BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Sezon 26

[U21] Sezon 26

Set priority
Show messages by
This Post:
44
253258.1
Date: 1/2/2014 4:50:48 AM
Overall Posts Rated:
345345
Bine ati venit in Sezonul 26!

In primul rand, trebuie sa va urez An Nou Fericit, si sa aveti un nou an plin de realizari!

In al doilea rand, va multumim pentru increderea oferita in continuare.

Va fi un post lung, sa incercati sa va luati un pic de timp sa-l cititi.

Despre lotul curent. Avem cativa jucatori de 21 de ani foarte interesanti. Generatia de 20 de ani pare mult mai promitatoare insa, astfel incat lotul va fi combinat. Dupa cum pare cel putin conducatorul de joc titular va fi de 20 de ani ceea ce suna foarte promitator pentru viitor. Acesta este un rezultat al implicarii tot mai mari a managerilor pe masura ce sezoanele trec. Avem pentru acest sezon aproximativ 18-20 jucatori eligibili pentru U21, ceea ce nu este rau dar putea fi mai bine. 18-20 in conditiile in care jumatate din lot are 20 de ani.
Programul de meciuri pe care il avem este unul dificil. Ne luptam cu campioana U21 de sezonul trecut si cu Ungaria care si ea are un lot puternic. Astfel, cea mai inalta performanta realizabila ar fi locul 3 in grupa. Cu toate acestea, Belarus si Germania au echipe puternice, si nu e de glumit nici cu ei. Grupa este destul de tare.

Am reusit sa parcurg aproximativ jumatate din draftul sezonului 26. Draftul este slab prin prisma faptului ca ligile 1 si 2 au prins jucatori cu maxim potential 8. Insa liga 3 a inceput sa fie foarte activa fata de sezoanele precedente, astfel incat poate nu este asa rau ca au prins jucatori foarte buni. Alta veste buna, este ca inca nu am pierdut nici un jucator decent din draft. Marea majoritate a jucatorilor sunt la echipe active, si multi la manageri experimentati. Pentru asta, consider ca este un plus. Ca si comunitate am crescut foarte mult, si incepem sa avem un cuvant de spus.

IMPORTANT. Ceea ce ne dorim in momentul de fata este sa reusim sa sincronizam mai mult manageri experimentati pe o singura generatie de oameni. Astfel incat sa reusim sa pregatim un sezon anume viitor. Spre exemplu, primul pas este sa pregatim Sezoanele 28,29,30.

Pentru sezoanele cu numar par, nivelul de competitie este mult mai ridicat, deoarece cele impare sunt turnee de consolare. Parerea mea este sa tintim cat de sus, si sa avem ambitii cat mai inalte. Deci, as vrea sa ne concentram pe sezoanele pare. Sezonul 27 este deja destul de bine pus la punct si nu va avea nevoie de ajutor suplimentar. Sezoanele 28,29 ar urma sa fie compuse din draftul curent, si cel din urma cu un sezon. Asta inseamna ca cei care v-ati vazut jucatorii selectionati la U21 zilele acestea, veti fi contactati(ar fi si mai simplu daca m-ati contacta voi direct, insa vom avea grija sa luam legatura cu voi), si veti fi pusi la curent cu ceea ce dorim sa facem si cum am vrea sa mergem mai departe.

Dintre acestea mentionate mai sus, cel mai plauzibil ar fi sezonul 30 deorece avem mai mult timp sa ne concentram pe el. Acesta ar urma sa fie compus din draftul sezonului urmator. As vrea sa ieie legatura cu mine persoanlele care sunt determinate sa investeasca in draft in acest sezon. Eu deja am inceput sa investesc 20.000 si voi continua sa investesc si mai mult daca voi vedea ca draftul e bun. As avea nevoie probabil de 10-15 manageri, pentru a avea sa zicem 2 manageri care antreneaza aceeasi pozitie. Nu e necesar sa investiti in draft neaparat, puteti sa si strangeti bani pentru a putea cumpara la inceputul sezonului viitor un tanar jucator. Asta ar insemna sa aveti totusi pus deoparte pentru inceputul sezonului 500.000-800.000, un jucator tanar foarte bun se va vinde cam la pretul asta.

Este in avantajul celor care vor o strategie pe termen lung deoarece veti scapa de noua taxa introdusa de developeri:) Si toata dezvoltarea jocului va avantaja pe cei ce antreneaza. Asa ca as zice de ce sa nu incercam? Luati va rog legatura cu mine. Sau dati reply aici pentru a discuta cele de mai sus.

Cele bune!

Hai ROMANIA!

This Post:
00
253258.2 in reply to 253258.1
Date: 1/2/2014 4:59:12 AM
Overall Posts Rated:
345345
(32335609)

Puteti gasi 5 jucatori tineri pe Lista de transferuri acum. Dintre ei, acesta este unul interesant. 5 OD, 6 PA vor fi utile ca sa nu pierdeti un sezon mai tarziu pentru ele.

Last edited by Boston Celts at 1/2/2014 4:59:32 AM

This Post:
00
253258.3 in reply to 253258.2
Date: 1/4/2014 8:06:15 AM
Overall Posts Rated:
345345
(32335702)

Owner: Orlando Rush

Weekly salary: $ 3 433
Role: draws a paycheck
(BuzzerBeta)

DMI: 13100
Height: 6'3" / 190 cm
Potential: allstar
Game Shape: respectable
Jump Shot: respectable Jump Range: mediocre
Outside Def.: respectable Handling: pitiful
Driving: awful Passing: average
Inside Shot: inept Inside Def.: pitiful
Rebounding: mediocre Shot Blocking: inept
Stamina: strong Free Throw: respectable

Experience: atrocious

poate fi util pentru U21. Este foarte ieftin si poate deveni o rezerva decenta. Potentialul lui ii va permite sa fie un titular foarte bun in liga 3 sau un jucator de rotatie in liga 2. Recomand 1v1, OD, PA

This Post:
00
253258.4 in reply to 253258.3
Date: 1/10/2014 12:32:51 PM
Overall Posts Rated:
345345
(32335824) Daca din intamplare planul vostru de antrenament este 2 sezoane recuperari, si un sezon aruncare din caciula, acesta este un jucator care va va fi util. Are secundare bune si inaltime. Va creste repede pe competentele de baza.

(32335560) Acest jucator poate fi piesa de rezistenta. Este perfect pentru a testa Elastic Effect.

Amandoi de 18 ani, amandoi au sanse de U21 daca sunt antrenati. Amandoi pot fi piese importante din echipele voastre.

In alta ordine de idei, am jucat cu Franta saptamana asta, campioana sezonului trecut. Am facut un meci bunicel. Avand in vedere ca conducatorul nostru de joc si extreme sunt de 20 chiar nu a fost rau. Am pierdut la 16 puncte, ceea ce nu e nici asta prea rau. Nu arata nici prea bine.

Saptamana viitoare avem meci contra vecinilor nostri, Ungaria. Echipa lor este usor mai valoroasa, iar noi cu exceptia a 4 jucatori stam groaznic la gameshape. In conditiile in care cel mai bun pivot al nostru a jucat 100 de minute saptamana trecuta. Nu e rozalie treaba. Degeaba ne chinuim sa antrenam, daca acum cand e momentul, nu avem grija de forma.

Pe o nota mai pozitiva, generatia de 20 de ani continua sa se dezvolte binisor. Avem 3 jucatori care vor fi cel putin interesanti.

Cei de 18 ani au acum prim planul pentru antrenament. Daca aveti jucator de 18 ani si nu a luat inca nimeni legatura cu voi, luati legatura cu mine sau cineva din staff. Daca cumva aveti itnrebari legate de antrenament nu ezitati in nici un moment. Treaba noastra e sa va ajutam sa antrenati, iar pentru cei noi sa va ajutam sa va adaptati cat mai repede la joc si la principiile sale. Multumesc celor care antreneaza si sustin echipa de tineret a Romaniei!

This Post:
00
253258.5 in reply to 253258.4
Date: 1/10/2014 12:54:55 PM
Overall Posts Rated:
7272
Posibil să mă bag la Nedelcu. Nasolu al meu are nume predestinat... :D

This Post:
11
253258.6 in reply to 253258.5
Date: 1/24/2014 10:43:30 AM
Overall Posts Rated:
345345
Ne apropiem de jumatatea campaniei noastre. Deocamdata stam pe un 0-3 destul de descumpanitor(nu as zice neaparat dezamagitor). Inteleg ca multa lume vrea sa vada rezultate, insa generatia pe care o avem acum face acest lucru destul de complicat, iar programul nu ne ajuta mai deloc. In clipa de fata cei mai buni jucatori din lot sunt cei de 20 de ani, pe de-o parte este imbucurator pe de alta parte este trist. Probabil estimarea corecta ar fi ca vom termina cu 2-3 victorii in functie de cum vor evolua actualii jucatori(din punct de vedere al antrenamentului).

Strategia abordata este una pe termen lung, si pentru mine sunt destul de greu de inghitit infrangerile astea insa pot sa va zic ca jucatorii care vin din urma sunt din ce in ce mai buni, si facem mari eforturi sa tragem de ei sa fie antrenati. Vor veni vremuri mai bune:)

In alta ordine de idei,

saptamana viitoare vor fi salvati 2 sau poate 3 jucatori de la categoria "Retired". Va voi anunta pe forum, toti sunt de 18 ani si potential 8-9.

This Post:
00
253258.7 in reply to 253258.6
Date: 1/27/2014 7:27:55 AM
Overall Posts Rated:
345345
(32335895)

Jump Shot: pitiful(2) Jump Range: inept(4)
Outside Def.: respectable(7) Handling: pitiful(2)
Driving: inept(4) Passing: inept(4)
Inside Shot: respectable(7) Inside Def.: average(6)
Rebounding: respectable(7) Shot Blocking: respectable(7)
Stamina: pitiful(2) Free Throw: mediocre(5)

Experience: atrocious

Un jucator foarte interesant. Poate fi o extrema foarte buna. Se va vinde scump dar se va merita in timp

This Post:
00
253258.8 in reply to 253258.7
Date: 1/28/2014 10:33:14 AM
Overall Posts Rated:
345345
Am avut parte ieri seara si de prima victorie in acest turneu:
(27002)

Am profitat ca urmatoarele saptamani avem parte de un program mai usor, si i-am lovit pe nemti cu un CT, spre marea lor dezamagire. Ar trebui sa putem sa adunam entuziasmul la loc pentru meciul final cu Georgia. Corneliu Nicula(de la G&G Invaders - Franta ) si Medieseanul Viorel Lungu au condus ostilitatile si ne-au adus victoria cu 18 puncte, 8 recuperari, 6 pase decisive, respectiv 16 puncte 3 recuperari.
Am reusit sa revenim de la un deficit de -15 puncte(45-30) si sa obtinem o victorie destul de importanta pentru noi.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
253258.11 in reply to 253258.8
Date: 2/14/2014 3:41:54 AM
Overall Posts Rated:
345345
Se apropie tot mai tare momentul in care trebuie sa tragem linie la sezonul incheiat si sa adunam pentru a vedea cu ce ramanem.

Sezonul, cum a fost si de asteptat. a fost dezastruos.
Rezultatele concrete.
Am avut 4 meciuri impotriva unor tari foarte puternice. Franta, Ungaria, Belarus, Germania. Singurul mod realist de a-i provoca pe acestia a fost sa jucam CT vs TIE ceea ce s-a si intamplat impotriva Germaniei, unde am castigat cu putin noroc. Am jucat mai apoi impotriva Tarii Galilor(Wales) si Islandei care fata de noi erau intr-o postura similara. Si acestia din urma ne-au servit pe noi cu CT astfel incat au avut castig de cauza. Ultimul meci este impotriva Georgiei, care probabil ne va da si ea, la randul ei, CT. Au o echipa buna, iar noi stam destul de prost la majoritatea capitolelor.

Lucrurile nevazute(sau care uneori sunt trecute cu vederea):
- nu am avut nici un jucator pentru pozitia de conducator de joc, aruncator, de 21 ani, care sa fie pregatit sa joace.
- Am avut un pivot foarte bun pe care nu l-am putut folosi aproape deloc din pricina formei.
- am avut parte de o grupa foarte puternica in conditiile care echipa noastra a fost complet nepregatita.
- Prietenii nostri buni, managerii chinezi ne-au facut praf cativa jucatori, cumparandu-i si incercand sa ii vanda la suprapret pentru profit, e si vina noastra deoarece nu ne-am implicat suficient in cumpararea lor

Speram la o continuare mai buna, mai este mult de lucru.