BuzzerBeater Forums

BB România > [NT] Sezonul 26

[NT] Sezonul 26 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252760.1
Date: 12/27/2013 3:11:28 PM
Overall Posts Rated:
690690
Salut tuturor,

Sezonul 25 s-a incheiat, acum incepe un altul care, sper eu, va fi unul bun pentru ambele selectionate.
Inainte de a va oferi opinia mea vizavi de acest nou sezon, permiteti-mi sa fac un scurt bilant al celui ce tocmai a trecut.

Sezonul 25:

Dupa cum stiti, performantele noastre in Campionatul European nu au fost bune, chiar daca am terminat grupa pe locul 5, adica cel mai bun rezultat la care puteam spera. Nu voi explica din nou ce s-a intamplat, am facut asta in thread-ul sezonului respectiv.
Sa vorbim un pic de amicale... Am vrut sa profit de ele pentru a face niste teste folositoare pentru viitor. In mod voluntar am ales sa jucam aceste amicale impotriva unor echipe bune, stiind ca nu vom castiga mare lucru, dar avand siguranta ca testele vor fi ceva mai pertinente jucand impotriva unor echipe din aceasta clasa. Nu am fi avut nici un interes sa jucam impotriva unor echipe slabe.

Aproape toti adversarii au jucat cu cea mai buna echipa a lor impotriva noastra. Cum in ultimul meci oficial am jucat "Baga Mare" si cum am mai facut si ceva schimbari in lot, nu am avut deloc entuziasm in aceste jocuri (ne costa 0.5 puncte entuziasm cand scoatem un jucator din lot).

- cu Belgia: (26577)am facut niste teste cu privire la ordinea rezervelor, deoarece rezervele noastre de regula nu joaca destul. Testul s-a dovedit a fi unul negativ si am pierdut meciul datorita acestui paramentru.
- cu Turcia: (26621) am jucat cu cea mai buna echipa pe care am avut-o disponibila cu exceptia lui Morosanu pe care l-am jucat pe post de Extrema. Am pierdut fiindca Turcia este o echipa foarte puternica, dar nu am fost prea departe de ei, datorita diferentei de entuziasm.
- cu Suedia: (26664)Am incercat Atac Rapid pentru a avea o paleta mai larga de optiuni in tactica. Testul a fost negativ.
- cu Franta: (26707) am introdus din nou cea mai buna echipa, cu exceptia lui Paraschiv pe care l-am jucat pe post de Extrema (acest post ne da in continuare batai de cap). Am facut un meci bun impotriva unei echipe de top.
- cu Danemarca: (26764)formele noastre nu erau bune, am facut cateva modificari la 5-ul de start, cativa jucatori m-au dezamagit. Entuziasmul a fost 1 din cauza altor schimbari in lot.
- cu Panama: (26811)din nou teste privind jucatorii, alt rezultat dezamagitor.

In principiu am pierdut multe meciuri, dar aceste teste au fost necesare si nu am nici un regret in ceea ce le priveste. Stiu ca poate fi frustrant sa pierzi atat de mult, dar aceste meciuri mi-au permis sa-mi fac o idee mai clara despre cum vom trata acest sezon. Meciurile oficiale sunt foarte importante, meciurile amicale nu. Poate veti avea pareri diferite fata de remarca mea si pot intelege asta.

Vom mai juca un ultim amical Luni impotriva Boliviei.

Draftul Sezonul 26

Am facut un update in baza noastra de date asupra tuturor jucatorilor. Voi dezvolta acest subiect ceva mai tarziu.
In acest sezon draftul a fost oribil. De-a dreptul. Am vazut doar 3 jucatori de 18 ani cu potential "Va face parte din galeria celebritatilor" si 6 jucatori de 18 ani cu potential "MVP". Foarte slab draft! Toti acesti jucatori se afla in liga a III-a.
Poate am sarit cativa (selectia a fost facuta cu ajutorul programului NT Scout, iar acesta mai poate da erori ocazionale), deci daca aveti jucatori cu potential peste "MVP", nu ezitati sa ma contactati!
Am verificat calitatile acestor 9 jucatori, iar cel putin 4 dintre ei sunt decenti. Slabut! Acesta este motivul pentru care trebuie sa avem grija maxima de jucatorii nostri cu un astfel de potential.

Voi contacta personal toti managerii care au jucatori in baza de date, chiar si pe cei care nu mi-au raspuns sezonul trecut.

