1)geçen sezon hedef küme düşmemekti birazda şansın yardımıyla playoff yaptım. bu sezon hedef yine playoff yapabilmek. şu ana kadar takım beklediğimden çok daha iyi gidiyor bakalım allstardan sonra neler olacak.
2)dört tane oyuncuma antrenman vermeye çalışıyorum. fransız olan birazcık daha iç antrenman alırsa yeterli maaşının çok şişmesini istemiyorum. yerlilerde ise 25 yaşında olan hemen hemen istediğim tarzda bir oyuncu haline geldi. 22'nin pasa ihtiyacı, 19 yaşında olanın ise daha önünde çok yol var. umarım sakatlık ve faul problemlerinden uzak durabilirim. gerçi benim işler belli olmaz sıkılıp bir anda hepsini satabilirimde

3)2.ligde kalıcı olmaya çalışıcam. kısa vadede tbl'ye çıkmak gibi hedefim yok ha denk gelir playofflarda her şey tam istediğim gibi gider o zaman da hayır demeyiz tabiki

oraya çıktın mı çok yaşlı olmayan sağlam bir kadro ve iyi bir bütçe gerekli aksi takdirde tutunmak çok zor bence.
hocam forumu canlı tutmak adına elinizden geleni yapıyorsunuz ayrıca forumlardaki sorulara hemen yanıt vermeye çalışıyorsunuz. çabalarınız için teşekkürler.
''Her zaman için en sevilenler en sevilmeyenlerdir.''