BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.63 > Season 50

Season 50

Set priority
Show messages by
This Post:
00
305014.1
Date: 6/6/2020 3:39:04 AM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Καλημέρα σε όλους. Λίγοι είμαστε τι λέτε να τα λέμε? Είμαι ο Βασίλης. Καλή σεζόν να έχουμε

This Post:
00
305014.3 in reply to 305014.2
Date: 6/6/2020 3:14:26 PM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Γεια σου Γιώργο. Παίζω το παιχνίδι πολλά χρόνια. Νομίζω ξεκίνησα το 2007 αν θυμάμαι καλά. Ειχα την ομάδα 3κ και ήμουνα πολύ ενεργός στα forums. Το ζούσα το παιχνίδι ανακοινώσεις, περιγραφές αγωνίες. Περιλήψεις κτλ 😂. Ποτέ δεν έκανα τίποτα σπουδαιότερο από το να ανέβω στην ΙΙΙ....και να πέφτω μετά. Θυμάμαι 50000 χρήστες τότε ...Τέλος πάντων.

Από τότε μέχρι σήμερα παντρεύτηκα έκανα 2 παιδιά άλλαξα 3 δουλειές και τώρα ούτε καν μένουμε Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια είμαστε στο εξωτερικό. Σε κάποια στιγμή το παράτησα το παιχνίδι για 6 μηνες και μετά ξεκίνησα πάλι με την Παλιά Πόλη και την Old Town. Το Παλιά Πόλη έχει βγει από την πόλη που μένω τώρα... Ζυριχη στην Ελβετία

Ελπίζω να τα λέμε εδώ και με τους λιγοστούς υπόλοιπους που δεν είμαι bot. Στην προηγούμενη σεζόν έπεσα σε μια πολύ δύσκολη ΙΙΙ κατηγορία και με καλύτερη ομάδα από ότι 3 σεζόν πριν που μπήκα στά playoffs στην ΙΙΙ έπεσα για πλάκα...

Η IV είναι πραγματικά βαρετή όποτε ας λέμε καμία κουβέντα. Σήμερα είχαμε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ ομάδων που δεν είναι bot και ο Μίλωνας νίκησε εκτός έδρας τους Φιτσουλες.

Άνευ να τα λέμε που και που αυτό το καλοκαίρι

From: CRA
This Post:
00
305014.5 in reply to 305014.4
Date: 6/8/2020 11:54:33 AM
Paros BC
III.11
Overall Posts Rated:
00
Γεια σε ολους
Χρηστος απο Πειραια εδω, παλιος αθλητης του Μιλωνα γι αυτο και το ονομα της ομαδας
Παιζω χρονια το παιχνιδι, ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα καλος.
Οταν ειχα πρωτοπαιξει, ημουν V και εκανα ανοδο.
Μετα καπου βαρεθηκα, ξαναξεκινησα περσι το παιχνιδι και βρισκομαι κολλημενος στη IV
Στοχος μου ειναι καποια στιγμη να ανεβω στη IIΙ αλλα με καλες προυποθέσεις
Ισως και περσι να ανεβαινα με λιγη τυχη, αλλα πουλησα τον καλυτερο μου παιχτη γιατι θα επεφτα απευθειας.
Χαρα μου παροτι ειμαστε λιγοι να εχουμε ενεργο forum!

This Post:
00
305014.7 in reply to 305014.6
Date: 6/9/2020 2:50:32 PM
Overall Posts Rated:
22
Καλησπέρα και από μένα, παίζω κάμποσο καιρό το παιχνίδι, είχα καταφέρει να μείνω στη τρίτη κατηγορία για 4 ή 5 σεζόν αν θυμάμαι μέχρι που αποφάσισα να πέσω ξανά για να προπονησω παίχτες πιο άνετα. Το τωρινό μου milestone είναι να στείλω έναν παίχτη στην εθνική (θέλω να πιστεύω σύντομα) και όταν γίνει να ξαναρχίσω το χτίσιμο από την αρχή. Καλή επιτυχία σε όλους, ωραίο να λέμε και καμιά κουβεντούλα, λίγοι είμαστε αλλά πάντα μπασκετικοι (παναθηναϊκός και Detroit pistons εδώ)

This Post:
11
305014.9 in reply to 305014.8
Date: 6/10/2020 4:43:27 PM
Παλιά Πολη
II.4
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Old Town BC
Καλησπερα και παλι.

Χωρις να εχω καταφερει και πολλα οπως ειπαμε απλα να πω οτι αυτο που κανω τις τελευταιες 2-3 σεζον ειναι να παρακολουθω πως παιζουν το παιχνιδι καλυτεροι παιχτες απο εμενα. Για παραδειγμα 1. ποσο μεγαλο γηπεδο εχουν, 2. τι μπατζετ, 3. πως το κατανεμουν. Επισης επενδυω στο ντραφτ και εχω σταθει τυχερος σε αυτο χωρις ομως να εχω πολλα οικονομικα ωφελη μεχρι τωρα. Στοχευμενο rotation ειναι κατι ακομα που βλεπω να γινεται συχνα. Ακομα και στα εισητιρια των αγωνων παρακολουθω πως οι καλοι παιχτες ανεβοκατεωαζουν τις τιμες.

Ετσι εχω κτησει ενα πλανω που το ακολουθω πιστα. Να δουμε που θα με βγαλει βεβαια.

Απο ΝΒΑ δεν εχω καποια ομαδα συγκεκριμενη και να πω την αληθεια μου πραγματικα ειμαι φανατικος με το ice hockey NHL στην Αμερικη παρα με ΝΒΑ. Σαν πιτσιρικας ημουν φανατικος με το ΝΒΑ απλα καπου με τη regular season και τις χαλαρες αμυνες και τα εκατοντεδες τριποντα προτιμησα τη Euroleague...βλεπεις λιγο πιο πολυ τακτικη και κλειστα παιχνιδια εκει τουλαχιστον. και βεβαια το ΝΗL ειναι μια μαχη καθε παιχνιδι...

Ολυμπιακος εδω και αν διαλεγα μια ομαδα αυτη θα ηταν οι boston celtics apo NBA. δεν ταιριαζει το τριφυλι το ξερω...αλλα μου αρεσουν απο larry bird etc