Last edited by philoumiha at 12/27/2013 4:22:50 PM

This Post:
00
252760.2 in reply to 252760.1
Date: 12/27/2013 3:12:05 PM
Overall Posts Rated:
690690
Haideti sa vorbim un pic despre ce avem in baza de date:

- 22 ani: 4 jucatori, un Aruncator foarte promitator (Marinel Alecu (27891738), fost jucator la U21) si inca 3 jucatori care au foarte mult de lucru pana sa ajunga la nationala (o Extrema, o Extrema de Forta si un Pivot)
- 23 ani: 5 jucatori. Il avem pe Petre Vasile (26739601), deja in lot, care va deveni Extrema geniala de care Romania are atat de mare nevoie. Este foarte bine antrenat, multumita eforturilor pe care le depune managerul lui. Mai avem totodata 2 Aruncatori care joaca in Italia si China, insa managerii lor nu mi-au raspuns niciodata. Ultimii sunt Vali Badea (28009306) (fost jucator la U21, care este pe maini bune) si Marin Deaconescu (26740634) care este pe lista de transferuri.
- 24 ani: 10 jucatori. Generatia noastra de aur... este exceptional sa avem inca 10 jucatori de acest nivel la aceasta varsta. Multi dintre ei pot deveni jucatori cheie in viitor, unii chiar au avut sansa de a evolua pentru nationala (Florentin Alexandrescu (25384535), Sebastian Paraschiv (25384689), Madalin Ionescu (25385887)) iar altii au sanse reale de a ajunge la nationala in urmatoarele 2 sezoane daca vor fi antrenati la fel de bine cum sunt acum: dintre care Marcel Coman (25385865), Gabriel Mosoiu (25384763), Valentin Sitaru (25386014) sunt cei mai promitatori. Si Duiliu Plesa (25386264) are sanse daca potentialul lui nu-i va bloca prea rapid ascensiunea. Restul sunt tardivi in antrenament, dar voi fi cu ochii pe ei oricum.
- 25 ani: 4 jucatori. Ivan Stoian (24340159) e foarte aproape de a fi selectionat. Nelu Dumbrava (24339895) inca are de munca, dar are sanse bune sa primeasca o sansa in urmatoarele 2 sezoane. Nae Dragnea (24342597) este al meu, sezonul acesta va primi antrenament in ceea ce priveste secundarele, apoi urmatorul sezon ii voi antrena calitatile principale (ulterior il voi vinde, fiindca va fi complet). Ultimul pe lista este Adrian Albu (26888081) - a interziat dar nu se stie niciodata...
- 26 ani: 5 jucatori. Aceasta a fost o generatie foarte buna cu Claudiu Vasile (23099594), Stefan Alexa (23097578) si Sergiu Georgescu (23097130) care deja fac parte din lot si sunt foarte bine antrenati. Bogdan Dulgheru (23099599) a fost testat in cateva meciuri, insa inca are nevoie de antrenament. Managerul sau, care tocmai a platit frumoasa suma de 1.3 mil ca sa-l cumpere, nu mi-a raspuns inca. Ultimul pe lista e Toader Toma (23100146) dar din pacate sansele lui sunt mici.
- 27+ : 12 jucatori care deja au jucat pentru nationala. Multi dintre ei nu mai sunt antrenati.

Cel mai in varsta jucator are 30 de ani, ceea ce inseamna ca putem construi ceva frumos. Daca aveti un jucator despre care aveti dubii ca ar trebui/n-ar trebui sa faca parte din echipa nationala, nu ezitati sa ma intrebati.

Oricum, va multumesc pentru toate eforturile depuse cu antrenamentul! E singurul mod prin care putem progresa. Secundarele sunt foarte importante pentru a atinge un nivel inalt de performanta, asa ca pentru orice nelamuriri aveti, intrebati-ma si va voi raspunde ce profil ar trebui sa aiba jucatorul in cauzai. Si foarte important - daca aveti un jucator foarte promitor in lot, nu uitati asta: "Va rog sa-l antrenati sau sa-l vindeti!"

Last edited by philoumiha at 12/27/2013 4:27:15 PM

This Post:
55
252760.3 in reply to 252760.2
Date: 12/27/2013 3:12:23 PM
Overall Posts Rated:
690690

Sezonul 26:

In acest sezon vom juca in Turneul de Consolare. Vom intalni 8 echipe din toata lumea. Dupa 8 jocuri, primele 32 de echipe vor merge mai departe.

