BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Απονομή βραβείων σεζόν 19

Απονομή βραβείων σεζόν 19

Set priority
Show messages by
This Post:
44
214991.1
Date: 04/24/2012 18:02:38
Overall Posts Rated:
150150
ώρα λοιπόν να δούμε αυτούς που ξεχώρισαν την σεζόν που μας πέρασε...κάθε σεζόν είναι διαφορετική...αυτή μπορεί να μην είχε τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδια από θέμα στατιστικών αλλά καμμία ομάδα δεν πήρε εύκολα όλα τα αποτελέσματα που ήθελε..και αυτό το δείχνουν και οι 3 ήττες που έχουν οι 2 πρώτοι..

όποιος θέλει συμμετέχει, δεν ψηφίζουμε τον εαυτό μας ή παίχτες μας εκτός της τελευταίας ερώτησης...σε περίπτωση ισοβαθμίας...θα διαλέξω εγώ τον νικητή :PPP!!

τα βραβεία θα είναι τα ίδια με τα περσινά...

1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ
εδώ ψηφίζουμε το καλύτερο ρόστερ απλά..ωμή δύναμη..ποιος έχει την πιο ισχυρή και ολοκληρωμένη ομάδα;;;
εσείς θα το ψηφίσετε...


2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ

ποιος είναι ο τρελιάρης μάνατζερ που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει;;;παίζει χαλαρά όταν πρέπει, χτυπάει στρατηγικά παιχνίδια και τα παίρνει;;;
εδώ ψηφίζουμε τον ειδικό στις τακτικές, στον προγραμματισμό της ομάδας του και τον μαέστρο των μεταγραφών...ψηφίστε αν θέλετε αυτόν που δεν νικάτε ποτέ...ή αυτόν που σας γύρησε μια σίγουρη νίκη σας στο κεφάλι και σας πήρε το ματς...ο καθένας βάζει τα δικά του κριτήρια...

3.Τίτλος MVP
ο καλύτερος, πιο αποδοτικός παίχτης του ομίλου...ένας σούπερσταρ!!!!(όχι την προοπτική)
αυτός που σκοράρει κάνει άμυνα και καθαρίζει και το γήπεδο μετά το παιχνίδι...ο εργατικός τύπος που δεν το βάζει κάτω ποτέ...αν θέλετε ψηφίζετε έναν πανάκριβο παίχτη που τρομάζει τον αντίπαλο μόνο από τα λεφτά που παίρνει...ο καθένας επιλέγει εδώ ποιος είναι κατά την άποψη του ο καλύτερος παίχτης του ομίλου...

4.Τίτλος Πολύτιμου
όλοι κάποια στιγμή ζηλέψαμε έναν παίχτη ενός αντιπάλου μας...κάποιον που μας πέταξε μια 30αρα με καλά ποσοστά ή κατέβασε 25 ριμπάουντ και μας ρήμαξε τη ρακέτα..μπορεί κάποιος που έβγαλε 20 ασιστ και άφησε τους αμυντικούς μας χαζούς...ένας παίχτης που ταιριάζει με το ρόστερ μας...αυτόν που θα θέλαμε να είχαμε εμείς και όχι ένας αντίπαλος..εδώ λοιπόν θα διαλέξουμε αυτόν τον παίχτη...

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
ποιος πασάρει, σουτάρει και κάνει άμυνα ταυτόχρονα;;;τι είναι αυτό που λέμε το τέλειο πόιντ γκαρντ;;;
υπάρχει στον όμιλο μας;;;αυτόν θα βρείτε και θα ψηφίσετε εδώ πέρα...

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
άλλοι θέλουν το 2αρι τους να βομβαρδίζει τα καλάθια..άλλοι να κόβει τα πόδια των αντιπάλων του..άλλοι το θέλουν να πασάρει πιο πολύ από ότι σουτάρει..ένας όμως είναι αυτός που θα ξεχωρίσει..αυτός που θα διαλέξετε εσείς ως το καλύτερο 2αρι της κατηγορίας!!

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
ο παίχτης που παίζει μέσα, σκοράρει από έξω, κλέβει την μπάλα από τον άσσο και μετά καρφώνει μπροστά στο πρόσωπο του σέντερ...αυτό είναι το καλό 3αρι...ο παίχτης που τα κάνει όλα και δεν ξεχνά να δίνει και καμμία πάσα στους συμπαίκτες του..να βάλουν και αυτοί κανένα καλάθι..:P

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
κατά παράδοση τα καλά 4αρια είναι αυτά που έχουν τα καλύτερα ποσοστά στο παιχνίδι...δεν είναι εύκολο όμως να τα βρεις...πιστεύω έχουμε τέτοια στο όμιλο μας..το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψηφίσετε το καλύτερο..

