Sveiki, kaip jau žinote esu Ž.Obradovič (8 sezonus dirbau U21/NT štabe, esu paruošes ne viena stipria žaidėjų kartą)(28-29 sezonuose buvau U21 vyr.treneris, pasiekeme Pasaulio čempionatą, kuriame manau šaliai gėdos tikrai nepadarėme).
Rinktinėje reikia permainų ir gan didelių, nes vadovaujant Ptycai rezultatai buvo prasti, nebuvo jokio taktikų mobilumo, o Migas taipogi 33 sezone taktikuodamas pasirodė nekaip, kuomet varžovai dažnai jį nuspėdavo.Taip, aš taip pat neesu genijus, ir neesu pats mėgstamiausias kaikurių menedžerių asmuo, tačiau visados stengiuosi išspausti maksimumą su turimais resursais, ką mes ir sieksime padaryti einant mūsų pirmąjai kadencijai.
Štabas:Būčiau lauke vienas ne karys, jei nepasikviesčiau gerų ir žinomų menedžerių į komandą, tai buvę nacionalinės rinktinės treneriai PauliusV ir RaXenel. Taipogi trenerių štabą sustiprintu ir Teisininkas.
Tikslai: Nežadėsiu ir neprižadėsiu nieko, nes patirtis parodė savo, tačiau patektį į WC atranką yra prioritetas, o tada ir į patį WC.
Ką daryčiau kitaip ne ankstesni treneriai? Kadangi eilę sezonų rinktinė žaidžia vienpusiškai(per artimus), mano tikslas būtų pakeistį treniruotes į dvipusiškai galinčia žaisti komandą, ne tai ne žaidėjų multiskilinimas, tai dvi atskiros treniruojamų žaidėjų kategorijos kuriu pirmoji būtų pritaikyta artimų metimų taktikai, o antroji tolimų metimų taktikai.Šį planą palengvintu padaryti tai, jog visi štabe esantys nariai gali apsiimti treniruoti jaunius ir yra pasiruošę ta daryti, vardan tikslo.
Prioritetai:Kokie prioritetai mūsų štabe yra svarbiausi? 1.Komandinis darbas/2.vieninga nuomonė - paskutinio trenerio štabe to ipatyngai trūko, nes nuomonės išsiskirdavo kai reikdavo treniruoti žaidėjus, pas mus štabe to nebus, nes tiek treniruočių tiek taktiniai sprendimai visuomet bus priimami tik nusprendus visiem štabo nariams. 3.Rezultatai/4.Pastovumas - neiname į rinkimus vienai kadencijai, nes ji didelio efekto neduotu mūsų sugalvotai strategijai, į rinkimus einame 2-3 kadencijų ciklui, kad spėtume užauginti savus žaidėjus ir juos išmėginti turnyro sąlygomis.
Last edited by Ž.Obradović at 2/15/2016 6:12:08 PM