Inca nu ne stim programul. Sincer, sper sa fie unul accesibil (sau macar nu infernal). In oricare din cazuri, obiectivul principal va fi sa ne calificam in primele 32 echipe de care vorbeam. Mai departe, va depinde si de adversari... spre exemplu acum 2 sezoane am dat de Canada.. sa speram la rezultate mai bune de la acest sezon!

Cativa jucatori indispensabili:

- Exterior: Laurentiu Irimie, Cristian Nicolescu, Claudiu Vasile, Victor Gogonea.
- Extreme: Alexandru Badea, Florentin Alexandrescu, Petre Vasile
- Interior: Pompei Radu, Silviu Cazan, Gratian Muntean, Daniel Morosanu, Sergiu Georgescu, Stefan Alexa

Alti jucatori ce pot fi convocati la nevoie: Dragos Popescu, Ciprian Iacob, Romica Joita, Ivan Stoian, Bogdan Dulgheru, Madalin Ionescu si Sebastian Paraschiv.

Alt obiectiv pe care-l am in acest sezon este sa incerc sa readuc in Romania jucatori (sau potentiali jucatori) - pentru ca managerii romani sa aiba grija de ei. Sunt cativa manageri romani care chiar vor sa ajute nationala. Voi continua sa pastrez o relatie stransa cu toti managerii ca sa pot anticipa viitoare vanzari. Este foarte important pentru mine sa se dezvolte o comunitate in jurul echipei nationalelor.

Ultimul punct pe lista despre care as vrea sa vorbesc:
In acest sezon voi organiza un concurs de pronosticuri, concentrat ca idee in jurul nationalei mari. Voi deschide saptamana urmatoare un thread separat pe acest subiect. Va fi vorba si de un premiu pentru castigator sper, prin urmare, ca vor participa cat mai multi.

Imi cer scuze daca a fost un discurs mai lung, dar am vrut neaparat sa ating cateva subiecte delicate.

Ii multumesc lui MCMXC a.D. pentru traducerea si corectarea acestor lungi discursuri!

Sa aveti un sfarsit de an superb! Sanatate si fericire!

Hai Romania!

This Post:
00
252760.4 in reply to 252760.3
Date: 1/7/2014 7:39:28 AM
Overall Posts Rated:
690690
Am scapat capcanei intisa de Ecuador. (27286)

In acelasi timp, urmatorul nostru adversar Republica Dominicana a castigat impotriva Macedoniei. (27302) Si ei au dat "Baga Mare", deci e foarte bine pentru noi.

This Post:
11
252760.5 in reply to 252760.4
Date: 1/7/2014 8:52:32 AM
Overall Posts Rated:
3838
Se pare ca reconstructia echipei merge foarte bine, alaturi de implicarea managerilor si nu in ultimul rand managerului, care alege perfect.

HAI ROMANIA

This Post:
00
252760.6 in reply to 252760.5
Date: 1/14/2014 3:47:44 AM
Overall Posts Rated:
690690
Multumesc :-)

Am avut un meci foarte usor impotriva Rep-Dominicana (27323)

Dupa 2 meciuri, stam bine pe locul 7:

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6...)

A venit si calendarul. Avem un program foarte interesant.

Vs Singapore (66)
@ U.A.E (89)
@ Barbados (88)
vs Macedonia (56)
@ Bolivia (82)
vs Costa-Rica (92)

Cele 2 meciuri "dificile" vor avea loc acasa. Va rog frumos sa aveti mare grija de forme saptamana aceasta.

Multumesc mult pentru tot!

Hai Romania!

This Post:
00
252760.8 in reply to 252760.7
Date: 1/14/2014 4:18:21 AM
Overall Posts Rated:
690690
Ai fost grabit sa vezi rezultatul tau? Nu regreti acum?))

This Post:
00
252760.10 in reply to 252760.9
Date: 1/17/2014 10:13:29 AM
Overall Posts Rated:
690690
Andi Miron (31283974) m-a sunat si vrea neaparat sa fie salvat. Experienta sa in China a fost interesanta dar i-ar face placere sa revina in tara.

Andi are inca multe defecte dar poate inca sa fie orientat ca SF sau PF. In ambele cazuri, nu o sa fie usor ca sa ajunga la nivel international dar are sanse mari daca va gasi un proprietar motivat.

Last edited by philoumiha at 1/17/2014 10:13:52 AM