Ναμαι κι'εγω...παραλιες και βουνα τελος,αλλα μια βδομαδα ακομη ξαπλα στο σπιτι.
Βλεποντας τον ομιλο και τη σειρα των αγωνων ειμαι απολυτα συμφωνως με τον Γιαννη ,Ουγγαρια hlara,Βουλγαρια με τσαμπουκα,Ισραηλ και Πολωνια με το πασο μας,τα αλλα 2 και παλι με τσαμπουκα(τα γραφω ετσι ωστε να μην βγαλουν σε τυχον κατασκοπια χεχεχεχε...φαντασου να μεταφρασουν την ηλαρα χαχαχαχα).
Αν υπαρχουν Ουγγροι παιχτες ''φακελωμενοι'' θα στους στηλω με πμ
Το ξεκινημα σου πολυ καλο οσον αφορα το ξεδυαλυμα του ροστερ!,ξεακαθαρισε 12 για τον βασικο κορμο και αλλους 2-3 νεαρους ελπιδοφορους.
Το ασχημο ειναι οτι δεν εχουμε παιχτες μεταξυ 22-24 ''μαυρη τρυπα''?
Εγω στα πλανα μου ειχα να ξεκινησω με οσο το δυνατον την καλυτερη 10δα και σαν ρεζερβες 2 νεαρους υποσχομενους(ο ενας σιγουρα θα ηταν ο Γκαβακας ο αλλος???)για τον λογο εμπειριας και μονο(σημαντικο ενας 25 χρονος να εχει εμπειρια μετριος και πανω).
Οσον αφορα τον Γκαβακα που προπονω εμμεσα σωστα τον κρατησες στην Εθνικη ασχετα οτι αυτην την στιγμη δεν μπορει να προσφερει,πιστευω οτι παιχτες και χρηστες τυπου Γκαβακα και Πανουκου πρεπει να εχουν κινητρα....αν ελεγες στον Πανουκο προπονα και σε 1-2 σεζον βλεπουμε το μονο σιγουρο ηταν θα τον πουλουσε και θα κοιταζε την ομαδα του ή θα αγοραζε Ελληνα για προπονηση απογοηταυμενος.
Αυτα απο μενα ...παω να βρω ουγγρους διεθνεις!
Καλο Σ/Κ
ΥΓ Εαν υπαρχει αυτην την στιγμη ο παιχτης Γκαβακας αυτο οφειλετε στον Γιαννη johnyB και την ''πολιτικη'' του! στην συνεχεια δουλευοντας σωστα ολοι μαζι θα εχουμαι κιαλλους τετοιους χρηστες-παιχτες!