BuzzerBeater Forums

BB România > Nationala Romaniei sez 32

Nationala Romaniei sez 32

Set priority
Show messages by
This Post:
77
273264.1
Date: 8/25/2015 4:48:30 AM
Overall Posts Rated:
807807
Un inceput de sezon cu 2 meciuri pierdute la limita, unul la 5 pcte si celalalt la 1 pct. Nu stiu cum au calculat simularea ultimului meci, dar e frustant sa conduci, si in ultimele 8 secunde sa iei cos. Oricum nu este singura dezamagire care o am la nationala. Numarul de colaboratori s-a redus la jumatate in ce priveste antrenamentul pentru nationala. Planul meu era ca in sezonul 35 sa aduc noi titulari cu mai multe secundare, avand in vedere ca actuali(majoritatea) pana atunci vor scadea in skill. Din pacate multi jucatori cu potential au fost irositi.
Estimativ din 58 de jucatori(cu varste intre 23 si 28 de ani) cu potential, doar 18 mai au sanse sa ajunga la nationala. Avand in vedere interesul pentru nationala, daca vor prinde 8 nationala va fi un lucru bun. Problemele cele mai mari sunt la pivoti, extreme de forta si ceva la extreme.
Situatia titularilor actuali ai nationalei:
Pivot: Pompei Radu - este la ultimul sezon la potential maxim;
EXF: Sergiu Georgescu - 2 sezoane cu acesta la potential maxim;
EX: Petre Vasile - 5 sezoane cu acesta la potential maxim;
AR: Nu exista un titular de drept, dar ambii au 4 sezoane cu acesta la potential maxim;
CJ: Claudiu Vasile - 2 sezoane cu acesta la potential maxim;
Urmeaza meciurile cu Grecia, Estonia, Portugalia, Guatemala, Danemarca si Moldova. Va invit pe site-ul extern (bbromania.bbconcept.net) pentru a discuta atat meciurile nationale mari cat si celei mici, precum si antrenamentul jucatorilor. Doar implicandu-ne mai multi si antrenand eficace putem spera la obtinerea performantei.

This Post:
77
273264.2 in reply to 273264.1
Date: 9/21/2015 1:10:44 PM
Overall Posts Rated:
807807
Cerintele minime pentru a face parte din lotul echipei nationale:

Pentru postul de CJ: http://i.imgur.com/x1KiA0g.png

JS=15-----JR=12
OD=18----HA=15
DR=15----PA=14
IS=9------ID=7
RB=5-----SB=2?

Pentru postul de AR: http://i.imgur.com/Q93SBIr.png

JS=16-----JR=14
OD=18----HA=15
DR=16----PA=12
IS=9------ID=7
RB=5-----SB=2?

Pentru postul de EX: http://i.imgur.com/AAbKC2U.png

JS=14-----JR=9
OD=14----HA=14
DR=14----PA=10
IS=14------ID=14
RB=10-----SB=6

sau cu variante de aparare - http://i.imgur.com/H2xF7CA.png

JS=14-----JR=9
OD=15----HA=14
DR=14----PA=10
IS=14------ID=13
RB=10-----SB=6

http://i.imgur.com/l6whrbk.png

JS=14-----JR=9
OD=13----HA=14
DR=14----PA=10
IS=14------ID=15
RB=10-----SB=6

Pentru postul de EXF: http://i.imgur.com/HXy2uqz.png

JS=10-----JR=8
OD=9----HA=10
DR=10----PA=8
IS=17------ID=17
RB=15-----SB=8

Pentru postul de PIV: http://i.imgur.com/sN5HDG4.png

JS=11-----JR=7
OD=7----HA=10
DR=10----PA=8
IS=18------ID=18
RB=16-----SB=9

SAU http://i.imgur.com/aOjSaqI.png

JS=10-----JR=6
OD=7----HA=10
DR=10----PA=7
IS=19------ID=17
RB=16-----SB=10

Last edited by Captain Tsubasa at 9/28/2015 11:16:03 AM

This Post:
00
273264.3 in reply to 273264.2
Date: 9/27/2015 2:36:48 AM
Overall Posts Rated:
345345
Daca am putea pune undeva pe un thread "sticky" ar fi perfect. Si daca am avea echivalentul cu numere, in loc de denumirile strict intr-o singura limba. Insa ma bucur ca ai facut aceste estimari.

De remarcat ce eficiente ar fi extremele tinand cont de salariul redus pe care-l au. Ar trebui sa fie un gand important pentru oricine sa antreneze asa ceva.

This Post:
22
273264.4 in reply to 273264.3
Date: 9/28/2015 12:03:02 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
De remarcat ce eficiente ar fi extremele tinand cont de salariul redus pe care-l au. Ar trebui sa fie un gand important pentru oricine sa antreneze asa ceva.

E adevarat ca o asemenea extrema ar fi foarte eficienta, din pacate in goana dupa rezultate de cele mai multe ori se transforma in PG/SG, deoarece salariul la exterior ramane mic, iar lumea antreneaza mai putin skilluri de interior. de obicei cel mai mult are de suferit RB, deoarece la o extrema RB creste cel mai repede salariul chiar si la trepte mai mici.
Eu mi-am invatat lectia antrenand extreme (din pacate nu romane). de obicei ii iau facuti pe interior si antrenez exterior, sau daca vreau sa antrenez si interior, le iau neaaparat cu RB ca stiu ca nu antrenez.

Cred ca e o lipsa drastica la extreme romane, daca la nationala inca este nevoie de o extrema de 34. Inseamna ca altele mai bune nu exista.

Oricum e greu sa stimulezi un antrenor de extreme mai ales unul nou, cand abia peste 5-7 sezoane incepe sa vada adevarata valoare a jucatorului, fata de 3-4 sezoane la alte pozitii. Cred ca sigurul mod in care il poti stimula e ca jucatorul respectiv sa fie mai tot timpul la nationala, chiar daca sa zicem are doar 21 ani. se poate sacrifica un loc sau doua pentru a avea pe viitor extreme bune, eventual sa joci cu ele rezerve in meciuri amicale. Sigura problema e cum alegi acesti manageri, sa stii ca sunt seriosi.

Buna ar fi o colaborare intre 2 manageri. Unul antreneaza exterior iar altul interior, amandoi avand prioritate un jucator roman. cand sunt gata cu antrenamentul lor, pot face "schimb" de jucatori si ar continua cu acelasi tip de antrenament, fiind avantajati amandoi, in sensul ca unul isi face exterior plus EX, celalalt isi face interior plus EX, si ar mai ramane 2 jucatori de cumparat pentru a forma un prim 5 destul de puternic.

Sau daca ai o rabdare de fier iti faci 2 extreme titulare, si o rezerva decenta, dar pana acum nu am vazut nici un manager sa procedeze asa. Poate ma voi apuca eu cand termin cu RBBA.

Inca un avantaj important din punct de vedere financiar ar fi salariu destul de mic, iar alt avantaj este ca o extreme buna poti face si din jucatori cu potential superstar, care sunt mult mai ieftini decat MVP.

This Post:
44
273264.5 in reply to 273264.3
Date: 9/28/2015 11:18:47 AM
Overall Posts Rated:
807807
Daca am putea pune undeva pe un thread "sticky" ar fi perfect
.

As putea sa-l pun pe thread-ul "Ghid de antrenare a jucatorilor pentru nationala"?

This Post:
33
273264.6 in reply to 273264.4
Date: 9/28/2015 11:58:13 AM
Overall Posts Rated:
807807
Intr-adevar extremele sunt cel mai greu de antrenat, dar se vand cel mai bine. Pe o extrema de nationala se pot lua bani frumosi. Daca antrenezi 2 sau 3 extreme, una o poti opri pentru echipa ta si cu restul sa faci bani. Nu exista pericolul sa nu poti sustine salariul unei extreme.
Sezonul trecut au jucat in amicale si cativa jucatori tineri care promit si vor mai veni si altii. Dar nu pot tine un jucator tanar la nationala tot timpul, decat daca managerul respectiv imi demonstreaza ca dupa 3 sezoane se tine de antrenement si urmeaza pasii corespunzatori. Depinde si de jucator, ce skilluri si ce varsta are, si de faptul daca mai sunt alti jucatori mai buni ca acesta.

