Sveiki gyvi!
Esu Kostas (aka Isrinktasis), BB žaidžiu nuo 15 sezono, dvi kadencijas jau esu ragavęs rinktinės trenerio duonos, dar dvi dirbau NT štabe. Prieš porą sezonų nusprendžiau, kad laikas pailsėti, nes viskas ėjo gera linkme, dabar, tiesą sakant, esu ganėtinai nusivylęs šiuo sprendimu, bet tikiu, kad galime grąžinti rinktinės tobulėjimą ir rezultatus į senąją vagą, esu pailsėjęs ir kupinas jėgų vėl imtis darbo.
Reikia truputį pasigirti, todėl tai padarysiu: esu vienintelis treneris, kurio vadovaujama Lietuvos NT sugebėjo iškovoti medalius, geriausiomis dienomis buvome užlipę į 9-ąją vietą pasaulio reitinge (114-a vietų aukščiau už Lietuvos futbolo rinktinę, čia palyginimui). Tikrai gerai sutariu su kandidatų treneriais, niekad negailiu savo laiko, jei reikia kažką patarti (kandidatų menedžeriai, pataisykit, jei yra kitaip :D).
Kas dėl pačios rinktinės, aišku, reikės sudėtį stipriai jauninti, kuo greičiau sukontaktuoti su jaunesnių žaidėjų menedžeriais, nes kai kuriems jau 24-eri, o dar nėra gavę jokio treniruočių plano iš NT pusės. Pagrindinis tikslas – komandos stiprinimas ir pamainos treniravimas. Kitokius, apčiuopiamus tikslus kelti bijau, nes situacija tikrai gan kraupi. Bet, sakyčiau, pagrindinis vis dėlto yra įveikti pirmąją atrankos grupę, o po to viską nulems sėkmė ir žaidėjų formos.
Štabas – jei Mindė prisijungs, džiaugsiuos, o daugiau kandidatūrų kol kas neapmąsčiau, gal nelabai jų ir reikia.
Tai, manau, kol kas tiek, laukiu jūsų klausimų!