Salut tuturor,
Sezonul 25 s-a incheiat, acum incepe un altul care, sper eu, va fi unul bun pentru ambele selectionate.
Inainte de a va oferi opinia mea vizavi de acest nou sezon, permiteti-mi sa fac un scurt bilant al celui ce tocmai a trecut.
Sezonul 25:Dupa cum stiti, performantele noastre in Campionatul European nu au fost bune, chiar daca am terminat grupa pe locul 5, adica cel mai bun rezultat la care puteam spera. Nu voi explica din nou ce s-a intamplat, am facut asta in thread-ul sezonului respectiv.
Sa vorbim un pic de amicale... Am vrut sa profit de ele pentru a face niste teste folositoare pentru viitor. In mod voluntar am ales sa jucam aceste amicale impotriva unor echipe bune, stiind ca nu vom castiga mare lucru, dar avand siguranta ca testele vor fi ceva mai pertinente jucand impotriva unor echipe din aceasta clasa. Nu am fi avut nici un interes sa jucam impotriva unor echipe slabe.
Aproape toti adversarii au jucat cu cea mai buna echipa a lor impotriva noastra. Cum in ultimul meci oficial am jucat "Baga Mare" si cum am mai facut si ceva schimbari in lot, nu am avut deloc entuziasm in aceste jocuri (ne costa 0.5 puncte entuziasm cand scoatem un jucator din lot).
- cu Belgia: (26577)am facut niste teste cu privire la ordinea rezervelor, deoarece rezervele noastre de regula nu joaca destul. Testul s-a dovedit a fi unul negativ si am pierdut meciul datorita acestui paramentru.
- cu Turcia: (26621) am jucat cu cea mai buna echipa pe care am avut-o disponibila cu exceptia lui Morosanu pe care l-am jucat pe post de Extrema. Am pierdut fiindca Turcia este o echipa foarte puternica, dar nu am fost prea departe de ei, datorita diferentei de entuziasm.
- cu Suedia: (26664)Am incercat Atac Rapid pentru a avea o paleta mai larga de optiuni in tactica. Testul a fost negativ.
- cu Franta: (26707) am introdus din nou cea mai buna echipa, cu exceptia lui Paraschiv pe care l-am jucat pe post de Extrema (acest post ne da in continuare batai de cap). Am facut un meci bun impotriva unei echipe de top.
- cu Danemarca: (26764)formele noastre nu erau bune, am facut cateva modificari la 5-ul de start, cativa jucatori m-au dezamagit. Entuziasmul a fost 1 din cauza altor schimbari in lot.
- cu Panama: (26811)din nou teste privind jucatorii, alt rezultat dezamagitor.
In principiu am pierdut multe meciuri, dar aceste teste au fost necesare si nu am nici un regret in ceea ce le priveste. Stiu ca poate fi frustrant sa pierzi atat de mult, dar aceste meciuri mi-au permis sa-mi fac o idee mai clara despre cum vom trata acest sezon. Meciurile oficiale sunt foarte importante, meciurile amicale nu. Poate veti avea pareri diferite fata de remarca mea si pot intelege asta.
Vom mai juca un ultim amical Luni impotriva Boliviei.
Draftul Sezonul 26Am facut un update in baza noastra de date asupra tuturor jucatorilor. Voi dezvolta acest subiect ceva mai tarziu.
In acest sezon draftul a fost oribil. De-a dreptul. Am vazut doar 3 jucatori de 18 ani cu potential "Va face parte din galeria celebritatilor" si 6 jucatori de 18 ani cu potential "MVP". Foarte slab draft! Toti acesti jucatori se afla in liga a III-a.
Poate am sarit cativa (selectia a fost facuta cu ajutorul programului NT Scout, iar acesta mai poate da erori ocazionale), deci daca aveti jucatori cu potential peste "MVP", nu ezitati sa ma contactati!
Am verificat calitatile acestor 9 jucatori, iar cel putin 4 dintre ei sunt decenti. Slabut! Acesta este motivul pentru care trebuie sa avem grija maxima de jucatorii nostri cu un astfel de potential.
Voi contacta personal toti managerii care au jucatori in baza de date, chiar si pe cei care nu mi-au raspuns sezonul trecut.
Last edited by philoumiha at 12/27/2013 4:22:50 PM