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
έχετε ακούσει την έκφραση beast in the paint???αυτό ψάχνουμε εδώ..

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
σαν ευχάριστη ψηφίζουμε αυτόν που κατά τη γνώμη μας ξεπέρασε τα όρια του και σκαρφάλωσε με μαεστρία πιο ψηλά βαθμολογικά από εκεί που περιμέναμε...

σαν δυσάρεστη..ότι σας κατέβει!!:)

11.Τίτλος καλύτερου παίχτη
ο καθένας έχει έναν παίχτη που γι αυτόν κάνει τη διαφορά στην ομάδα του...μπορεί να είναι ο πρώτος σκόρερ ή αυτός που κάνει την κρυφή δουλειά...πιθανό να είναι η πρώτη σας μεταγραφή, ο αρχηγός που ουρλιάζει από τον πάγκο...μπορεί το καινούριο σας ντραφτ..δεν ξέρω ποιος είναι πάντως εδώ θα ποστάρετε την προτίμηση σας για τον παίχτη αυτόν...




περιμένω μεγάλη συμμετοχή όσο αυτό είναι εφικτό..ελπίζω να σας άρεσε ο τρόπος που τα έγραψα...όποιος θέλει μπορεί να δει και την περσινή διαδικασία ψηφοφορίας για να μπει στο κλίμα...

This Post:
00
214991.2 in reply to 214991.1
Date: 04/25/2012 07:09:47
Overall Posts Rated:
10001000
1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ


Μέγας Αλέξανδρος

μακράν του δεύτερου για εμένα λόγω βάθους.δεν λέω ότι είναι τέλειο επιθετικά.αλλά δεν φοβάται τους τραυματισμούς αυτή η ομάδα,ενώ βγάζει σούπερ άμυνες μέσα ακόμα και με ζώνη 3-2 και χωρίς να χάνει τα ριμπάουντς.

2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ


Μέγας Αλέξανδρος

έλεγχε πάντα την κατάσταση,νίκησα όλα τα σημαντικά ματς,έκανε πορεία στο κύπελλο,ενώ παραλίγο να αποκλείσει και τον Μάτσας(σχετικό είναι αυτό βέβαια).

3.Τίτλος MVP


Εσμερίθ


είναι πάντα ικανός να βάλει 50+ πόντους για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.όπως χθες πχ που είχε ξεκινήσει με 9/27 σε 36 λεπτά και τελείωσε με 55 πόντους!

4.Τίτλος Πολύτιμου


Μάρχαντ

ουσιαστικά είναι όπως θα ήθελα να φτιάξω τον Τζόκοβιτς(με εξαίρεση τα ριμπάουντς).παίκτης εργαλείο σοβαρό.

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ


ο Κλουκ του Ορέστη

τον προπονεί καιρό και σίγουρα είναι πολύ αξιόλογος άσοςδεν ξέρω τα σκιλς του,αλλά υποθέτω πως μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες του με λίγη σωστή προπόνηση.ίσως του λείπει λίγη άμυνα.

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ


Κραφτ του Παντελή

μπορεί ο Γκοέσας να είναι το αστέρι του ομίλου,αλλά ο κράφτ έχει τις αντοχές που πρέπει με αποτέλεσμα να είναι ντούρασελ,,ενώ είναι πάντα αξιόπιστος αμυντικά.

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ


ο Σταματάκος του Γιώργου

ακούγεταο οξύμωρο να ψηφίζω MVP τον Εσμερίθ και να μην τον βάζω στην καλύτερη 5άδα,αλλά ειλικρινά πιστεύω πως ο Σταματάκος είναι πιο ολοκληρωμένος.έχει κάποιες φορές πρόβλημα με τα φάουλ.ίσως η μοναδική του αδυναμία.

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ


Μάρχαντ του Γιάννη

μπορεί να έφυγε,αλλά όλη τη σεζόν ήταν εδώ.δεν είναι το απόλυτο εργαλείο αφού δεν είναι ότι καλύτερο για εσωτερικά συστ'ηματα.για εξωτερικά όμως είναι μανούλα.

