הוא פוטנציאל עתידי או לא כי יש הרבה להתקדם משם וקשה לחזות את מהלך ההתקדמות כשלא מכירים מספיק את המאמן ואת תוכנית האימונים, בהכרח אם לא מדובר בפוטנציאל אחד הגדולים או אחד התהילה ובאיזור הזה .

ולסיכום אני הייתי מציע להיות אולי פחות ספציפי בכוונות ואם וכאשר תיבחר פשוט לעבור באמת על הפוטנציאלים העתידיים לנבחרת,
אם יש כאלו בני 20 ו21 עם עתיד ורוד אין סיבה שלא יהיו בצעירה וחבל שיעלמו לנו, וכן אפשר במקביל לעקוב ברשימה אחרי כל הפוטנציאלים הגדול מהדראפטים האחרונים שאני בימים הקרובים אתחיל להתעדכן לגביהם,
וכמובן שגם אני דוגל במקרים מיוחדים כשיש רצינות מצד המאמן ופוטנציאל באמת מיוחד, יש לו גם מקום שמור בצעירה להכנסת המוטיבציה והנכונות לאותו המאמן..

חוץ מזה שיהיה בהצלחה לדעתי אתה מאמן מעולה והבשל יותר מכל המתמודדים האחרים ולכן גם תקבל את הקול שלי וכמו שאמרתי אני מקווה שעם הכניסה לתפקיד וראיית השחקנים אולי הגישה תתגמש מעט .

This Post:
00
74949.10 in reply to 74949.8
Date: 2/24/2009 2:15:45 PM
Overall Posts Rated:
00
שלום לכל ישראל
אני יואן מאמן מכבי תל-אביב רוצה לומר לכם שאני מאוד מתרגש מזה שאני בבחירות של ניבחרת הצעירה ואני מקווה שכולם יצביעו לי
אני מבטיח לכם שאם אני יאמן את הנבחרת הצעירה אני יטפל בה כל היום ויחפש שחקנים חזקים בשביל הקבוצה שלנו ואני יתן כבוד למדינתנו בכל משחק.
אני לא יעזוב את כל השחקנים של ישראל ואתן לכל קבוצה שיש בה שחקנים מתאימים לקבוצה הרבה יותר כסף.
אני מבטיח שכל מי שיצביע עבורי העונה הזאת אני יצביע עליו בעונה הבאה
אני גם מבטיח ליבנות אתר בשביל הניבחרת ישראל הצעירה.

תודה לכל משיצביע אליי ובהצלחה לעונה הזאת

יואן

Last edited by dror amit at 2/24/2009 2:25:01 PM

From: Ehud

This Post:
00
74949.11 in reply to 74949.10
Date: 2/24/2009 4:25:09 PM
Overall Posts Rated:
274274
אתה תביא כסף??

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy