BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > sezon sonu takvim

sezon sonu takvim

Set priority
Show messages by
From: ufukkkk
This Post:
33
300427.1
Date: 8/10/2019 1:40:13 PM
Overall Posts Rated:
44
ben göremedim..eğer paylaşıldıysa silebilirim yeni sezon lig maçları ne zaman başlıyacak diye ararken globalde gördum paylaşıyorum :)
--------------------------------------------------------------
27 Tem (Sa): Son normal sezon lig maçı.
29 Tem (Mo): Mali güncelleme . Bu hafta hangi takımın oyuncularına maaş ödemeyeceği (http: //www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx? Nav = Econ ...) ' da görün.
30 Tem (Tu): Playofflar: Konferans yarı finalleri ve Relegation Playoffs Oyunu 1.
Tem 30 (Tu): Playofflardan elenen her takım 3
Ağustos için üretilmiş bir hükme sahiptir. 1 Ağu 1 (Th): Scrimmages / Kupa oyunu
3 Ağu (Sa): Konferans finalleri, Relegation Game 2, antrenmanlar.
3 Ağustos (Sa): Lig finalleri ve 10 Ağustos heyecanı (diğer 14 takım için) hazırlandı.
5 Ağustos (Mo): Mali güncelleme: Sezon 46 taslakta yatırım yapma şansı. (Kullanılmayan keşif puanları yeni mevsime transfer edildi, taslak sırasını onaylayabileceğiniz son tarihi bulabileceğiniz sayfanın alt kısmında kontrol edin.) . Ayrıca buraya bakınız (http: //www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx? Nav = Econ ...) bu hafta hangi takımlara oyuncu maaşını ödemiyor.
6 Ağustos (Tu): Final Maçı 1, Düşme Maçı 3 - (gerekirse)
8 Ağustos (Th): Maalesef
10 Ağustos (Sa): Final Maçı 2, diğer tüm takımlar için azar azar .
11 Ağustos (Su): Finaller Oyun 3 (gerekirse)
12 Ağustos (Mo): Mali güncelleme. Tüm takımlar oyunculara bu hafta maaş veriyor.
12 Ağustos (Mo): Sezon dışı işlemelere başlıyoruz. Günün son rekabetçi milli takım maçının sona ermesinden sonra, bu taslak prosedürü, sakatlıklar ve bir Oyun Şekli sıfırlaması içerir, bu nedenle çoğu takımın Oyun Şekli'ni eğitmesi muhtemelen tavsiye edilmez.
12 Ağustos (Mo): NT Seçimleri bu gece geç saatlerde (EST) başlayacak. Lütfen kayıt ve oylama için son tarihler hakkında daha fazla bilgi için NT "Seçim Merkezi" sayfasına bakın.
15 Ağustos (Th): Scrimmages
17 Ağustos (Sa): Yeni sezonun ilk lig maç günü.
19 Ağustos (Mo): Finansal Güncelleme.
20 Ağustos (Tu): NT Seçimleri günün sonunda sona eriyor (EST).
20 Ağustos (Tu): Yeni sezonun ikinci lig maç günü.
21 Ağustos (Biz): İlk BuzzerBeater'ın En İyi Sezonu 47.
Ağustos 22 (Th): Sezon 47'in İlk Turnuvası.
23 Ağustos (Fr): Yeni sezonun ilk oyun şekli güncellemesi.

This Post:
00
300427.2 in reply to 300427.1
Date: 8/10/2019 4:29:59 PM
Overall Posts Rated:
144144
Eline sağlık Ufuk.