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ


ποιον να πρωτοδιαλέξεις εδώ.να πω Λογκανίντζε μόνο και μόνο για να τιμήσω τον Βόλο του Στέφανου που είχε φοβερή πορεία φέτος.

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη


χμμμμ

ευχάριστη έκπληξη για εμένα ο Μέγας που ήρθε από την IV και έκανε πρωταθλητισμό.αρχικά δεν το περίμενα.επίσης η μόνη ομάδα που έχει μόνο Έλληνες στο ρόστερ.

δυσάρεστη πάλι ο Μέγας γιατί ενώ είναι φοβερός μάνατζερ που θα θέλαμε να ακούμε τις απόψεις του,δεν έχει πει ούτε ένα γεια στο φόρουμ.

11.Τίτλος καλύτερου παίχτη


Κουλουχέρης

όλοι ξέρουμε ότι έχω αδυναμία στον Σιδηρόπουλο και ότι αυτός είναι το αγαπημένο παιδί.αλλά κάθε χρόνο Σιδηρό ψηφίζω.ε φέτος θα κάνω την έκπληξη και θα πω Κουλουχέρη λόγω της πορείας της εθνικής μας νέων της οποίας είναι μέλος και έχει συνεισφέρει μέχρι τώρα.


μια συγγνώμη για κάποια αστέρια ή αστεράκια που έμειναν έξω.
Γκοέσας,Όλιτς,Ντάουεν,Βερνίκος,ο Αλερινός του Στέφανου,ο Κασάπης του Χρήστου,οι Κάγκουρας και Κωστάκης του Βαλάντη,ο Χάνλον του άλλου Στέφανου,ο Τσουνκάο του Τζόκερ και πολλοί άλλοι θα μπορούσαν να είναι στις προτιμήσεις μου.

ΥΓ:2η ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι ο Γιάννης ο Πλαγκ δεν παράτησε το παιχνίδι όπως φοβηθήκαμε κάποια στιγμή.θα ήταν κρίμα πραγματικά.




















Last edited by stelaios at 04/25/2012 07:10:32

This Post:
11
214991.3 in reply to 214991.1
Date: 04/25/2012 07:53:39
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
649649
καταρχην ενα μπαλακι για τον κοπο σου...και ξεκιναω...


1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ

για δευτερη συνεχομενη χρονια ψηφιζω τον Agor Aegean...ειναι πληρης ομαδα νεανικη,προπονησιμη....ακομη και οι αλλαγες πιτσιρικαδες ειναι αξιοζηλευτοι. Με την αποκτηση του σεντερ εγινε πλεον πανισχυρος σε ολες τις θεσεις.


2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ
ψηφιζω γιαννη τον παντοκρατορα, χωρις να θελω να αδικησω ολους τους υπολοιπους που ειναι εξισου πολυ καλοι μανατζερ!!!ειναι δευτερος στον υποομιλοο του και με τα νεροπιστολα πολεμαει εναντια στα μπαζουκας:)))ειναι και οτι δεν μπορεσα να τον κερδισω ποτε και γενικα μου αρεσει ο τροπος που κινειται στη μεταγραφικη αγορα.


3.Τίτλος MVP
οπως περσυ ετσι και φετος αφου δεν μπορω να ψηφισω δικο μου παικτη ψηφιζω γκοεσας του αγορ...θα ψηφιζα τον σιδηροπουλο του στελιου αλλα η βαθμολογικη θεση του δεν μου το επιτρεπει...να ψηφισω mvp παικτη ομαδας που συμμετεχει στα πλει αουτ:))))


4.Τίτλος Πολύτιμου
Esmeriz ποιος αλλος????

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
αφου δεν μπορω να ψηφισω τον δικο μου, πιστευω οτι ο καλυτερος ειναι ο Filimon Chanoumofais των χρυσων αστεριων...παικτης με χαμηλο μισθο που κανει πολυ καλα την δουλεια του...

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
εδω ο τιτλος παει στον μεγαλο, τεραστιο ασταματητο GOESAS

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
καλος ο Esmeriz αλλα ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ειναι πιο ολοκληρωμενος κατα την γνωμη μου. ειναι και ελληνακι οποτε....

