Hello, I am an american manager who has been playing for a few seasons now. I have coached my team to my league's finals, have had 5 all stars on my team, one of my players was my league's mvp and I know how to build successful dynasty teams that are made to last. Currently because of my savvy team building my team the Skokie Ballers in the U.S. is enjoying a sustainable period of success. Vote for me for the u21 manager if you want to see the Moldova team experience long term success!
Buna ziua, eu sunt un manager american care a jucat pentru câteva sezoane acum. Am antrenat echipa mea la finala mele campionat, au avut 5 toate stele de pe echipa mea, unul dintre jucătorii mei fost MVP liga meu și știu cum de a construi echipe dinastiei de succes, care sunt făcute să dureze. În prezent, din cauza echipei mele savvy construirea de echipa mea de Ballers Skokie din SUA se bucură de o perioadă durabilă de succes. Votati pentru mine, pentru managerul U21, dacă doriți să vedeți experienta echipei Moldova succesul pe termen lung