BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
191357.2 in reply to 191357.1
Date: 7/26/2011 8:44:45 AM
Overall Posts Rated:
33
hello everyone.I'm David
as you know, i'm running for manager of the Bulgarian national team. I am rather new to buzzerbeater, but I know my way around. I think i would be a good manager because i know tactics and i know good potential players when i see them. i would look everywhere for good players. so please vote for me, and i'll do everything i can to take us to glory.

Здравейте на всички. Аз съм Дейвид( българин който живее в Англия)
Както знаете, аз съм се кандидатирал за мениджър на българския национален отбор. Аз съм по-скоро нов в buzzerbeater, но знам, как да се справям с мачовете. Мисля, че ще бъде добър мениджър, защото знам, тактика и знам добър потенциал на играчите, когато ги виждам. Ще погледна навсякъде за добри играчи. така че моля да гласувате за мен, и аз ще направя всичко възможно, за да ни отведа до славата.

Message deleted
This Post:
00
191357.4 in reply to 191357.2
Date: 7/28/2011 2:19:28 AM
VZULIA
III.1
Overall Posts Rated:
22
Здравейте колеги !

Името ми е Слави и доста отдавна играя играта. Бих казал, че съм наясно с всички тънкости, както в тактическо така и в методическо отношение. Накратко, закономерностите в играта са ми ясни.
Дълго време отборът ми бе сред водещите в елита, някои предполагам ме помнят, но поради финансови причини се наложи да преструкторирам отбора, което ми костваше изпадане. Един сезон бях национален мениджър на Армения, който бе новосформиран отбор, защото тяхното първенство тъкмо започваше първият си сезон. Дори с този отбор, успях да взема първите две победи за арменския тим. За съжаление човекът след мен срина отбора :(
Предлагам своята кандидатура, не защото съм най-добрият, а защото съм достатъчно добър за да свърша работата добре. Трябва да е ясно, че възможностите на националния отбор са лимитирани. Има контингент от играчи, с които разполагаш и е въпрос на тактическо мислене да подредиш отбора подходящо за съответния съперник.
Благодаря и приятна игра...

This Post:
00
191357.5 in reply to 191357.4
Date: 7/28/2011 5:19:01 AM
Overall Posts Rated:
1616
Hello Bulgaria!!!

My name is Dimitris (Dimitar for you) and this is the first time i am running for manager of the Bulagian national team. I am at the game since season 6 (with a 2 season break because of my military services) and i ask your vote because it is time to bring Bulgaria at the top..My best abllity is to train young players.3 of players i trained in the last seasons,they play for the best 100 teams of BuzzerBeater!!

I spent a lot of time in BuzzerBeater,so you can ask me anything you want anytime. I know it is hard to trust your National Team to someone who is not speaking your language,but i will try to cooperate with you as much as i can!!

Time for a change for Bulgarian National Team!!!!

I hope Bulgaria will have a graet season 17 in BuzzerBeater either i am or not the team's coach..!!

Благодаря Ви за отделеното време :-)