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
ενα αλλο ελληνακι ο Sokratis Kagouras

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
ο κινεζος γιγαντας του θοδωρη Liu Daowen

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
ευχαριστη εκπληξη ο Μ. Αλεξανδρος..αν και ομαδα που πεφτει μαλλον οικιοθελως απο την ΙΙΙ στην ΙV και ξανανεβαινει στην ΙΙΙ και πρωταγωνιστει δεν ειναι εκπληξη..Δυσαρεστη ο Στελιος που του χαριζα την τεταρτη θεση και την πεταξε με την χτεσινη του ηττα.Και τωρα ερχεται σε δυσκολη θεση να ριξει στην IV ή να πεσει και ο ιδιος (που δεν το νομιζω) δυο καλα παιδια τον γιαννη ή τον παντελη...
σαν δυσάρεστη..ότι σας κατέβει!!:)

11.Τίτλος καλύτερου παίχτη
ΒΕΡΝΙΚΟΣ ποιος αλλος??αν και με τα φαουλ του με κρεμασε πολλες φορες αλλα ειναι μικρος και μαθαινει!!!με εκανε περηφανο παντως με την κληση του στην εθνικη και αναγκασε και τον μεγαλο ΜΑΜΟΥ να μιλησει με κολακευτηκα λογια για αυτον και την πρωτη ομαδα του μπλε ομιλου πριν απο λιγο καιρο Hypersonic Dragons να ενδιαφερθουν για την αποκτηση του.

Last edited by tapoutos 7 at 04/25/2012 08:31:34

This Post:
00
214991.4 in reply to 214991.3
Date: 04/25/2012 08:14:29
Overall Posts Rated:
10001000
όποιος θέλει συμμετέχει, δεν ψηφίζουμε τον εαυτό μας ή παίχτες μας εκτός της τελευταίας ερώτησης...σε περίπτωση ισοβαθμίας...θα διαλέξω εγώ τον νικητήPP!!


xaxaxaxaxaxaxaxa

μόνο 3 δικούς σου ψήφισες!


χαχαχαχαχα


This Post:
00
214991.5 in reply to 214991.4
Date: 04/25/2012 08:23:46
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
649649
ok θα αλλαξω δεν το προσεξα!!!χαχαχαχαχα

This Post:
00
214991.6 in reply to 214991.4
Date: 04/25/2012 08:35:54
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
649649
το εφτιαξα χαχαχα...sorry ημουν βραδυνος εχτες το μυαλο ειναι σαν μαρμελαδα και εχω ενα πονοκεφαλο...ελπιζω να ψηφισα σωστα...εσυ παντως στελιο αδικησες ενα παικτη μου σαν καλυτερο ΣΦ....Τον μεγιστο του ομιλου ΛΑΛΑΚΗ οποιος σταματησε τον σιδηρο στο μεταξυ μας ματς οταν απεβαλλες με την βοηθεια της διαιτησιας τον ΒΕΡΝΙΚΟ:))))

This Post:
00
214991.7 in reply to 214991.6
Date: 04/25/2012 08:54:09
Overall Posts Rated:
5555
Καταρχήν μπαλάκι για τον Γιαννη για το κόπο του..Στέλιο ευχαριστώ για τον ψήφο σου στο αγαπημένο μου Κραφτ. Μεχρι το βραδάκι θα προσπαθήσω να ψηφίσω και εγώ.

This Post:
00
214991.8 in reply to 214991.1
Date: 04/25/2012 17:03:05
Overall Posts Rated:
5555
1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ

Λοιπόν, ψηφιζω το καλύτερο ρόστερ του Γιαννη (Pantokratora).

2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ

Εδώ, μπορώ να πω ότι ο πιο τρελιάρης (καλύτερος) μάνατζερ είναι ο Στέλιος. Αν είχε λίγη τύχη στα τελευταία λεπτά των πιο πολλών παιχνιδιών του θα ήταν σίγουρα στις πρώτες θέσεις.

3.Τίτλος MVP
Ο Έσμεριθ είναι πραγματικός ηγέτης.

4.Τίτλος Πολύτιμου

Θέλω μια διορία 2 ημερών για να αποφασίσω ..ελπίζω να μου δώσετε :)

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
Rafael Galdón του Στέφανου. Ξέρει να βγάζει ασσίστ ο άτιμος.

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
Εδώ θα ήθελα να ψηφίσω το δικό μου τον Κραφτ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται ..οπότε αναγκαστικά ψηφίζω τον Juanjo Orquín του Πλαγιάρι.

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
O Σιδηρόπουλος με διαφορά

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
Chee Teck An του Ορέστη..ως παουερ έκανε φοβερά παιχνίδια με το πιο χτυπητό, αυτό με τον Στέφανο που έβαλε 42 ποντους.

