Ситуация:
Наистина младежкият национален треньор ми отговори, че ще вземе играча, когато стане във форма.След като формата му се подобри, аз го предложих отново, но отговор не получих, и момчето изпадна в тежка депресия...
Познанията ми за играта, далеч не са задълбочени.
Няколко мениджъри могат да потвърдят, че съм искал съвети от тях, относно играта - нееднократно.
Искам да отбележа, че моето изявление беше до всички и в никакъв случай персонално до теб, но реакцията ти наистина подобава на национален селекционер.
Работя в сферата на спорта от 14 години, няма и не искам да навлизам в подробности.Добре си спомням обаче, как на една тренировка бях заплашван със спиране на състезателни права и обиждан от националния треньор, само защото попитах "редно ли е да се пуши по време на тренировка"-/самият треньор обикаляше с цигара из залата/.
Разбирасе "Buzzerbeater" e игра и според мен е интересна, интересна е, защото има поне частица реализъм в нея.За това и моето предишно изказване е малко в стил "недоволство", защото не може всички да са доволни.И когато някой отправи нападки към теб, най-лесно е да отвърнеш по същия начин и ето, вече напрежението е създадено и наистина започва едно "джавкане",както някой намясто отбеляза.
Ако приемаш конструктивна критика, моят съвет е да бъдеш по дипломатичен.
/ Иначе последното нещо за което ми пука, е дали ще вземеш играча в отбора, това за което става въпрос е отношението./
В тази връзка аз самият се извинявам, тъй като провокирах цялата ситуация.
Форумът обаче, показа че има аудитория и даването на прогнози може да е добра идея, ако срещне по-широка подкрепа.