Ta gra ma chyba to do siebie 偶e dla g艂odnych awansu sezon jest bardzo trudny
Uwaga narzekanie xD:
- kosmiczne s膮 te przeskoki mi臋dzy ligami. M贸j kumpel 2 sezony temu awansowa艂 do PLK graj膮c ostro na minus w 2giej lidze, a tam po prostu nie istnia艂.
- dla mnie to te偶 troch臋 absurdalne jest to 偶e jakby system ekonomiczny tej gry wymusza aby mie膰 w dru偶ynie mega w膮skie rotacje (ja mam 6 warto艣ciowych graczy xD) bo to si臋 najbardziej op艂aca.
- ostatnio pogra艂em troch臋 mecz贸w wirtualnych z kumplem. Na identycznych ustawieniach z identycznymi taksami. I losowo艣膰 jest niesamowita. Czasami ja wygrywa艂em +10 czasami by艂a dogrywka a czasami on +15 xD. Wi臋c w tym kontek艣cie, te mecze w playoffach do 1 zwyci臋stwa

?
Co do mnie to, bez rewolucji. Troch臋 zoptymalizowa艂em sk艂ad - wymieni艂em 2 grajk贸w kt贸rzy w poprzednim sezonie si臋 nie sprawdzali na innych. Jednocze艣nie pensje mi posz艂y tak ostro w g贸r臋 偶e wyl膮dowa艂em na 5tym miejscu w tym wykazie

Troch臋 mi to nie w smak, bo nie s膮dz臋 偶ebym mia艂 tu jakie艣 szanse na awans (moim celem jest po prostu zagra膰 dobry sezon) a dobrze by by艂o wychodzi膰 na +. No ale to chyba m贸j ostatni sezon przed reorganizacj膮 wi臋c zobaczymy co si臋 wydarzy

Mam nadzieje na emocjonuj膮ce mecze i oby bez kontuzji (oczywi艣cie ju偶 z艂apa艂em w 1wszym meczu mimo 偶e zainwestowa艂臋m w lekarza

).