נפתח את העונה הזו בברכותיי למור על הבחירה לקדנציה נוספת בנבחרת הצעירה. אני חושב שהוא ראוי מאוד ובטוח שימשיך לעשות עבודה טובה.
ולענייני הנבחרת הבוגרת שחוזרת מהפגרה בכוחות מחודשים:
אחרי עונה ראשונה מעניינת שלמרות כמה נצחונות יפים על נבחרות בכירות משלנו ומאזן טוב הסתיימה בהדחה אכזרית על הפרש סלים של 9 נקודות מהמקום השני וטעם של החמצה, נקווה לנצל את הסגל המוכן יותר העונה ואת הנסיון הזה ולעשות עונה נפלאה שתעשה כיף לכולנו כאן.
צפויים עוד שניים שלושה שינויים בסגל במהלך המחזורים הקרובים כאשר נזמן רכז וגבוה, וגם פתחנו את העונה עם פציעה מצערת של ורסנו שדווקא הבשיל לתפקיד משמעותי יותר העונה אבל מעבר לזה אני מאוד מקווה שהעונה נוכל לרוץ עם הסגל הקיים והמשובח בעיניי ונקווה שנצליח יפה עם הכושר.בין אם כן ובין אם לא יש גם אלטרנטיבות לרוב העמדות ונקווה לעשות ריצה יפה העונה ולהגיע רחוק.
בקרוב אני מקווה להעלות כאן את כל הסטטיסטיקות של העונה שעברה על מנת שתקבלו תמונה של חשיבות כל שחקן בסגל לעונה הקודמת ואת היתרונות/חסרונות של הנבחרת שלנו.
לקראת המשחקים הבאים נשתדל גם להביא סקירות על יריבות
יש לציין גם שהשבוע
פתחנו את העונה עם נצחון קל על קוריאה ב50 הפרש,
קישור למשחק:
(19964)ביום שני הקרוב נשחק מול איחוד האמירויות במשחק שלא אמור להיות משוכה קשה מדי גם אם יהיו הבדלי גישות.
כולם מוזמנים להגיב כאן בכל נושא הקשור לנבחרת
שתהיה עונה מוצלחת ומעניינת לכולנו , בליגות ובקבוצות האישיות ובנבחרת ישראל
בהצלחה!
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...