BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
287267.2 in reply to 287267.1
Date: 06/26/2017 04:00:08
Overall Posts Rated:
114114
Sveicināti visi BuzzerBeater Latvijas komandu menedžeri!

Tā kā svētki ir aiz muguras un skaidrs prāts iestājies, ir pēdējais brīdis, lai uzrakstītu savu pirmsvēlēšanu runu.

Pēdējie divi gadi Latvijas BuzzerBeater pieaugušo izlasei nav bijuši tie labākie - ir zaudētas 50 ranga vietas, kas ir diezgan traģiski manā skatījumā. Neteiksim, ka komanda bija vāja vai kas cits, mums vienkārši vai nu neveicās, vai zaudējām pēc taktiskā zīmējuma un spēles laikā nespējām mainīt spēles ritējumu.

Esmu iepriekš bijis U-21 izlases vadītājs, taču toreiz tik labi nesekmējās, taču savu vietu valstu rangā saglabājām. Jā, daļēji esmu vainīgs, ka toreiz nesasniedzām ko augstāku, jo 1-2 spēles zaudējām tieši pēc taktiskā zīmējuma, kur es uzņemos pilnu atbildību, taču ar tādu sastāvu nospēlējām pietiekami solīdi, kā arī nākamajā sezonā pēc manas aiziešanas bija ļoti spēcīgs izlases sastāvs, tikai tika ievēlēta nepareizā persona.

Kādi ir mani mērķi ar pieaugušo izlasi? Pirmkārt, pirmajā gadā vēlos atgriezt izlasi TOP 40 un otrajā gadā veikt varbūt pat lielāku kāpumu līdz TOP 20 pasaulē, jo, manā skatījumā, Latvija ir pat TOP 10 cienīga, jo menedžeri ir ielikuši ļoti lielu darbu talantu izaudzināšanai. Otrkārt, izveidošu potenciālo Latvijas izlases spēlētāju datubāzi, kuru ik pa laikam atjaunošu, jo sazināšanos ar potenciālo spēlētāju menedžeriem. Šī datubāze būs kā pamats nākamajam izlases trenerim, lai atvieglotu viņam darbu. Treškārt, ir jāuzstāda mērķis izkļūt no grupas šogad, lai varētu Latvijas izlases līdzjutējus iepriecināt ar augstākiem sasniegumiem nekā tie ir bijuši pēdējo divu sezonu laikā.

Viennozīmīgi, nesaku, ka mana kandidatūra ir labāka par wertol, pat teiktu sliktāka, jo viņš ir pieckārtējs Latvijas čempions, kas ir augsti vērtējams sasniegums. Tikai retajiem tas ir pa spēkam, jo konkurence ir sīva. Taču, pēdējās divas sezonas viņam esot pie Latvijas izlases stūres, neredzējām kādas lielas uzvaras vai spilgtākus sasniegumus, tāpēc šosezon iesniedzu savu kandidatūru.

Aizvedīsim Latviju atpakaļ virsotnē!

Ar cieņu,
burkeliinoo