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
Καγκουρας του GOLD STAR

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
Eυχάριστη και δυσάρεστη εκπλήξη ..τώρα μάλιστα..λοιπόν ψηφίζω τους Πρόξενους που αν και αποχαιρέτησαν την διοργάνωση σχετικά νωρίς ωστόσο δεν τα παράτησαν και έκαναν μερικές "κηδείες" (2 φορές με τον Τζόκερ, 1 φορά με μένα και το τελειωτικό χτύπημα με τον Θοδωρή)


11.Τίτλος καλύτερου παίχτη

Και φυσικά εδω ψηφίζω τον δικό μου το Κραφτ.Πραγματικά πρόκειται για ενα αριστούργημα για την ομάδα μου και μακάρι να συνεχίσει ετσι.


Last edited by BetTravel at 04/27/2012 17:55:18

This Post:
00
214991.9 in reply to 214991.1
Date: 04/25/2012 20:11:35
Overall Posts Rated:
150150
μάλλον πρέπει να ψηφίσω και εγώ σιγά σιγά μήπως και παρακινήσω και τους υπόλοιπους μάνατζερ...

1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ
εδώ θα ψηφήσω τον Great Alexander...θα μπορούσα να ψηφήσω και τον Αγορ αλλά δεν έχει βάθος στο ρόστερ του...για μένα ο μέγας έχει το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ....


2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ

αυτό ήταν αρκετά δύσκολο γιατί πραγματικά δεν νομίζω να υπήρξε κάποιος να ξεχωρίσει..ο Στέλιος είχε πολύ σωστές σκέψεις αλλά δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα και αυτό δεν τον κάνει και τόσο επιτυχημένο...
θα βάλω τον Βαλάντη επειδή με αυτό το παιχνίδι (42844453) με έβαλε σε πολλές σκέψεις...είναι κάτι το διαφορετικό...στο κάτω κάτω τα πήγε πολύ καλά και γενικά είχε μια από τις πιο σταθερές ομάδες του ομίλου..

3.Τίτλος MVP
Žutautas Goesas..είναι ο παίχτης που θα δώσει την άνοδο στον Γιώργο(αν την πάρει)


4.Τίτλος Πολύτιμου
Dimosthenis Chasiotis..συνήθως εδώ έβαζα κάποιο 3αρι...αλλά είπα να βάλω αυτό τον παίχτη γιατί σύντομα θα ήθελα έναν τέτοιο στο ρόστερ μου..ακόμα πιστεύω ότι αν τον είχα εγώ και όχι ο μέγας θα ήμουν πρώτος..:)

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
εδώ ήταν δύσκολο να αποφασήσω...θα ψηφίσω Filimon Chanoumofai...ο λόγος;;;
κάνει ότι κάνει και ο Rafael Galdón αλλά έχει 23κ λιγότερο μισθό...έξυπνη κίνηση από τα αστέρια να έχουν άσσο με καλές πάσες και χαμηλή εμβέλεια..ρίχνει αρκετά το μισθό...

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
εδώ υπάρχει μόνο ένας για μένα..Žutautas Goesas!!!ο παίχτης μπορεί να παίξει πρώτη κατηγορία τι άλλο να πούμε;;;
6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ



Κραφτ του Παντελή

μπορεί ο Γκοέσας να είναι το αστέρι του ομίλου,αλλά ο κράφτ έχει τις αντοχές που πρέπει με αποτέλεσμα να είναι ντούρασελ,,ενώ είναι πάντα αξιόπιστος αμυντικά.


Στέλιο γκαρντ με 4 στην πάσα δεν θα ψήφιζα...απλά δεν είναι στο στυλ μου..επενδύω πιο πολύ στην πάσα από ότι την επίθεση τελικά..:P

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
Kirilos Sidiropoulos..δεν υπάρχει κάποιος που να πλησιάζει το επίπεδο του...

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
Sokratis Kagouras..τέτοια παιχνίδια απλά δείχνουν το επίπεδο του παίχτη...(42844445)

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
Hadi Akrour του Άρη..χωρίς όμως να ξεχωρίζει...πολλοί θα μπορούσαν να έχουν αυτόν τον τίτλο...

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
σαν ευχάριστη δεν θα βάλω τον Αλέξανδρο γιατί το περίμενα ότι θα πάει καλά...θα βάλω τα αστέρια του Βαλάντη που ανέβασαν το επίπεδο και τη βαθμολογία τους φέτος

σαν δυσάρεστη δεν θα βάλω το Στέλιο..θα βάλω το πολύ κακό πρόγραμμα του Στέλιου που δεν τον άφησε να φτάσει εκεί που μπορούσε..πραγματικά δε φταίει ο Στέλιος αν του παίζουν τα μισά δυνατά...

