Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι ο Αντώνης από το Βελβεντό Κοζάνης .
Ασχολούμαι εδώ και αρκετές σεζον με τη μικρή και λίγο με τη μεγάλη εθνική και νομίζω ήρθε η ώρα να παρω το τιμόνι της μικρης εθνικής . Θέτω λοιπον υποψηφιότητα ελπίζοντας να καταφέρω να βγω.
Βοηθό
δεν έχω (όπως δεν ειχα και τις 2 αυτες σεζον στο θεμα της επικοινωνίας ) αλλα απευθύνω ανοιχτή προσκληση σε όποιον θελει (πραγματικά) να βοηθήσει και έχει καποιες
βασικές γνώσεις προπόνησης. Αν ειναι να τα παρατήσει απο τη 1η εβδομάδα ας μην επικοινωνήσει καθόλου μαζί μου. (να σκεφτει αν έχει χρονο, θέληση κλπ)
Για το τι έχω στο μυαλό μου : Οι κλήσεις στην εθνική θα ειναι αυστηρα με προοπτική 8+ (εκτος αν υπάρχει κατι απιστευτο με προοπτικη 7).
Όσοι παικτες βλέπω ότι προπονούνται για μεγάλη εθνική θα ειναι ενεργοί στη μικρή, παικτες σαν τον
καρνάβα (38676827) θα έχουν ενεργό ρόλο και παικτες κακοπροπονημένοι όπως ο
παπαρετος (38678064) μονο για λύσεις εκτάκτης αναγκης.
Στο μυαλό μου έχω να λεω κανα 2 λόγια στο φορουμ μετα απο καθε προπόνηση- πριν απο καθε παιχνιδι (δλδ μεσα στο σκ) .
Η επικοινωνία με τα παιδια στη μεγάλη εθνική ειναι δεδομένη για την αναπτυξη των παικτών που έχουν ως στόχο τη μεγάλη
, αλλωστε υπήρχε μεχρι τώρα , δε βλέπω το λογο να αλλαξει κάτι.
Είμαι ανοικτός σε όλα τα μηνύματα ειτε αφορούν την προπονηση είτε το παιχνίδι γενικά .
Τέλος θα επαναλάβω ότι
δε θα ήθελα βοηθό (αν υπάρξει ενδιαφέρον) που να μην ξερει απο προπόνηση και πως πρεπει να ειναι οι παικτες για μεγάλη εθνική.
Επεξεργασία:
βοηθός νο1 βρέθηκε! Τον ξέρουν λίγοι αλλα ειναι καταπληκτικός για τη δουλειά που προσλήφθηκε . Και το όνομα αυτού
Γιώργος . (εξτρα πληροφορίες αν βγούμε )
Επεξεργασία νο2 : βρεθηκε και 2ος και το όνομα αυτού
RONNIE12 ! (*αυτός και αν προσλήφηκε για ειδικό ρόλο )
Νομίζω χωράει
ανετα αλλος ένας ..
υγεία και θέληση,
ευχαριστώ !Last edited by Belbento at 3/16/2017 9:06:59 AM