BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Национални отбори !

Национални отбори ! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
48728.1
Date: 9/5/2008 8:34:12 AM
VZULIA
III.1
Overall Posts Rated:
22
Вероятно не я разбирам тази игра, за което предварително моля да извините моята некомпетентност.
Този играч, го прадлагам два пъти за младежки национал, но както изглежда не е достатъчно добър! Иначе ОИК-то му е два пъти по високо, съпоставено с това на играещите в младежкия отбор.Няма да коментирам изявите му в самите мачове, показателите му, нито факта, че вдига ниво всяка седмица.
Надявам се, че в отбора представящ България, наистина попадат най-добрите младежи, а не както е в родната деиствителност, най-добрите туристи.
Това е играчът, моля за вашата експертна оценка.

[Bulgaria]
Център
Nathan Morris (3141682)

ОИК: 255000
Възраст: 21
Височина: 7'1" / 216 cm
Потенциал: ненадмината звезда *
Форма: силно

Стрелба с Отскок: прилично Стрелба от Дал.Разстояние: средно
Външна Защита: неуместно Дриблиране: отвратително
Пробиви: отвратително Подаване: средно
Стрелба от Бл.Разстояние: изобилно Защита под Коша: изобилно ↑
Борби: сензационно Чадъри: силно
Издръжливост: силно Наказателен Удар: посредствено

This Post:
00
48728.2 in reply to 48728.1
Date: 9/5/2008 9:15:14 AM
Overall Posts Rated:
22
Младежкият национален треньор ти отговори, че ще вземе играча ти, когато стане във форма, защото при първото предложение от твоя страна формата му беше 5, а на останалите в отбора поне 7. Вторият път като ми го предложи нямах нужда от него, защото срещу Албания с наличните направихме 50 точки разлика без да се напъваме. Ако преценя че ми трябва за някой от следващите мачове, ще го взема непосредствено преди това, барем изненадам някой от противниците.
Да не говорим, че за този играч знам още от Козлодоев докато течаха изборите, и съответно се запознах с неговите качества още преди да се сетиш да ми го предложиш. Освен всичко друго ти казах, че го имам предвид. Т.е. настоящият ти вой е абсолютно излишен!

Също така искам да ти кажа, че много мразя някой да се опитва да оказва натиск върху решенията ми и ако бяхме някоя по-голяма бб-държава, с повече талант на разположение, щех да те отсвиря тотално и окончателно с все набедената ти звезда. Та, радвай се, че са ни слаби играчите и твоя келеш току виж направил някой мач за младежите...

Over and out!

Last edited by alvelin at 9/5/2008 9:16:16 AM

This Post:
00
48728.4 in reply to 48728.3
Date: 9/5/2008 1:15:28 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Както ще видите по-долу няма 21 годишни, на тях ще разчитам при нужда през сезона, а и не искам да губя ентусиазъм като ги освобождавам другия сезон ако не се налага.

Аз мисля, че и това изречение е достатъчно на тоя етап.

Last edited by Mod-raptor666 at 9/5/2008 1:15:54 PM

This Post:
00
48728.5 in reply to 48728.4
Date: 9/5/2008 2:18:32 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
радващото е че поне нещо бе написано най-сетне и в този форум... :)

This Post:
00
48728.6 in reply to 48728.5
Date: 9/6/2008 5:26:20 AM
Overall Posts Rated:
00
Да, добре е да се пише, но типично по български може да се превърне в "говеда-чорбари" форум! Така, че дайте по позитивно, може да се пишат коментари за лигата или прогнози за предстоящите мачове. Иначе защо я играем тази игра...
BTW: Добра идея е да се коментира представянето на националния (in real life) отбор по баскетбол, който поне до момента играе много добре. Изненадаха ме приятно, играчи като Виденов и представителите на Варненската школа Иванови и Аврамов имат голямо бъдеще. Дано успеем да се класираме поне в този спорт, че като гледам националите по футбол едва ли ще има много поводи за радоста там...

This Post:
00
48728.7 in reply to 48728.6
Date: 9/6/2008 7:13:05 AM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
и аз съм поддръжник на идеята да си правим прогнози за предстоящите мачове в лигата, ако има и други желаещи можем да почнем примерно от следващия кръг, когато почват мачовете с отборите от другата дивизия в групата..ще б ъде интересно примерно не само прогноза 1 или 2, а например да прогнозираме точковата разлика...

на националите искам да пожелая успех днес в унгария, тъй като мача е може би най-важния за нас...нека тръгне стрелбата от тройката на филип виденов и стойков, а и на джабер :)))

This Post:
00
48728.8 in reply to 48728.2
Date: 9/6/2008 2:37:17 PM
VZULIA
III.1
Overall Posts Rated:
22
Ситуация:
Наистина младежкият национален треньор ми отговори, че ще вземе играча, когато стане във форма.След като формата му се подобри, аз го предложих отново, но отговор не получих, и момчето изпадна в тежка депресия...

Познанията ми за играта, далеч не са задълбочени.
Няколко мениджъри могат да потвърдят, че съм искал съвети от тях, относно играта - нееднократно.
Искам да отбележа, че моето изявление беше до всички и в никакъв случай персонално до теб, но реакцията ти наистина подобава на национален селекционер.
Работя в сферата на спорта от 14 години, няма и не искам да навлизам в подробности.Добре си спомням обаче, как на една тренировка бях заплашван със спиране на състезателни права и обиждан от националния треньор, само защото попитах "редно ли е да се пуши по време на тренировка"-/самият треньор обикаляше с цигара из залата/.

Разбирасе "Buzzerbeater" e игра и според мен е интересна, интересна е, защото има поне частица реализъм в нея.За това и моето предишно изказване е малко в стил "недоволство", защото не може всички да са доволни.И когато някой отправи нападки към теб, най-лесно е да отвърнеш по същия начин и ето, вече напрежението е създадено и наистина започва едно "джавкане",както някой намясто отбеляза.
Ако приемаш конструктивна критика, моят съвет е да бъдеш по дипломатичен.
/ Иначе последното нещо за което ми пука, е дали ще вземеш играча в отбора, това за което става въпрос е отношението./
В тази връзка аз самият се извинявам, тъй като провокирах цялата ситуация.

Форумът обаче, показа че има аудитория и даването на прогнози може да е добра идея, ако срещне по-широка подкрепа.

From: alvelin
This Post:
00
48728.9 in reply to 48728.8
Date: 9/6/2008 3:04:07 PM
Overall Posts Rated:
22
Мда, реагирах остро и мда, смятам, че съм прав в конкретната ситуация, защото са минали едва две седмици и вече има публично недоволни. Огъня е погасен и извън тази ситуация всичко е по-старому и желая всекиму приятни минути с бъзъра.

This Post:
00
48728.10 in reply to 48728.8
Date: 9/7/2008 6:53:43 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Ами и аз съм за обсъждане на лигата и даване на прогнози, но едва ли ще се получи нещо, както и в хеттрик така и тук повечето предпочитат да мълчат нензнайно защо

Иначе жалко за наще вчера срещу Унгария, изпускат си шанса май, май ...

Last edited by Mod-raptor666 at 9/7/2008 6:54:09 AM

This Post:
00
48728.11 in reply to 48728.10
Date: 9/7/2008 8:02:29 AM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
Не ни гледай че си мълчим Ако започнем да правим прогнози и да коментираме, аз лично ще се включа. А като гледам писалите ще се съберем поне 5-6 човека, но все си мисля че и още ще се включат. Нищо не пречи да пробваме - до следващия кръг има 2 дена ;)