טוב חברים עונה 7 הולכת ונגמרת מי ידע שזה יעבור כל כך מהר? כאילו רק אתמול היה הפליאוף של עונה 6 אז מה היה לנו? 16 קבוצות 22 משחקים לכל קבוצה משחק אולסטאר אחד תחרות שלשות אחת 8 קבוצות פליאוף עליון 4 קבוצות פליאוף תחתון ו 2 קבוצות יורדות אוטומטית ושתי קבוצות סימו את העונה מוקדם מהצפוי
64 ליגות 4 16 ליגות 3 4 ליגות 2 וליגת העל אחת מה זה אומר? 85 ליגות בישראל 680 קבוצות נאבקות על 85 תארים אפשריים רק 85 קבוצות מאושרות יוכלו בסוף העונה להרים את הגביע (הנכון) ולהגיד אני זכיתי באליפות עונה 7 לחלקנו יש כבר גביעים בארון אבל אני בטוח שכולם יהיו מאושרים להוסיף עוד אחד לאוסף החל מיום שלישי הולכים להיות 2 סיבובי נוקאוט דרך אכזרית לניפוי הקבוצות מהמירוץ וביום שלישי הבא מתחילה סידרת הגמר אבל עד אז....
אצלי בליגה היה ליגה קשה ומעניינת סיימתי את העונה הסדירה במקום השני בבית שלי ומאזן של הקבוצה השלישית בטיבה בליגה בניגוד לעונה שעברה אני לא פיבוריט מובהק לזכיה בתואר ואחרי המשחק במחזור האחרון של העונה הסדירה אפילו לא פיבוריט לזכיה אבל אני אעשה מה שאפשר כדי להצתרף למאושרים שיחזיקו את הגביע בזהוב בסוף העונה לפני יש משוכות לא קלות בדרך ונראה מה הולך להיות בהמשך
בהצלחה לכולם גם בפליאוף העליון גם בפליאוף התחתון וגם למי שסיים את העונה ושוב כמו בעונה הקודמת בלי אדומים (אף אחד לא אוהב לראות אותם )
ניר
Last edited by LA-Nir at 2/7/2009 4:34:27 PM
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain