(32335824) Daca din intamplare planul vostru de antrenament este 2 sezoane recuperari, si un sezon aruncare din caciula, acesta este un jucator care va va fi util. Are secundare bune si inaltime. Va creste repede pe competentele de baza.
(32335560) Acest jucator poate fi piesa de rezistenta. Este perfect pentru a testa Elastic Effect.
Amandoi de 18 ani, amandoi au sanse de U21 daca sunt antrenati. Amandoi pot fi piese importante din echipele voastre.
In alta ordine de idei, am jucat cu Franta saptamana asta, campioana sezonului trecut. Am facut un meci bunicel. Avand in vedere ca conducatorul nostru de joc si extreme sunt de 20 chiar nu a fost rau. Am pierdut la 16 puncte, ceea ce nu e nici asta prea rau. Nu arata nici prea bine.
Saptamana viitoare avem meci contra vecinilor nostri, Ungaria. Echipa lor este usor mai valoroasa, iar noi cu exceptia a 4 jucatori stam groaznic la gameshape. In conditiile in care cel mai bun pivot al nostru a jucat 100 de minute saptamana trecuta. Nu e rozalie treaba. Degeaba ne chinuim sa antrenam, daca acum cand e momentul, nu avem grija de forma.
Pe o nota mai pozitiva, generatia de 20 de ani continua sa se dezvolte binisor. Avem 3 jucatori care vor fi cel putin interesanti.
Cei de 18 ani au acum prim planul pentru antrenament. Daca aveti jucator de 18 ani si nu a luat inca nimeni legatura cu voi, luati legatura cu mine sau cineva din staff. Daca cumva aveti itnrebari legate de antrenament nu ezitati in nici un moment. Treaba noastra e sa va ajutam sa antrenati, iar pentru cei noi sa va ajutam sa va adaptati cat mai repede la joc si la principiile sale. Multumesc celor care antreneaza si sustin echipa de tineret a Romaniei!