Last edited by Captain Tsubasa at 9/28/2015 12:01:21 PM

This Post:
00
273264.7 in reply to 273264.5
Date: 9/28/2015 3:45:23 PM
Overall Posts Rated:
345345
Daca am putea pune undeva pe un thread "sticky" ar fi perfect
.

As putea sa-l pun pe thread-ul "Ghid de antrenare a jucatorilor pentru nationala"?

ar fi perfect.

Extremele sunt genul de jucatori care nu le remarci decat daca iti lipsesc. Iar la nivel inalt de nationale, extremele sunt foarte bine antrenate. Patesti ca o extrema cu TSP foarte mare are un meci mai slab datorita extremei adverse foarte bune. Suna destul de ambiguu dar pe exemple reale se observa.

This Post:
00
273264.8 in reply to 273264.7
Date: 9/29/2015 11:25:08 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Ce am mai observat si ar putea fi util pentru nationala, este ca un jucator va juca mult mai bine pe un anumit post chiar daca skilurile lui il recomanda fa fie jucat ca altceva, bine aici ma refer la posturi apropiate, dar asa ceva e greu de urmarit si jucatorul ar trebui sa joace la o echipa de club din RBBA, sa testeze 2-3 posturi si sa comunice antrenorului nationalei pe care post evolueaza cel mai bine.
Evolutia jucatorului ar putea fi influientata si de compozitia echipei, deci la nationala poate ar juca pe alt post decat la echipa de club. Acest lucru cred ca e foarte greu de pus in practica, mai ales ca nu toti jucatorii de nationala sunt in tara, si ar fi o munca titanica, sa pui scouterii sa urmareasca evolutia jucatorilor pe fiecare post.
Alta observatie ar fi ca o extrema (aici vorbesc de extreme veritabile) care evolueaza constant bine, va face fata si la o extrema care este peste. Poate ca extrema adversa evolueaza mai bine si datorita jucatorilor care se afla in jurul ei.
In cazul nostru de obicei cand o extrema adversa e mai buna de obicei si restul echipei adverse e mai buna, deci ar fi greu de spus daca e din cauza extremei, evolutia mai slaba sau e din cauza echipei per ansamblu.

This Post:
00
273264.9 in reply to 273264.8
Date: 9/30/2015 3:36:55 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Observatia cu "postul pe care joaca bine" este direct legata si de tactica folosita.
Am observat ca chiar in aceeasi saptamana, si pe acelasi post un juctaor poate avea numere foarte contrastante daca joci tacitici diferite. As inclina sa zic chiar ca postul e mult mai putin important decat tactica jucata si opozantul pe post.

Asta referindu-ne strict la comportamentul individual.
Pentru ca ceea ce poate parea dezavantajos pt cifrele unui jucator individual, poate ca e avantajos pt echipa in ansamblul ei. Complicat.

Message deleted
This Post:
55
273264.11 in reply to 273264.1
Date: 1/7/2016 12:13:23 PM
Overall Posts Rated:
807807
S-a incheiat campania echipei nationale pentru Turneul Campionatului European BuzzerBeater -- Sezon 33.
Consider ca echipa noastra a avut o prestatie buna reusind un numar de 4 victorii si 3 infrangeri, performanta care n-am mai atins-o din sezoanele 17 si 19. Cea mai buna performanta la campionatul european(in noul format) dateaza din sezonul 9, cu 5 victorii si 2 infrageri.
Este o incununare a carierei la nationala a unor jucatori precum: Claudiu Vasile, Sergiu Georgescu, Pompei Radu si altii care au dus nationala pana acum.
Sezonul urmator nationala intra in reconstructie. Cei vechi nu vor mai putea face fata ca titulari datorita scaderilor de skilluri, iar cei tineri inca nu sunt toti la skilluri de top. Sper ca managerii lor sa se concentreze mai bine pe antrenamentul acestor jucatori. Voi incepe scouting-ul de sfarsit de sezon si voi comunica cu managerul fiecarui jucator.