Visų pirma nereikia tų prižiūrėtojų tiek dėl pačių jaunių kiekio. Visų antra reikia prisiminti, kad juos pačius(prižiūrėtojus) dar mokyt reiks ir kažkam prižiūrėt, tai čia balaganas be pabaigos vieniems išeinant kitiems ateinant, tretiems dingstant, o ir informacijos surinkimas, susisteminimas ir t.t. Trumpiau tariant norit kažkokios naudos turėt, teks jos amžinybę laukt, o tiek laiko nė vienas manau neturim.
Mano galva, pagrindinė užduotis yra maksimalus turimų resursų panaudojimas, o ne galvojimas, kaip palengvint ir taip nesunkų prižiūrėtojų gyvenimą(bent jau toks susidaro vaizdas perskaičius debatų temą). Negaliu nieko labai argumentuotai sakyt, nes aš nežinau tikslių skaičių kiek tų jaunių tinkamų rinktinėms yra vidutiniškai ištraukiama, kokia dalis jų būna pardavinėjama, kokia dalis dėl neaktyvių vartotojų netenkama, bet visgi tikiu, kad yra tą žinančių. Na tai tada ir pasimatytų kur koncentruotis pirmiausia. Galima čia 100 nusipirkt tų antrų komandų, bet tai jei nebus žaidėjų tiek treniruotėms, tai kas iš to, ar užsieniečius treniruosim konkurentams tada?
Tuo pačiu būtų labai gražu forumo išskirtoje temoje sudaryt sąrašus tų, kurie pastoviai(arba sakykim yra ištreniravę x kiekį žaidėjų) treniruoja rinktinėm žaidėjus. Jei bus galinčių/norinčių - jiems padovanot po antrą komandą/kokį buzerio suvenyrą nusiųst paštu. Galų gale tiesiog juos į tą garbės sąrašą surašyt, kad kiti žinotų ir patys jame norėtų/stengtųsi atsidurt. Dalis senukų nebeturi tikslo, tai va vienas būtų pradžiai.
Taip pat galima rimčiau pabendraut su žaidėjais perėjus per lygų forumus ir taip vieną kitą prižadint iš žiemos miego ar kitaip pasėt jų galvose idėją apie treniravimą. Pvz. aš vos tik pradėjęs žaist didžiausią aktyvumą pamačiau U-21 stovykloj, kas mane ir paskatino susikoncentruoti į jaunių treniravimą šiai rinktinei. Tad paleist botuką kiekvieno sezono pradžioje visose lygose, kad sukurt temas "x sezonas", o viduj "kvietimas treniruot" tikrai nebūtų manau labai blogai.
Apibendrinant smagu, kad yra galvojama ir bandoma prisidėti prie rinktinės tobulėjimo, tačiau kiekvieną idėją reikia labai gerai apgalvot ir teisingai ją pateikti. Na o tada jei ji gera - įgyvendinti.