11.Τίτλος καλύτερου παίχτη
Romain Marchand..με έσωσε φέτος..τα έβαζε όταν δεν σκόραρε κανένας άλλος...έπρεπε να φύγει όμως..τουλάχιστον πιστεύω αξίζει να παραδεχτώ ότι ήταν ο πιο χρήσιμος παίχτης μου φέτος...αν αυτός που τον πήρε του δώσει ριμπάουντ έχει πολύ μέλλον μπροστά του..απλά εγώ δεν μπορούσα να του δώσω..

This Post:
00
214991.10 in reply to 214991.9
Date: 04/26/2012 12:54:55
Overall Posts Rated:
5555


Κραφτ του Παντελή

μπορεί ο Γκοέσας να είναι το αστέρι του ομίλου,αλλά ο κράφτ έχει τις αντοχές που πρέπει με αποτέλεσμα να είναι ντούρασελ,,ενώ είναι πάντα αξιόπιστος αμυντικά.


Στέλιο γκαρντ με 4 στην πάσα δεν θα ψήφιζα...απλά δεν είναι στο στυλ μου..επενδύω πιο πολύ στην πάσα από ότι την επίθεση τελικά..:P



Γιάννη δεν καταλαβαινω γιατι ο σουτινγκ πρεπει να εχει πασα? ιδιως στο τρεξε και σουταρε.δεν λεω αν ειχε θα ηταν καλο ..αλλα δεν αποτελει κριτηριο για εναν σουτερ..ο οποιος παιρνει τις μισες πρωτοβουλιες στην ομάδα. Ενας καλος σουτερ μολις παιρνει την μπαλα σουταρει ..και αν δεις τα στατιστικα του Κραφτ αν παιχνιδι κανει 1 η 2 λαθη το πολυ..Και για την ιστορια εχει 5 πασα..πηρε μια στη προπονηση. Και κάτι άλλο δηλ ποιο σημαντικο στο σουτερ ειναι η πασα απο το σουτ?

Last edited by BetTravel at 04/26/2012 13:14:30

This Post:
11
214991.11 in reply to 214991.10
Date: 04/26/2012 13:42:21
Overall Posts Rated:
150150
καταρχήν αν ο σούτινγκ γκαρντ δεν έχει πάσα μπορείς να παίξεις μόνο τρέξε και σούταρε...ακόμα ο κραφτ δεν κάνει λάθη αλλά δεν κάνει ασίστ...και δεν είναι ο σούτινγκ γκαρντ μόνο..όλη η ομάδα πρέπει να έχει πάσα...η πάσα σε βοηθά να εκμεταλευτείς καλύτερα τα επιθετικά όπλα σου...αν έχεις παίχτες χωρίς πάσα και πολύ σουτ για να είσαι το ίδιο αποτελεσματικός με μια ομάδα που έχει καλές πάσες σε όλες τις θέσεις πρέπει να πληρώνεις πολύ περισσότερους μισθούς...και εκεί μετράει...

ας πούμε όταν ψάχνω να αγοράσω σέντερ βάζω στα κριτήρια να έχει πάσες τουλάχιστον μέτριος...

αν δεις κανένας από τους παίχτες μου δεν είναι στη λίστα των πρώτων στις ασίστ..αυτό είναι γιατί όλοι έχουν πάσα και δεν είναι ένας μόνος του να πασάρει για ολόκληρη την ομάδα...οι ασίστ είναι εύκολα καλάθια..και κατά τη γνώμη μου είναι καλό να παίρνεις εύκολα καλάθια...

Και κάτι άλλο δηλ ποιο σημαντικο στο σουτερ ειναι η πασα απο το σουτ?

το σουτ αν θέλεις να έχεις σουτέρ...αλλά η πάσα είναι εξίσου σημαντική αν και σε μικρότερο βαθμό...δεν είναι καλές οι υπερβολές...πχ πολύ πάσα και καθόλου σουτ ή πολύ σουτ και καθόλου πάσα...

το ξέρω ότι είναι ωραίο να έχεις έναν παίχτη που να βάζει πολλούς πόντους...αλλά στην τελική είναι καλύτερο να βάζει ένας παίχτης πολλούς πόντους ή να παίρνεις τα παιχνίδια;;;