BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > Тема за Въпроси

Тема за Въпроси (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ogrizko
This Post:
00
319361.1
Date: 05/28/2023 03:15:49
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
6969
Изглежда сте много умни тук всичките и за толкова време няма една тема за задаване на въпроси, защото всички имат само отговори :) Все пак като най-прост в българския раздел на играта не мога да не се въздържа и да пусна една тема за въпроси от всякакъв характер относно играта - всеки може да пита ако го интересува нещо и не иска да отваря специално тема :) Знам, че има хелп форум, но да си го кажем честно - хората дори не се сещат мн мн да гледат там, така че според мен темата си е подходяща. Въпреки всичко някой ако иска да ме критикува - да заповяда, на мен критиката не ми пречи чак толкова, така че ще си правя моето и така :)

Както и да е ..май нямаше смисъл от увод, но за да изглежда по-представителна темата реших да направя :) Конкретно имам един въпрос дето ме човърка от няколко дни, че нещо ме жегна да почна да се интересувам малко от тактиките в играта... и този въпрос е следният - работят ли наистина тактиките в играта ?????

Снощи примерно докато разглеждах напред-назад как играят другите отбори и гледам единият отбор играе с вътрешен фокус, а другият с външен фокус ...само дето тоя с вътрешния фокус има повече стрелби за 3 точки от този с външния фокус?!?!?! А пък този с външния фокус има повече стрелби за 2 точки от този с вътрешния фокус. Затова взех да се чудя наистина ли работят тактиките или не много?!?! И може ли да се каже, че някои са бъгнати примерно и не е добре да се ползват?!?!